Sevgilimden ayrıldım şimdi kapımda ağlıyor ne yapacağım?

4 yıllık arkadaşım ve 3 yıllık sevgilim. Başta ger şey çok güzeldi ama canım cicim zamanları bitince işler değişti. Her şey için kavga eder olduk, ben onu baş tacı yaparken, o beni eskisi kadar umursamıyor, eskisi kadar aramıyordu. Bazen çevrimiçi olup mesajlarıma inkarda dakika dönmüyordu. Başkasıyla görüştüğünden bile şüpheleniyordum. Bunları ne zaman dile getirsen bana dedi diyordu, kafanda kuruyorsun ruh hastası, olmayan yerde sorun arayıp kavga çıkarıyorsun tek derdin kavga etmek s g başımdan derdi. Son bir buçuk senedir böyle. Hep ben arıyordum, hep ben buluşmak için ısrar ediyordum, hep ben mesaj atıp halini hatırını soruyordum, tribini çekiyordum, sinirini, üzüntüsünü, yeri geliyor derdini derdim biliyordum, yeri geliyor tüm işlerine koşturuyordum, ona kimsenin vermediği ilgiyi sevgiyi alakayı şefkati verdim. Ama onun bana hiçbir zaman vakti olmadı. Seviyorum ama artık dayanamıyorum her gün ağlıyorum, her gün mutsuzum, iştahım uykum kesilmişti. Seviyorum ama sevginin bir yere götüremeyeceğini anladım. Dün ayrıldım ondan, bana verdiği tüm hediyeleri evine kargoladım, vefa mesajı attım ve her yerden engelledim çünkü benim aklıma girip vazgeçilmesini istemedim. Sabah beni aradı ve ağlaya ağlaya yalvardı bana özür diledi, halledeceğim dedi ama etmeyeceğini biliyorum. Kapıma dayandı indim ayaklarıma kapandı yalvardı şoka uğradım. Gitmesini istedim ama hala kapında bekliyor arabasının içinde. Ne yapacağım aklıma girsin istemiyorum onunlayken yapamıyorum ama onsuz da nasıl yaparım bilmiyorum

Sevgilimden ayrıldım şimdi kapımda ağlıyor ne yapacağım?