nolur bana bir fikir verim canımdan cok sevdıgım kız arkadaşım beni terk etti arabanın içinde kapısında aglıyorum daha öncedende ayrılmıştık ama sonra barışmıştık şimdi benimle irtibatıda kesti telefonlarını kapattı ulaşamıyorum evine çiçek göndersem acaba işe yarar mı dışarı çıkar belki diye bekliyorum mahfoldum acımdan ne yapayım nolur bir fikir verin bana:(
Cevabın nedir?
Merhaba kadıncı kardeş;
Kardeş giden gittiği yerde bitmiştir. Çok fazla uzatmanın anlamı yok
Kadın için ağlayan bu gözler vallahi Allah için ağlamıyor..
Ya... Cnaım benim buş işlerin peşinde koşuyorsun
Kendini topla şimdi.. Memlekette sana karı mı kalmadı
Evde kalan kızların sen olasın kocası
Haydi bakıyım, yüzünü yıka
Sana Arif SUSAM'dan Trak'ı armağan ediyorum
Aç
youtube.com/watch?v=_vq1o4AoT2g
Nerde tırak orda bırak40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAğlanacak bir şey yok.
Seni sevmiyor ve değer vermiyormuş demek ki.
İnsan yerine koysa gelir bir söz ederdi.
Hiç takma kafana belki o haklıdır.00 Yorumla
ayy yazık böyle ayrılıklara hep acımışımdır :( madem çok seviyosun gurur yapma bence şöyle yaparsan havalanır böyle yaparsan itici olursun takma bunları aşk başka bişeye benzemez doğal ol git kapısına yalvar
çiçek yolla mektup yaz gönder. bul kızın mahallesinden bir çocuk mektubu onla gönder yanında bir ayıcık falan. aşkını göster. pes etme lütfen. çok özel olmazsa şey sormak istiyorum neden ayrıldınız?05 Yorumla- +1 yıl
yemek ye falan demiş demekki senidüşünüyo :D bencede konuşmayı başardıysan 2 gün falan kızla uğraşma biraz kafasını toplasın sende onla ilgili sürprizler falan düşün 2 gün sonra kapısına sürprizle git sana sırılsıklam aşığım de masum bir bakış at barıştıkmı falan de :D inşallah yardımcı olmuşumdur barışırsınız evlenirsiniz küçük küçük yavrularınız olur :)
- +1 yıl
insllh evleniriz ya sagolasın ama evine nasıl gidicem kız benden söz aldı kuralı şu benim sözümden çıkmican akşam arıyım mı ben seni dedim yok dedi ben konuşmak istersem mesaj atarım ararsın ben arıyabilirmiyim seni aşkım dedim tamam ama üst üste degil bir kere ara ararsanda ben konuşmak istersem açarım yani bir daha evine gidebilmem için kızın gel demesi lazım o demeden gidersem hani sözümü dinlicektin bak dinlemiyorsun demekki bitti dicen onu yapamam:(((
- +1 yıl
evet dogru öyle yapmak mantıklı ama aklıma şey takılıyor ya arza çıkartırsa beklicem beklicem olmuyor yapamıyoruz çok düşündüm ben devam etmek istemiyorum derse en büyük endişem canım ya:( onu dinlemeyip evine gidiyim desem hani sözümü dinlicektin hep yalan hep yalan hiç düzelmicek diyip ayrılıcak:(( burası biraz çıkmazda sanki:(
bana kalırsa bayanların en nefret ettiği şeydir bu. sebep ayrılıkta olsa bir erkek ayaklarının üzerinde dimdik durabilmeli. kapının önünde salya sümük ağlamak ne demek? çek git oradan. bir kaç gün arama sende. üzerine düşme. dargınlığın ayrılığın bile acı tadını öğrenin. daha sonra bir çiçek yollarsın. olmadı bir kere gidersin. yine olmazsa bir ilişkiye yakışacak bir şekilde ayrılığı kabul edersin.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
3Cevap
böyle yaparsan itici olursun bence biraz agırlıgını koy bu ne böle kız gibi aglıyorum bu yüzden kaybetmişsindir kızı
00 Yorumladurup dururken böyle olmamıstır heralde ne yaptın da bu duruma geldi
014 Yorumla- +1 yıl
şundan dolayı terk etti tam hapşurucaktı ben konuştum hapşuramadı takıntısı var anladıgım kadarıyla sonra bana seni bırakırsam aglama olur mu dedi sonra bahceden meyve topluyorduk sen orda kal dedi bende iki adım ilerdeki sopayı alıyım dedim hiç bir sözümü dinlemiyorsun diye ayrıldı benden gene evinin önünde bekliyordum camdan baktı bir kere bana sonra ekmek almaya gitmiş bende onu gorunce arabayla pesınden gıttım bastı bagırdı mahallede adımı mı cıkarıcaksın sen benım eve gıdıs o gıdıs:(((
- +1 yıl
yooo her zaman böyle sebeplerden benden ayrılmıştı bahane de degil yaptıgının kesin olarak mantıklı ayrılma gerekçesi olduguna inanıyor bir keresinde de arabayla giderken sagdan degilde soldan döndüm diye ayrılmıştı onun sözünü dinlemedim diye gerekçeside 30 yaşında o ben 28 yaşındayım
- +1 yıl
ikiniz için de çok önemli bir konu olur ortak karar vermeniz gereken o zaman sözünü dinlemesen anlayabilirim ama anlattıgın sey bana normal geldi kırıldıgını söyleyip konuyu ayrılıga kadar uzatmaması gerekirdi sen onun kapısında bekledikçe haklı oldugunu düsünecek sen de biraz uzaklasmalısın ondan
Sen Kıza ne Yaptında bu kadar vıjdansız oldu sana karşııı ?
06 Yorumla- +1 yıl
önce buna cevap arkadaşım :D
- +1 yıl
hapşururken konuştum hapşuramadı bana cok kızdı senden ayrılırsam aglama olur mu dedi:( sonra meyve toplamaya gıttıydık bana sen şurda dur demişti bende yandaki meyveyi alıyım dedım benim sesime korkup ayakkabısını dusurdu yere bastı kazayla cok kızdı ayrılık muhabbeti yaptı ama gene camdan bakıyordu ekmek almaya cıktı peşinden gittim bastı bagırdı adımı mı cıkarıcaksın sen bu mahallede benim falan gıdıs o gıdıs:((((
hayır şuan bişeye karar verme. biraz kafanı dagıt sonra sakın kafayla karar ver napıcaksan. neden terketti peki
02 Yorumla- +1 yıl
şundan dolayı terk etti tam hapşurucaktı ben konuştum hapşuramadı takıntısı var anladıgım kadarıyla sonra bana seni bırakırsam aglama olur mu dedi sonra bahceden meyve topluyorduk sen orda kal dedi bende iki adım ilerdeki sopayı alıyım dedim hiç bir sözümü dinlemiyorsun diye ayrıldı benden gene evinin önünde bekliyordum camdan baktı bir kere bana sonra ekmek almaya gitmiş bende onu gorunce arabayla pesınden gıttım bastı bagırdı mahallede adımı mı cıkarıcaksın sen benım eve gıdıs o gıdıs:(((
+1 yılÜstadım, çok zaman geçti ama merak ettim. barıştınız mı
00 YorumlaOna daiir ne varsa çöpe at sana bu acıları yaşattıgı ıcın öfkelen ona hem sen böyle üstüne gittikce o iyice havalanır
010 Yorumla- +1 yıl
ama ulaşsam ikna ediyordum tam etmiştim ki gene kızdırdım ulaşıp nolur seviyorum falan diye zorlayınca ikna oluyor ama telefonları kapalı ulaşamıyorum ki camdanda bakmıyor:(( eve bir gıdıyım sen goruceksin demişti bana ondan beri ne telefonunu acıyor ne camdan bakıyor ıkı gundur kapısındayım:(((
- +1 yıl
ama gönlün var mı bahsine girersek istemiyorum havalarında bizim bunu bir şekilde ya dışarda bulup falan ikna etmemiz gerekiyor yani benim seni seviyorum falan anca öyle ikna oluyor:((( bu durumda nasıl ulaşabilirim acaba sence kapısında bekliyorum arabayla cıkınca peşinden gidip konusuyordum onceden gene öyle yapmayı dusunuyorum ama ne camdan baktı ne telefonunu açtı iki gündür:(((
Ne yaptın kıza terk etti o önemli ağlayıp zırlaman değil
14 Yorumla- +1 yıl
yaptıgım şeyde şu tam hapşurucagı zaman konuştum kazayla hapşuramadı ondan dolayı senden ayrılırsam aglama olur mu dedi sonra bahçeden meyve toplamaya girdik bana sen orda dur demiş tamda duyamadımda az yanda meyve vardı onu aldım diye sesim onu korkutmuş ilerdeki köpek bize geliyor sanmış kaçıyım derken ayakkabısı düştü bir anda bundan dolayı ayrıldı benden sebepler bunlar
+1 yılBöyle şeyler yapma. Biraz uzaklaş
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındaki adamın düştüğü duruma bak yazık.
00 Yorumla
+1 yılBence seninki hasta n'aptınız evlendiniz mi
10 Yorumlasebep ne arkadşımmm
0151 Yorumla- +1 yıl
Oyle mi dersin ama bu ayrılıyor en başında da böyleydi böyle şeyler yuzunden ayrılınmaz mı dersin bir keresinde buluşucagımız zaman beni aradıgını 3 dakka gec duydum diye bana kızdı ve başka erkekle buluşuyordu yakalamasam telefonu falan mesguldu acmıs konusmus:( bu anlattıgım seylerden dolayı ayrılmayı benim kız mantıklı goruyor sen kucuk sebep sanıyorsun ama benim sozumu dınlemiyorsun diyor:(( bu da en kızdıgım sey diyor:((
- +1 yıl
ama bu taa en başında da öyleydi bir kere yoldan giderken arabayla saga degilde sola dondum diye benden ayrılmıştı hemde buna fena halde kızmıştı sözünü dinlemiyormuşum bende dönemedim yol karıştı en başındanda böyle davranıyordu canım bana ama bir cıkmaya baslıyalı 9 ay oldu daha en başında da bu böyleydi:(
- +1 yıl
2000 tl maaşa bu kız cook cok iyi diyor kendisi işe giremiyor cunku yani o kişi de o kadar para alıyorsa benim için reddetmesi buyuk bir şey ayrıca eski erkek arkadası var pcden konusmustu en son skype actıgımızda da gecen dlink dlink sesler duydum gene o cocuk yazmış olabilir ondan dolayı bu trıplerı atıyor mu dicem ama daha en basında da bu boyleydi:((( bana kardeşini goster kameradan dedi bir kere msnden gostermedim diye ayrılmıştı mesela:((
- +1 yıl
mesela bir keresinde bunu bagcılarda cami sokakta bekliyorum arabanın içinde beni aramış evden çıkarken 3 dakka geç gördüm o da nerde bekledigimi falan biliyor 3 dakka geç gördüm diye hemen başka erkekle konuşmaya başladı meger ondan dolayı benden ayrılmış o kişiyle buluşucakmış 3 dakka geç gördüm aradıgını diye zar zor seviyorum gitme diyerek geri döndürdüm:((( ve bu yaptıgını da dogru haklı bir davranış olarak görüyor:(((
- +1 yıl
ama ben bunla tanıştıgımda kaç kişi vardı kapısında aglayanlar ben sana ne yaptımda bana bunu yaptın gibilerinden mesaj atanlar bırakmada sorun çekmiyor kapısına gitmesem bırakıyor:( o da benden ayrılır ayrılmaz bir kere baktım hemen nette başkasıyla tanıştı kamera açıp muhabbete başlamıştı dakkasında o da : ((
- +1 yıl
ama çok seviyorum ya:((( hiç düzelme ihtimali yokmudur acaba ben tanışmadan önce çok kötüydü bir sürü erkekle konuşuyordu telefonda sabahlara kadar ben hepsini düzelttim onunla kesin olarak evlenicegime inandırdım bir tek şu eski erkek arkadaşı çok nadir yazıyormuş buna msnde buluşalım mı diye falan o da tersliyormuş tek kalan bu ne çektim düzeltene kadar ama işe de yaradı ama böyle çok anormal ayrılmaları var benden bu durumu nasıl düzeltebilirim diye düşünyorum:(((
- +1 yıl
çünkü bu denli anormal ayrılma işlevini istiyerek yapmasına da imkan görmüyorum kendi yaptıklarının dogru oldugunu düşünüyor mesela saga degilde sola döndüm ayrıldı sen küçük görüyorsun ama bu çok büyük bir şey ilerde evlenince de sen benim sözümü dinlemezssen ben napıcam falan diyor : (
- +1 yıl
evet ama bu erkek arkadaşı için 3 ay aglamış çok sevdigi birisiymiş buna çok çektirmiş bana anlattıgına göre bende onu devamlı terslicem demişti bana ama dogru diyorsun ben varken onla ara sıra olsada konuşması hiç güzel bir durum degil:( bende üzlüyorum ama yapıcak bir şeyim yok ısrar etsem benden ayrılıcak:(
- +1 yıl
ama ilk tanıştıgımız zamanları hatırlıyorum çok güzeldi ya sadece bir kere gördügüm bir rüya gibi gerçekten:(( kaybetmekte istemiyorum kızı yazık herkez kullanmaya çalışmış hiç gün yüzü göstermemişler ilk tanıştıgımızda da ben biriyle tanıştıgımda hemen beni öpmeye kullanmaya çalışıyorlar benimde hep ondan olmuyor demişti:(
- +1 yıl
öyle mi dersin ya gerçekten düzeliyor mutlu güle eylene dolaşıyoruz bir şey oluyor böyle kız pat diye bitti ayrıldım muhabbeti yapıyor anlamıyorum bile mesela bir kere arabayı bırakıp gitmişti benzinciden benzin aldık aşkım buranın benzini çok güzel iyi gidiyor araba dedim diye böyle magza gibi yerlerde mal gibi iyi diyorsun demişti bana önceden benzincidede öyle dedim diye arabayı bıraktı gitti:((( gerekçeside hiç bir sözümü dinlemiyorsun napıcagımı şaşırdım kilometrelerce yürüdük
- +1 yıl
bende peşinden aşkım nolur gitme seviyorum falan evine gitti sonra arabayı bıraktıgmız yeri ben hatırlamıyorum bana gel göster diyerek zar zor geri getirdim:((( sonra gene seviyorum nolur falan barıştık:( ben bir türlü önünü alamadım bu ayrılma durumunun ne yapıcam bilmiyorum nasıl düzeltebilirim acaba:(((
- +1 yıl
yemin ediyorum eve kadarda peşinden gittim nolur seni seviyorum diye ama anlamıyroum benzincinin orda bu benzin çok iyiymiş dedim diye benden ayrılması bu durumu nasıl çözerim ben acaba çünkü bunu bilerek yapıcagını da sanmıyorum ya:(( napıyım seviyorum diye taklanıyorum ama artık düzelse keşke:(( nesi olabilir acaba böyle davranmasına sebep olan çünkü normal biri böyle ayrılır mı bir de kendi ayrılmasını da tamamen mantıklı görüyor:((
- +1 yıl
öyle mi dersin ya yok dön dedi bir ara:( bu onla konuşmaya başlamıştı telefonda ben üzüldüm falan tamam konuşmicam dedi aradan bir iki hafta geçti bana geçen ne yazdı biliyormusun eski erkek arkadaşım gel buluşalım falan:(( bende tersledim dedi bende dedim ee hani konuşmicaktın yok ben onla onu terslemek için konuşuyorum falan sonra sil onu bilgisayarından dedim üstelemedim ayrılır diye kızıpta tamam dedi ama gene geçen dlinkk dlink yazışma sesleri duydum msnde kamera açtıgımızda:( gene pek üstelemedim
- +1 yıl
evet ama bu bir degişik mantıklı bir sebep olsa diyelim ben aldattım kızı da benden ayrılsa eyvallah der giderim ama hapşururken ses çıkardımda hağşuramadı diye ayrılınca veya sagdan degilde soldan döndüm diye ayrılırsa insan napıcagını bilemiyor bir de bu kadar garip sebeplerden ayrılması ve mantıklı davrandıgına da kesin olarak inanması bu durumu bilerek ve istiyerek yapmadıgını düşünmeme sebep oluyor:( bende herkez gibi onu bırakıp gitmek istemiyorum çok seviyorum acıyorum ama nasıl düzelticem
- +1 yıl
bakıyım randevu alıp bir piskologa gidip anlatıyım durumu aynen bakalım o ne dicek:( keşke ama keşke kızı iyileştirme imkanım olsaydı hayır mantıklı bir sebep olsun ayrılsın benden amenna ama çok sevmişim zamanla böyle kel alaka şeylerden ayrılınca napıcagımı bilemiyorum insllh piskolog durumu çözer:(
- +1 yıl
dün gece 12de konuştuk bir kere iyi konuştu ama sonradan ben senin peşinden gelirken telefonu açtıgını görmemiştim dedigimde hani görmüştün yalan hep yalan falan dedi bende yok yalan söylemiyorum falan sonra msnye gelirmisin dedim hayır dedi bir de bir daha ne zaman görürüm ben seni dedim bilmiyorum bakıcaz dedi kapattı bu sabah 12de bir daha arıcam işte
- +1 yıl
evet galiba bende bu yüzden oldugunu düşünüyorum yoksa o yaşa kadar kim evde kalmak ister ki çogusu 25lerde falan evlenmiş oluyor çevreden gördügüm kadarıyla ama evlenmekte istemiyor degil istiyor hatta televizyondaki evlendirme programına katılmayı bile istiyordu ilk tanıştıgımız zamanlarda falan ama bozabilicek 3 4 kişi var ondan katılamıyorum demişti bana:(( niye böyle anlamıyorum ama bendende ayrılmadan bu durumu çözüp onu düzeltmem gerekliyor malesef:((
- +1 yıl
ama hiç bir insan düzelmez degildir sonuçta degil mi her insan illaki düzelir bu kızda zamanında çok çekmiş bende sensiz yaşıyamam diyordum ama ne oldu şimdi aklımda bile yok demişti bana bir keresinde anladııgm kadarıyla bu tarz şeylerden dolayı bu hale gelmiş bir de çok seviyorum bırakmakta istemiyorum bu yüzden keşke düzeltebilsem:(( ama nasıl yapabilirim anlamıyorum ki ne durumda ne geldi başına da böyle oldu:(
- +1 yıl
evet ama benden önce bu kız zaten hiç kimseyi sevmiyordu ki:(( sevgisini kazanabilmek imkansız gibi çünkü bana küstügü an hemen eve koşup başkasıyla tanışıyordu nette onla muhabbete giriyordu o da dakkasında ben yollu kadında gördüm ama hiç birisinde senden ayrılır ayrılmaz hoopp hemen başka erkekle çıkma konuşmasına girmeyi başka kimseden görmemiştim bu yüzden birazda normal degil gibi geliyor bana:(
- +1 yıl
daha kötü yapmıyım anne babasıda beni gördü kapılarında beklerken dün annesine telefon ettim bircanla konuşabilirmiyim diye anası vericekti konuşmak istemiyormuş sizinle dedi sonra bana kadın:( şimdi gitsem beni hepten terslerlerse napıcam evlerine gittim diye ayrı kızıcaklar bir de istemiyoruz seni defol git derlerse:((( evine gitmem zaten ayrılık sebebi olur kızın:(((
- +1 yıl
evet gittim evlerinin az ilersinde duruyorum:( annesi cama kıyafetler falan astı kızı gormedım hıc cama cıkmadı telefonlarını da acmadı sımdı beni camda gorurse ya hani sozumu dinlicektin bu muydu senin soz dinlemen deyip ayrılırsa ama telefonlarını da acmıyor napıcam:(( bu gunluk gorunmiyim bari dışarı cıksa keske ya hemen pesınden gıder konuşurdum:((
- +1 yıl
öyle mi dersin o gun cok sinirlenmişti beni bir kaç gun kendi halime bırak dedi acaba ayrılmak için yalanmıdır dun gece iyi konuşur gibi oldu sonradan yok sen bana yalan söylediydin falandı filandı ben msnye gelsen yok istemiyorum dedi kapadı bu sabahta aradım aradım en sonunda telefonunu kapattı:((( bende buraya koştum sencede yalandan ayrılmak ıcın yapar mı acaba ya bir daha ne zaman konusucaz diyorum bilmiyorum bakarız dedi
- +1 yıl
evet konuştum kız bana şey dedi ben sana gelme demedim mi ne işin var burda sabah uyuyordum zırt pırt aradın bende telefonumu kapattım hiç ulaşamadın bana sonunda hiç dusunmuyormusun belki bu kız konuşmak istemiyordur niye devamlı arıyorsun dedi bende aşkım cok ozledim yandım hasretinle ne zaman bulusucaz dedim bilmiyorum diyor bende bu pazartesi olur mu bilmiyorum diyor sonra salı yapalım o zaman aşkım nolur dedim o da tamamdır bir hafta bekliyorsun bu pazartesi buluşmayı dusunuyordum ama vazge
- +1 yıl
ama şimdide bir hafta yuzumu göremiceksin dedi:((( bu pazartesi buluşmayı dusunuyordum ama telefonlarımı da kapatıcam bir hafta yuzumu goremiceksin dedi:(((( önceden soyluyordum ne zaman buluşucaz bilmiyorum diyor ee cok özledim goruselim nolur dedim kızarak bir hafta beklicen dedi acaba bu beni kandırıyor mu haftalardan falan bahsediyor:(((( bu sabah uyuyormuş ama alıp bir alo diyemezmiydi hıc dusunmuyormusun belki bu kız konusmayı istemiyor niye arıyorsun diyor bana canım ya napıcam ben:((((
- +1 yıl
evimin ordan gitmezssen annene söylicem dedi ben napıcam ya telefonu da var annemin onda evinin orda durmazssam benle buluşur mu eve gidersem onu da bilmiyorum:((( bu nasıl bir dengesizliktir ya anneme söyleme ne alaka:(((( ne yapsam ya cok seviyorum:((( evinin ordan gidersem durumu tehlikeye atmış olucam ama:(((
- +1 yıl
tamam bekliyim ama evde beklesem eger bir hafta gecer ararım bir şey der gene bir bahane bulur bu sefer tamam bir hafta daha beklicen o zaman derse napıcam ben:(((( bir garip konuştu bu hafta olmaz ne alaka:(((( sanki seni kekliyorum buluşmicam zaten der gibi:(((( sonradanda bu pazartesi buluşmayı dusunuyordum tamam buluşmuyorum telefonlarımı da kapatıyorum bir hafta bekliceksin dedi:((((
- +1 yıl
ne yapsam ya durum böyleyken içimden hiç bırakıpta eve gidesim gelmiyor:(((( yalan mı söylüyordur sence ne zaman buluşucaz bu hafta olmaz dedi:((( ee ben seni çok özledim diyorum ben napıyım diyorum işi oluruna bırak diyor ne alaka:((( sonradanda bu pazartesi buluşmayı dusunuyordum ama sozumu dinliyim arabanı çalıştırıp evine gitmedin tamam bir hafta beklicen buluşmak için dedi telefonlarıda kapatıcam bana ulaşamican dedi kapattı:((((
- +1 yıl
ama annesine rezil oldum gecende sizinle konuşmak istemiyormuş dedi bana:((( ya kız konuşmak istemiyorum anne dersede anası babası hadi oglum istemiyormuş duydun git evine der beni kovarlarsa:((( benim tek çarem gene bununla buluşmak gibi gorunuyor:(((( ama nasıl buluşucam bir hafta kapısında beklesem ne yapar buluşur mu acaba:((((
- +1 yıl
gene tek yapıcak kapısının orda beklemek oldugu anlaşılıyor sanki canım ya cunku dun skype acalım dedim istemiyorum dedi bu sabahta aradım o kadar acmadı telefonu kapattı bir de konuşmak istemiyorum diyerek bir kere istedigi zaman hep istiyor konuşuyordu dun istemedi bu gun konuşmuyor ilerde de istemicek konuşmicak gibi bir durum var canım sanki ya gene dengesiz bellide olmaz dedıgın gıbı gelebilir ama bana supeli gelıyor:(((
Yuh zekalara bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Canımdan çok sevdiğim kız arkadaşım beni terk etti kapısında arabanın içinde ağlıyorum ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler