Ya evli bir kadının böyle birşey demesi ne kadar mantıklı sence ? Veya senin sevgilinin evli bir kadına bu şekilde yaklaşımda bulunması ne kadar ahlak sınırları içinde ? Yeğeni falan olsa anlarım eyvallah da alakasız insanlar sonuçta . Sevgilin ablam diyerek seni uyutuyo bence günahını almayalım ama . Eğer gerçekten ablası gibi görüyorsa da ahlaksızlığı bıraksınlar . Dayısı da çocuğu gel gör diyorsa sağlam geniş aileymiş . Bak bacım geri kafalı mıyım falan diye sorma kendine , bunlar batılılaşma dedikleri , ama ülkemize uygulama olarak sadece cinsel yönüyle girmiş olan bir sistemin sonucu . Geri kafalı olan sen değilsin , hatta böyle bir durumda geri kafalı mıyım diye düşünüyorsan vay halimize . Bu kadar ahlaksızlık günümüzde normal olmuşsa yazıklar olsun hakikaten .
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok ağır yani dayısı derken sevgilime o kadın diyor ki dayısı sayılırsın ,gel gör anlamında diyor anlamında diyor orda yanlışlık olmasın bu arada
- +1 yıl
O zaman sadece genişliğin bir kısmı gider . Sevgiline bir sor bakıyim eşi için niye enişten sayılır gel bir gör demiyor . Ahlaksızlık her yerde ahlaksızlıktır . Sen vazgeç bu sevdadan , seni aldattığı veya sadık olduğu için değil bunun yorumunu yapmak bize de düşmez , ortada ahlak eksiği varsa o iş sıkıntı neden bu .
Soran+1 yılevet yani bu ahlak eksikliiğini yapan yarın o zaman bu benlede evli olsa yine başkasına diyebililr belkid e dimi...
- +1 yıl
Onun yorumunu yapmak da bize düşmez . Geleceği biz bilemeyiz . Çocuğu tanıyan sensin . Ortada bir ahlaksızlık var . Ben kaldıramazdım . Ama çocuğun devam etmeye değip değmeyeceğini bilen tek kişi sensin . Onun için kimseye sormana gerek yok bence , en iyi kararı sen verirsin . Biz düşündüğümüzü söyledik zaten .
Soran+1 yılya çok teşekkür ederim sen çok yardımcı oldun ve çok içtendi yaaa çok çok sağol
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmaz daha iyi somut kanıt lazım sevgi sözcükleride olabilir bunlar..
127 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmalarını okudum ama orda vardı bunlar daha ne ollmalı ki sence? taitile gidelim diye falan konuşulmuş yetmez mi ki
- +1 yıl
Sevgılın ne diyor?
Soran+1 yılsevgilim demiş işte tatile gidelim falan,kalalım demiş.. ..sevgilimde aşkım hayatım,bitanem demiş fıstığım falan ama ablada diyor kadına konuşma sırasında.. ben hayatındayken de aşkım olmasada iletişimlerinin devam ettiği naber nasılsın tarzı sohbetler hala devam ediyor yani irtibat halindeler anlamaına geliyor bu da tabi ..aldatma olmuyo mu oluyor mu kafam çok karışık
- +1 yıl
Diyorumki bu olaya ne diyor sordun mu sen ona?
Soran+1 yılhe evet aradm sordum tartıştık..çok eski dostum kocasında tanrım diyor ama ndense kocasının adresi olduğu halde sadece kadın ekli sevgilimin face.,inde .. bir ar a konuşturıyım sizi de dedi o an tartışırken ama gel gör ki o gün tel. da bu konuyu konuşalı yaklaşık 15 gün olacak hiç bir şekilde ne aradı ne mesaj attı sence ne olabilr?
- +1 yıl
yaaa salla şunu adam akıllı al karşına yüz yüze ama ciddi bir şekilde durumu ilet böyleyken böyle böyle olursa olmaz bitiriyorum çocuk oyuncağı değil bu işler
Soran+1 yıltabi ki ya sadece bir rkonuda fikrini almak isitiyrum çok merak ediyorum b u 15 gündür sessiz kalması sence anlamı n e gidrsen git kafasında mı
- +1 yıl
ben olsam senin yerinde hiç sallamam aslada geri dönmem 15 gündür arayıp sorma bu ne lan böylee nasıl ilişki hiçmi mesajlarına cevap vermiyor telefonlarını açmıyor
Soran+1 yılbende atmıyorum ki o da atmıyor en son tel.de bu konudan tartıştık kapatıyoruz dendi kapandı sonra ne o attı mesaj falan ne de ben aramadık da
- +1 yıl
sen ondan soğudunmu ? ayrılırsanız acı çekermisin
Soran+1 yılbilmiyorum kafam karşık böyle bir durumun adı yok mu fikrin yok mu bu sessizlik ara vermek mi ne oluyr
- +1 yıl
bence senin duyguların bitmiş arkadşım yoksa 15 günlük süre içersinde kesinlikle arardın onu ayrılman daha iyi olur veee çevrende hoşlandığın birileri var mı?
Soran+1 yılhayır..am a o da aramadı olayı biliyorsun suçlu o .. onun araması grekmez miydi en azında n bir özür falan resmen sessiz kalıp gidersen git demek istemiş olmuyor mu ki
- +1 yıl
aynen öyle demek istiyor.. böyle iş olmaz yapacakların
1-direkt faceten engelle
2-numarasınıda engelle müşterihizmetlerinden hallediyorlardı o işi
3-bir daha asla onla yüzyüze gelme gelmemeye çalış eski yürüdüğün yollardan geçme yürümee
4- onu unutacaksın unutmalısın artık yeni bir hayat seni bekliyor ve asla geri dönme asla
Soran+1 yılarkdaşlıktn çıkardım zaten de engellemedim .. numarasını engellesem bile aramıyor k i zaten gerek var mı
- +1 yıl
faceten direkt engelle rahat ol aldtıyor senii emin ol bak sende bunu hissediyorsun
numarsını direkt engelle bir daha sana ulaşmasın ...
Soran+1 yıltamam teşkkür ederim tabi yaparım ama zaten aramıyor hani gerek kalmıyor anlamında demiştim engellemeye yani.d h e diyorsn ki ilerde illaki aramaya kalkar falan ulaşamasın sanırım?
- +1 yıl
aynen öyle güzelimm... onun için diyorum sni kesin arıyck o zaetn sanada ulaşamayarak akıl şüphelerle dolmuş olacak tabii sen bitirceksin geri dönüş yok asla sana ulaşmayacak ama ..
Soran+1 yılhmm şimdi anladım teşekkür ederim .. zaten hattımı kapatmayı dşünüyorum face.ten de çıkarmıştm çok sağol çok yardımscı oldun
- +1 yıl
engelle bak engelle çıkarmak olmaz engellemen lazım...
artık hattını kapatıp başka bir güzel numarada bulabilirsin diğer hatlardan da ulaşamaz sana böylelikle..
Soran+1 yılbişey söyliycem engellersem en azından sonradan kafamı karıştıramasın diyemi diyrsun yksa hani ona koyar üzsün diye mi diyorsun engelleme yi çnkü
- +1 yıl
aynen hem ona koyar hemde zatn senin duyguların bitmiş yanii bana kalırsa bitmeside daha iyi olmuş eğer sırılsıklam aşık biri olsaydın gurur yapmaz arardın diyorum... buda çok iyi olmuş en azından acı çekmeyeceksin vede o çocktan emin ol hayır gelmez daha... sonradan kafanda karışmaz..
Soran+1 yılazaldı tabi oldukça .. ama demek ki o da sevmiyor muş sonuçta o da atmadı.d
- +1 yıl
aynen dediklerimi uygula tamammı güzelimm hadi bakalım sen daha iyilerine layıksın bundan sonra önüne bak beraber olacağın kişiyi seeç mümkünse fırlama tiplerden uzak dur bunlar acı çektirir sana ilk başta kaymak gibi gelir sonradan çabuk bittiğini anlarsın o kaymağın beni etkilesin etkilemeye çok uğğraşan tiplerden veya şeytan tüylülerle işin olmasın... samimi bir kızsın sevdimmm seniii herşey gönlünce olsun dikkat et kendine ve o güzel yüreğine doğan güneşin en güzel günleri getirmesi dileğiyl
Soran+1 yılya çok güzel şeyler soyledin gerçekten haklsın.. çok çok teşekkür ederim ..gerçkten içten söylediğne bnde inanıyorum .. bana bunları yapmay a cesaret verdn gerçkten bnde düşnüyordm ypmayı ama emin değildim ama sen diyrosun ki yap ki ileride de kafannı karıştıramasın ..aslında çok haklsın.. dilerim snde mutlu olursn biraz olsun rrahtladm ..
- +1 yıl
aynen öyle canım benim dediklerimi uygula bunu kendin için yapp canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama artık hayatını mahvetmesine izin verme ne olrsa olsun kendine değer ver her zaman sen iyisin sen değerlisin gez dolaş eğlen sahil kenarlarını tercih et arkadaşlarınla dolan kararsız kalma... kolay unutacaksın onu istersen sen gizlidesin sana daha fazla bu süre içerisinde yardımcı olabilirim hem onu unutmak adın hemde biraz birbirimizide tanırız :) ne dersin ?
- +1 yıl
Arkadaşım gerçekten hem seni bu durumdan kurtarmak ve bu süre içinde yanında olmak isterim hem unutmak adına hemde moralini düzeltmek amacıyla ihtiyacın olur diye düşündüm.
canım valla ıyı bu zamana kadar sakın durabılmıssın ve kendıne yedırebılmssın bu durumu bn olsam kafayı yerdım bu durum ne olursa olsun normal degıl bu durumda baska bı ıs var bu kadın bnce normal degıl
04 Yorumla
Soran+1 yılkadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada buna ama bu da ablam diyor ama bitaneş aşkım da diyor, kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş.. ne yapsam sence sevgilime bişey diymmi ama 2011 den beri evli bir kadınla nasıl konuşur şimdi bıraksa bile bu kafamı karıştrır ya
Soran+1 yılya ben bu konuşmaları 1 kaç gün oldu daha göreli ...düşünyorum dedim benden önce olmuştur falan baktım geçen yine konuşmuşlar ondan..kendiliğinden hiç bahsetmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılkadın evli olmasa da normal değil. sadece samimiyetten kimse demez bunları
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
lan benım sevglm onuda gectm karım benden başkasına böle bitanemdı sevglmdı dicek öldurrm vururm agız burun kafa göz bırakmam anca kendı ansına babasına diyebilir
00 Yorumla
+1 yılsoru nun devamını okumama gerek yok , sevgilinle hatun anlaşmışlar sen mevzuyu çakma diye dümen yapıyolar .
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır 2011 de ben yoktum o zamandan beri aynı bu ablam diyor o çoğcumun dayısı gibisin diyor aşkımda diyor herşeyimde
- +1 yıl
hımmm ya bak benim de manevi ablam vardı , bende onla böyleydim , aşım balım kaymam falan ama bu nun ki sanal , bukadar çok sever mi bilmiyorum .
Soran+1 yılyok yüz yüze görüştükleride oluyor
- +1 yıl
bilmiyorum daha fazla yorumlayıp kafa karıştırmak istemem , belki benim o ablamı sevdiğim gibi seviyodur eğer öyleyse de sıkıntı yok demek tir .
Soran+1 yılyani sen normal abla gözüyle görmiyordun oyle mi
- +1 yıl
normal abla gözüyle görüyordum nasıl okuyon yazdıklarımı :D
+1 yılEsin gozunun onunde kariyi goturuyo sen hala neyin pesindesin anlamadim sana normal geliyo musence normalse bura ne isin var mantikli . Ol iyi niyeti birak gozlerini ac ya
06 Yorumla
Soran+1 yılesim değil sevgilim face şifresini niye verdi bana o zaman diyorum bnde madem böyle bişey var
- +1 yıl
Rahat cool adam zaten tezgahini ayarlamis nede olssa abla diyo yazismalar dikkatli son derece sende sorgulayamiyosun zaten
Soran+1 yılsorgulasam güvenmiyomusun falana da getirir aynen oyle
- +1 yıl
Heryeri guzel kapatmis vala bravo adam profesyonel =) peki cinsel anlamda biseyler yasiyomusu sevgilinle bunun yoksunluguylada yapiyo olabilir
Soran+1 yılhayır tabi ki ben yaşamıyorum
- +1 yıl
O zaman onlar cinsel anlamda birbilerini tatmin ediyor sen yasamiyorsan bunada goz yummalisin bubir gereksinim erkekler icin kizlar icinde kacilmaz bir sson.
bişi düşünme kafanda merak ediyosan sevgilinle bu konuyu konus birbirinizi kırmadan
00 Yorumla
+1 yılcinsel bişiler yaşamışlar belkişde kadın o*dur ama kesin bişey yaşamışlar ayrıca hiç sevmem böyle sulu konuşmaları aşkım ne demek ya bu kadar sıradan bişe mi bu :s
04 Yorumla
Soran+1 yılyani kesinlikle ..yaşamışlarmıdır acaba ama kadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem
- +1 yıl
anlaşılan seninki baya mal bir tip kadın bunun parasını bile yiyor olabilir. burnuma hiç iyi kokular gelmedi bu ilişkiden. bence bitirmeye bak
Soran+1 yılparasını yediini sanmam bunuun durumu çok iyi değil ama belli olmaz tabi..kadının çocuğu bile var sevgilime dayısısn gel gör demiş arada buna ama bu da ablam diyor ama bitaneş aşkım da diyor, kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş.. ne yapsam sence sevgilime bişey diymmi ama 2011 den beri evli bir kadınla nasıl konuşur şimdi bıraksa bile bu kafamı karıştrır ya
- +1 yıl
dediğim gibi sevgilinden ayrıl evli çocuklu biriyle dost hayatı yaşıyor ve ayrıca senin gibi genç bir sevgilisi var tuhaf bir saçmalık al karşına konuş açıklamasını dinle sonra da terk et
+1 yılOnu alirdim ve ilk hanginize sakso cektirdigini sorardim
10 Yorumlasn facebookdan ekle beni benimle aşkımlı cicimli konuş abim falan de bana :) sonra ona göster bakalım tepkisi ne olacak :) o zaman anlarsın
08 Yorumla
Soran+1 yılya ama onların konuşma 2011 den beri var yeni değil yani
Soran+1 yılevet konuşma devam ediyor ama 2011 d e ben yoktum
Soran+1 yıl:)) ya peki detay sorsam mı direk bitti bu işe mi getirsem
Soran+1 yılbugün aradım onu dedimböyle konuşmalar faln yok dostum da yok 10 yıllık kocasıda dostum falan dedi dedim kocasınnın ynında da birbirnize aşkım herşeyim diyormusunz falan ..yok ablamda takılıyruz oylesine. falan bnde kapatıyrum dedim hala kapalı tel. olmuş mu sence daha ne idyim kafam da çalışmıyor artık ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı seyi bende yasamıstım zamanında. erkek arkadasın o kadını arzuluyor ama fantaziden oteye gitmiyor bu durum.
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki burdada aynı durum olduğunu nasıl anlarım sence ne yapmalıym
Cevap sahibi+1 yılOncr birsey soracam. Siz seks yapiyormusunuz sevgilinle?
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılne oldu
Cevap sahibi+1 yılo zaman kesin yatıyorlardır. ben sana soyliyim. dayanamaz cunku.
Soran+1 yıldayanamaz derken?
insanlar genelde derler bende derim ama art niyetli deyil sizde takılmayın bence eğerki öyle bişey olsa sizinle çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 defa bile olsa. kesin sevismislerdir. bende yasadım bu durumu ve biliyorum yani.
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ?neden kesin ki lütfen açarmısın
Cevap sahibi+1 yılbak aynı sey benim basıma geldi. aynen oyle abla gibi gordugum ve samimi oldugum bir kadın vardı. hatta ailecek tanısıyorduk falan yani. ama birgun nasıl oldu bende anlamadım, ona gitmistim yardım etmeye ve bir yakınlasma oldu ve sevistik. sonra birkac defa daha sevistik ama sonra bunun devam etmeyecegini falan soyledi. onu unutmam gerek falan dedi. bende dedim ki, ama gorusmeye devam edelim dedim. sonra biz normal gorusmeye devam ettik ama arada ben yine askım, bebegim falan filan diyordum.
Soran+1 yılhadi ya yapma .. ya çok sağol peki ben sevgilime sormalı mıyım bunları okduum diye beklesemmi nasıl davranmalıyım ybu arada peki sevgilin varken de o kadınla grüşürmüsün
Cevap sahibi+1 yılbak sevgilim varken o kadınla da gorusmustum bende. biliyorum yaptıgım cok yanlıstı ama engelleyemiyordum kendimi yani. hatta sevgilimle sevisirken bazen onu hayal ediyordum. mast yaparken falan da onu hayal ediyordum bazen. ama sonra unuttum gitti tabi ki. sevgiline bunları sorarsan inkar edecektir ve muhtemelen cok kavga eder ve ayrılırsınız. ama bunu anlayabilirsin. sevgilinden caktırmadan laf alabilir ve onu konusturabilirsin yani. aynısını sevgilim bana yapmıstı ve itiraf etmistim.
Soran+1 yılnasıl itiraf etmiştin yani y abnu kadın kim beni de tanıştır gibilerden mi yaklaştı
Cevap sahibi+1 yılyok dedi ki, biz tam sevisiyorduk, ya şu kadın var ya senin tanıdıgın hani dedi, o gercekten cok seksi bir kadın dimi dedi. vucudu falan cok guzel, kocası cok sanslı falan dedi. bende o sırada iste agzımdan kacırdım ve itiraf ettim.
Soran+1 yılsert çıksa ne yaprdın peki direk bitti dese
Cevap sahibi+1 yılbana dogruyu anlatırsan tum detayıyla, ayrılmayacam dedi. soz verdi. bende anlattım. ama eger sert cıksaydı ve bitti deseydi. o zaman cok uzulurdum ve o kadınla da konusmazdım bir daha. ama sevgilimle de barısmazdım. boyle birsey yuzunden benden ayrıldı diye.
Soran+1 yılaldatma değl mi bu ama
Cevap sahibi+1 yılya aslında tam aldatma degil. yani burda yazmak istemiyorum ama eger detayları bilseydin nasıl oldu olaylar. o zaman daha iyi anlardın. ama sunu soyleyebilirim sana, ben sevgilime itiraf ettikten sonra hic sevismedim o kadınla. zaten sevgilim olduktan sonra sadece 1 defa yattım o kadınla ve pisman olmustum yani. ama o zaman soyleyememistim sevgilime. ama sonra anlattım herseyi acıkca.
+1 yılNormal değil böyle saçmalıkmı olur adamı oyarım benn
01 Yorumla- +1 yıl
Dolama Yapmayı seviyorsun galiba :)
+1 yılElbette normal hatırlatırım eski türk filmlerinden bir örnek Fahriye Abla(Müjde Ar) mahallenin ablası idi:))
00 Yorumlabunun neresi normal ? sevgilim başka bir kadına aşık diyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılkadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada buna ama bu da ablam diyor ama bitaneş aşkım da diyor, kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş
Soran+1 yılya bnde şiffre var ya söylersem gizli yapar diye bişey demedim daha şimdi bn gryorum en azdından şifreyi de o verdi
Normal tabi sevgilinin mizacına göre yorumlamak gerekir
00 YorumlaBelli ki kadın yollu. Bu kıskançlıkta haklısın. Ablası gibi gördüğü kadına kim aşkım der ki ?
00 Yorumla
+1 yılevli kadın fantezisi falan
00 Yorumla
+1 yılSeniinki bunu kesin mutlu etti :(
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?kadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada buna ama bu da ablam diyor ama bitaneş aşkım da diyor, kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş.. ne yapsam sence sevgilime bişey diymmi ama 2011 den beri evli bir kadınla nasıl konuşur şimdi bıraksa bile bu kafamı karıştrır ya
- +1 yıl
Bilemem sevgilinine soracaksın
Soran+1 yılbirlikte falanmıo olmuşlardr diyorsun
- +1 yıl
Bana öyle geldi
fckbuddy de olabilirler
ayrıl hemen böyle saçma şeymi olur
00 YorumlaNormal değil biraz daha bekle iyice emin ol
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl emin olucam ne yapıyım
Soran+1 yılsöyledim daha dayanamadım
Soran+1 yıldaha ne görücektim ki zaten daha yetmez mi
+1 yılNormal Değil Anormal Bence :)
00 YorumlaKarsı Cinslerden Kanka OLmaz !
00 Yorumla
+1 yılKomsu kizi kardestir kaldir kaldir yerlestir =)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyle, "abla" demesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgililerdir dimi
+1 yılPek normal durmuyo
03 Yorumla
Soran+1 yılya diyorum ben mi geri kafalıyım ona söyliyim mi ne yapıyım ya
- +1 yıl
Rahatsız olduğunu söyle
Soran+1 yılkadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhh olmaz böyle sana yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak yapıolar.bence bunlar fuckbody
01 Yorumla- +1 yıl
"FuckBody" ne ya azufjasldnafalkdnasds
Normal değil la
00 YorumlaNormal değil
00 Yorumlasaçmalıyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılkadının çocuğu bile var dayısı gel gör demiş arada buna ama bu da ablam diyor ama bitaneş aşkım da diyor, kafam çok karışık ben m igeri kafalıyım diyorum sevgilime bişey desemmi ya da nedesem..ama kadın sevgilime herşeyim aşkım hayatımda demiş.. ne yapsam sence sevgilime bişey diymmi ama 2011 den beri evli bir kadınla nasıl konuşur şimdi bıraksa bile bu kafamı karıştrır ya
Soran+1 yılya nasıl bu kadar eminsin banada de lütfen kafam allak bullak düşünemiyorum artık
Soran+1 yılyani o zaman niye şifresini veriyor bana
Soran+1 yıldirek onu dinlemeden mi bitirsem ya kaç kişi ye aşkmım diyorusn falan mı yapsam ya kafam çorba gibi
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne