Arkadaşlar ben çok hassas yapıya sahip biriryim . Değer verdiğim sevdiğim insanların söylediği ufak bir şeye aşırı derece alınganlık gösterip hıçkırıklara boğularak ağlarım . Özellikle ailemin söylediği şeylere hemen alınıp büyütorum,ağlıyorum sevilmediğimi hatta aileme yük olduğumu benden nefret ettiklerini düşünüp bunalıma giriyorum . Dün annemle biraz tartıştık , bana Allah senin belanı versin dedi . Bu beddua yüzünden saatlerce ağladım . Bir anne kızına nasıl bunu der diye kafamda bayağı kurdum . Annemle şu an konuşmuyoruz . Annemin bedduası aklıma geldi yine ağlayasım geldi :'( Zaten hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor , Sanki her şey mükemmelmiş gibi bir de Allah belanı versin diye beddua etti bana :( Mutsuz olduğumu , içime iyice kapandığımı bile bile annemin böyle bedfdua etmesini hazmedemiyorum :'( Çok hassaslaştım ben iyice , her şeye üzülüp ağlayabiliyorum . Sevdiğim insanların bana kötü bir söz Söylemelerine hiç ama hiç tahammül edemiyorum . Çok mutsuzum hatta şu an da yine ağlamaya başladım . Ben neden bu kadar hassaslaşmış olabilirim neden her şeye ağlıyorum , sürekli mıymıy moddayım :'( Sizce doktora gitmeli miyim ? Bu bir hastalık mı ? Depresyonda olabilir miyim ben ? Sanki hiç kimse beni sevmiyormuş gibi hissediyorum , sanki ömür boyu yalnız ve mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum :'( Hayata karşı hiç pozitif değilim , her şeyin en kötüsünü en en en kötüsünü düşünüyorum , resmen negatif enerji yüklüyüm . Hatta şu sıralar kafamda şöyle bir şey var ; annemle babam öldüğünde ben kimsesiz kalıcam , odamda kimsesiz yaşlanıcam , tek başıma öleceğim ve cesedim haftalar sonra belki de aylar sonra bulunacak :'( hayatın çok boş olduğuna inanıyorum . Hiç normal kızlar gibi pembe hayaller kurmuyorum . Normal kızlar aşık olacağına inanır , evleneceği çocukla ebedi olarak mutlu olacaklarının hayallerini kurarlar . Ben de böyle hayaller hiç yok . Yani böyle bir evlilik masalına ben hiç inanmıyorum . insanlar evlenmek için evlenir , çocuk yaparlar koca aldatır kadın da çocugu için o evliliği sürdürür . Ben evlilik için böyle düşünüyorum . mutlu evliliklere inanmıyorum .Evlenirken evleneceğim adama aşık olmamalıyım diye tabularım var . Aşık olursam canım yanar diye düşünüyorum . Çünkü eninde sonunda her kadın aldatılacaktır , evlendiğimde biliyorum ki beni de kocam aldatılacak . O yüzden aşık olmamalıyım aldattığında canım yanmasın . Böyle garip düşüncelerim var . Neden normal kızlar gibi pembe hayallerim yok benim yaa :'( bıktım bu negatıflıgımden ben artık . Bu arada ergenlikle alakalı bir durum değil 24 yaşındayım . Uzun yazdım içimi boşaltmak istedim çünkü . okumak istemeyen okumasın , gözleri yorulacak olanlarda okumasın . zorlama yok sadece içimi boşaltmak istedim .
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler