2 haftadır birlikteyiz bugün benim için cok güzel giyinmis özenmis bulustuk su an hala üzerimde kokusu var nerden estiyse aklıma gecmisinden bir kaç soru sordum ne zaman sorsam bilmiyorum hatırlamıyorum diyor oysa ki ona güvenmek istedikce cevap vermiyor o sefer daha cok üstüne gidiyorum 3 senelik iliskisinde de bir takım seyler yasanmıs haliyle koyuyor insana ama onun haricindeki görüştüklerinle de bişey oldu mu falan diye sordum cevap vermedi sen zaten kurgulamıssın kafanda dedi biraz tartıstık sil numaramı ben dayanamıyorum dedim ağladı hemde cok ağladı sarıldım beni koklayarak beni bırakma olur mu dedi gözleri dolmustu benimde gözlerim doldu cevap vermeyince o kötü seyler yasanms gibi aklıma geliyor simdi de yazdı seni sonsuza kadar hayatımda istiyorum ama sorunlarımız büyük zamana ihtiyacımız var yalnız kalmak istiyorum bunları sonra konusuruz üstüme gelme ne demek istiyor bilmiyorum beni cok kötü görüyosun kötü dusunuyosun zaten senin evine de gelmem ben dedi sanki bişeyler yasanmıs saklıyormus gibi konusup duruyor onun ruh halini anlamadım ne yaptıgını hic anlamadım ama ağlayıp beni bırakma demesini unutamıyorum.. ne yapmalıyım sizce? Tek istediğim gözlerime bakıp yapmadım bişey aşkım demesiydi ama yaptım da desem yapmadım da desem sen bildiğine inanacaksın beni nasıl düşünüyorsun dedi :O
Cevabın nedir?
+1 yılBak seni anlıyorum merak edişlerini içinde büyüyen o endişeyi. Kendine sordun mu hiç yaşanmışlıkları olduğunda tavrın ne olacak diye? Kalacak mısın onunla. Sevmen eksilecek mi? Biri senden zaman istiyorsa ona o zamanı ver sen üzerine gittikçe kaçacak daha da içine kapanacak soğuyacak ve an gelecek kötü konuşacaksınız birbirinize yapma. Sadece biraz zaman. Kadınlar çok karmaşık. Bana da bu sekilde söylemiş olsaydın sana cok kizardim cunku guven sorunu var. Ve gercekten anlatadim gelmezdi cunku onyargiyla yaklasiyorsun ister istemez. Duzelecek. ama lutfen dusun ondan vazgecip vazgecmeyecegini. Sen cevapsiz birakildiktan sonra bile gitmeyi teklif ediyorsun ya cevabi verirse ne olacak?
292 Yorumla- +1 yıl
Ben erkek arkadaşıyla yasadıgı seylere bişey diyemem ki ama onun haricindeki erkeklerle de yatıp kalkmıssa eğer ben iste onu kaldıramam ki kaldırabilir bişey mi bu :( simdi özledim diye twit atmıs mesaj atmıyorum yalnız bıraktım o da dedi sonra konusacagım bunları seninle dedi sende dusun ne istediğini dedi off eğer cevapları kafamda kurduklarımsa dayanamam :( ben ona dokunurken bile incitmemeye calısıyorum be kız ilk defa birisi bana böyle aşkla dokunuyor deyince canım yanıyor be en kötüsü tanıdıgım birisi var onla bile konusmus git ona sor istersen dedi ben öyle bişey yapmak istemiyorum dedim sorarsan biter zaten iliskimiz dedi
- +1 yıl
Bekle umarim kurguladigin gibi degildir. Bitmesini saglayacak seyler yapma. Guven ve bekle.
- +1 yıl
bende ona diyorum güvenmek istiyorum diyrum güvenemiyorum o da dedi bende seni hic ama hic üzmek istemiyrum hala kokun vr ustumde diyor. dedim ilerde evlilige gideriz yarın bir gün birileri gelir ben bu kızla söyle takıldım falan der sinirlenirim kötü olur iliskimiz zedelenir gözleirme bak dürüstce cevap ver diyorum ne desem sana bir anlam ifade etmeyecek kafanda nasıl dusunuyosan yine öyle düşünceksin diyor simdi öyle sustu işte bekliyorum ama cok özlüyorum ve eğer kafamdakiler gerçekse öyle bir kıza canmdan cok sevdigim kıza bskasının dokunmasını hep kaldıramam :(
- +1 yıl
Hicte bile sen ona guvenmeyi istiyorsun. Cok guzel demissin dediklerinde haklisin. Madem zaman istedi zamani ver dilediginde anlatsin. Iliskilerde en onemli sey durustluk. Sen onu o seni bildikten sonra aldirmazsin baskalarinin dilinden cikanlari. Ama hissettirmeli o sana bunu sende ona guven asilamalisiniz. Yasadiklsri ne bilmiyorum ama belliki yara almis ve psikolojisini etkilemisler. Sana seni sevdigini soyluyor sen de seviyorsun gecmisi umursama insanlar hata yapar. Senle nasil olduguna bak. Bende dayanamazdim sevdigime baskalarinin dokunmus olmasini. Ama onun ne yasadigini bilmiyoruz ne sen ne ben. Anlatmasini bekle sabirli ol. Dua edecegim size
- +1 yıl
Benim onu kötü bir kız olarak gördüğümü dusunuyor su an beni yeterince kötü dusunuyosn zaten daha seni öpmücem falan diyo ne yapcam bilmiyorum bekliyorum öyle insallah sadece kuruntudur dusunduklerim tek istedigim ben dusundugun gibi birisi değilim demesiydi keske onun ilki olabilseydm :(
- +1 yıl
Ilki degil sonu ol sende 😊 baksana adam gibi seven bir senmissin. Seni birakmak istemez.
- +1 yıl
Kimle cıksam adam gibi seviyosn diyor zaten karakterim böyle benim dusuncem annesine nasıl hürmet gösteriyorsa bir erkek karsısındaki kadına da gösterecek. bilmiyorum 3 yıllık ılıskısı yasananlar ben daha yeni cıkıyorum yanımda ağlaması benim için miydi bilmiyorum ama numaramı sil dedikten sonra agladı sarılıp bırakma beni dedi beni bırakma diyen aglayan ilk kızdı yanaklarından dökülürken dayanamadım öptüm onu.. ben ona digerleri gibi cinsel yaklasmıyorum hatta o istediğinde o tarz seyleri aşkla dokunuyosn resmen bana der yani mesela karnına dokunup öpüyorum bir gün burada ben olucam diyorum cok hosuna gidiyor böyle seyler hiç duymamıs böyle seyleri ve bence aşık olan bir kız bunları hakediyor cinsel obje olmayı değil
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. şu an oldugun kisi olmaktan vazgecme herkes boyle guzel sevemiyor. Kadinlar gercekten sevilmeyi hak ediyor. Bir obje olmayi degil. Duzelir umarim her sey.
- +1 yıl
Bak olaylar henuz yeni olmus. Zsman istemisse vermelisin. Cunku ayni seti ben yaptim zaman vermem gerekiyordu ama dayanamadim cok seviyordum onsuz biran geciremiyorfum merak ediyor mutsuz oluyordum. Yazdim. Yazdikcs kotulesti kacti daha cok. Izin ver dusunsun.
- +1 yıl
Kac gun oldu ya da saat diyim 😊
- +1 yıl
Mesaj at o zaman. Icin icini kemirecegine
- +1 yıl
Cok ozledim de
- +1 yıl
Gelismelwrden baberdar et
- +1 yıl
Mutsuz olmak diyorsun. Ne mutsuzlugu sen sevmiyor musun o sevmiyor mu. Nedir bu ya
- +1 yıl
Ozur dilerim uzerine gittim. Bitmis gibi konusma sadece. Zaman istiyorsun diledigin kadar susalim ama gitme benden. Ben seni seviyorum şu an oldugun kisiyi. Seni sevdigimi ve cok ozledigimi bil sana cok deger verdigimi ve de guvendigimi de. Mışıl mışıl uyu şimdi. Bu tarz bir sey de
- +1 yıl
Ona bir kagıt vermistim seni cok özledim simdi hiçbirşeyi dusunmuyorum sadece bizi dusunuyorum hayvanlık ettim cok üzrerine geldim özür dilerim simdi sana verdigim kağıda bizi doldur sevgimizi gelecegimizi sana benzeyecek kızımızı yaz ben yine aşkla öperim karnını gözündeki tek katreye canımı vereceğim adımsın ne olrsa olsn ben yanındaym yazdm :(
- +1 yıl
Tamamdir. Uzulme
- +1 yıl
Sabirli ol
- +1 yıl
Bekleyecegim toparlanman icin. Seni sevdigimi bil. Su saatten sonra susuyorum.
- +1 yıl
Belkide. Zaman her seyin ilacı. O gecmiste kaldi sen ona gelecek vaat ediyorsun. Cok endiseleniyorsun. Oluruna birak. Kafanda senaryo kurmayi birak. Bir seylerle mesgul ol zihnini yorma.
- +1 yıl
Ben uyuyorum iyi geceler.
- +1 yıl
Umarım mutlulugu hak ediyorsunuz.
- +1 yıl
Yalniz kalmak istiyoe bekle dinlezin kafasini
- +1 yıl
Bilmiyorum. Kurgulama ama belli ki kotu seyler yasamis. Belki cok agir geldi yasadiklari. Belki animsattin bazi seyleri. Uzulmelerini animsadi. Sana diyorum uzerine gitme
- +1 yıl
Hala uzerine gidiyorsun. şu an zihni dolu yalniz olmasi gerekli
- +1 yıl
Ya deli misin gun gecmeli sen saatleri cok goruyrsun
- +1 yıl
Ne bilim dayanamıyorum benle cıkmaya basladıgında zaten 3 yıllık sevgilisinden yeni ayrılmıstı ama bana asık oldugunu onun hic benm gbi olmadıgını söylerdi aklına gelsin istemiyorum hep benim hatam ben getirdim aklına gecmisini sorarak :( ben değil o dayanamazdı biliyor musun gecenlerde kavga etmistik dayanamaz yazardı güzel seyler söylerdim kıyamazdı dün gözlerim doldugunda da dayanamadı onun göz yaşları gözümün önünden gitmiyor onu ağlattığım için canım cok yanıyor canımı yakıyosun diyor belki de beni görünce hep canı yanacak yüzüne mi vurdum blmiyorum ki gecmsini sadece o kdr kötü olmadıgına kendine dokundurmadıgına inanmak istemistim seven bir erk olrk :(
- +1 yıl
Bilmiyorum. umarim bu hal cabucak gecer. Ya susacaksan birkac gun ya da cikista git bir sey demeden sarıl sadece.
- +1 yıl
Olabilir ama hicbir sey sormadan sadece sıkı sıkı sarilirsan onun yaninda oldugunu guvendigini gosterirsin. Saril ve ayril oradan oyle.
- +1 yıl
Sen bilirsin
- +1 yıl
Bende şu an oyle. s
- +1 yıl
Belki
- +1 yıl
Ya yapma boyle film izledim agladim iyice aglayacagim
- +1 yıl
Sende oyle yapsan ne olur. Gecmis adi ustunde sen gelecegi olnak istemiyor musun. Birak gitsin gecmisi.
- +1 yıl
Bir kisiyle yasamasi mi yoksa birden fazla kisiyle yasamasi mi?
- +1 yıl
Sen yasadin mi? Neden sorguluyorsun ki bunu anlayamaiyorum. Sevmekte yer yoktur buna. Sadece kiskanirsin kabullenmesi zor gelir.
- +1 yıl
Yarın bir gün karsıma cıkar diye korkuyorum kaldıramıyorum zaten umarım ben abartıyorumdur ama bana öyle seyler yasanmadı demek yerine susup su hareketi yapması beni de üzüyor ben ona yakıstıramam öyle seyleri heleki birden fazla kisiyle yattıysa falan her konustugu erkekle de olmaz ki yani o cevap vermedginde kötü seyler canlanıyor gözümde o da diyor sana yeterince kötü göründüm diyor deli olyrm kırıyo lafların canımı yakıyo diyo ee yapmadım de o zaman gözlerime bak diyorum yok ne desem anlamsız gelir sana yapmadım desem yaptım dersin yaptım desem yine bişey bulursun diyor :(
- +1 yıl
Yüreğim parçalanıyor bee sevdiğim kız o yani üniversite de cok kız gördüm öyle gözümde kötü kötü seyler canlanıyor o ortamları biliyorum dedim o da gitti ona ağladı bırakma beni diye hic sevmedim öyle seyleri benim bir arkadaşm vr onla da konusmus ne geçti aranızda diyorum hatırlamıyorm diyo hatırlanmaz mı allah askına 4 sene önceki seyi soruyosn diyo sonra belki sevgili olmususuzdr bilmiyorum 1 2 hafta surmustu diyo ağzından lafı kerpetenle alıyorum yani böyle sucluyms bişey ypmıs da saklarmıs gbi konustugu için hep bu hale geldik
- +1 yıl
Niye böyle yapiyorsun yapiyoruz. Karsina cikacakmis ilerde ciksin. Sen onu seven degil misin. Tum renklerini ve hrr tonunu kabullenmelisin. Siz bir olduktan sonra varsin ciksin dikilsinler karsiniza ne olacak. Sen hic mi sans vermezsin hatalara. Yadin kac yasiniz kac ondan olgunlugu nasil beklersin. Kim kime gosteriyor gercegi. Ne biliyorsun ne yasadigini neden yasadigini. Sorgulama gecmisini. Seviyorsan yapma. Sonra gelecekteki sizler ölecek. Gecmiste olenler adina gelecegini oldurmeyi dusunuyorsun yapma nolur. Ona yol gosteren sen ol. Adam gibi sevenleri olmadiysa huzuru arayip durduysa ve de sevmeyi ve hep beklentiler icin kullanildiysa unuttur sen onu sen gibi sevmryenleri. Baksana kiyamiyorum diyorsun severken. Incinmesinden korkuyorsan incitme daha fazla. Daha fazla sorgulayacaksan gerceklerden bu denli korkuyorsan birak o zaman.
- +1 yıl
Keske bana deseydi ki senin kafanda kurdukların sorunumuz değil öyle yaban düşünüyorsun gerçek değil diyebilseydi beni düşüncelerimle baş başa bırakmasaydı dün aslında cok güzel bir gündü hava güzeldi yanıma süslenip gelmisti beni göreceği için mutluydu simdi bana yazmıyor bile twitter de whatsapda geziniyor sanki unutmus sanki ben yokm :( haklısın belki sevgilisiyle yasadklarına bişey diyemem sonucta o adam bende olabilrdim ama onun haricinde baskasıyla da olmussa mantıklı değil hemde hic günü birlik iliski falan geliyo insanın aklına o cevap vermeyince en kötüsünü dusunduruyor bilmiyorum sanki unuttu beni alısmamız gerek özlemeye dedi belki de kararını coktan verdi :(
- +1 yıl
Demis ya hani sen beni kotu goruyorsun haksiz mi. O susarken sen gitmekten bahsettin. Kafanda bir ton kotu sey kurgulandi. Belki yasadiklari daha agirdi ya da hafif. Ama sen onlarin gecmisinde kaldigini kabullenmedin sorgulafin onu. Sende kalmak isteyislerini bitmesin diyislerini. Kalsaydin ya sorgusuz sualsiz. O anlatirdi sana seni onyargilarindan uzak biri olarak tanidiktan sonra guvenerek acardi kendini. Simdi nasil bakacak yuzune isleyip islemedigi tum suclari sen kurguladin zihnine. Dogru ya da kurgu yasanmislari olnus vrmis iste. Ama niye hatirlattin belki de hatam diye keskelerle andigi tum o hatiralari. Sen onu kotu biliyorken kavullenmiyorken nasil donecek geri. Ozlemeye alismak diyor. Gitmeyi tercih ediyor. Sen duyduktan sonra duymalarindan once gitmeyi dusunmusken sen terk etmeden gitmek istiyor belkide. Sonu gelecek bir seyin burkac suskun gecen gunle beraber uzamasini istemiyor belkide inan bilmiyorum
- +1 yıl
Kotu olma dusun iyice. Dusun ve adam ol ondan sonra kizin yanina hit diyen arkadasin gibi agir konusmayacagim vunku ne denli sevdigini ve harbi adam oldugunu okuduklarimdan gordum. Ama dusun. Ve karar ver. Gercekten ne istedigine. Dunu unutabilcek misin karar ver ve cik karsisina ya da onun senden kacmalarina izin ver ortak ol unutmadan unuttum diyerek yasayin gelecek gunlerinizi.
- +1 yıl
Sapsik sen dusundun mu benim dediklerimi
- +1 yıl
Sence oyle mi. Baksana onu hakli cikariyorsun. Belki gecmiste oyleydi bilmiyorum bir ihtimal her sey bir ihtimal. Ama gelecek ihtimallerini siliklestiriyorsun. Belkide birakmalisin. Iyice dusunene dek. Dinene dek belkidr ozlemlerin azalip ya da iyice artana dek
- +1 yıl
Cunku hala ozleyipte kuskulaniyorsun. emin degilsin hicbir seyden.
- +1 yıl
😕😕 bilmiyorum
- +1 yıl
Biraz izin ver şu an yapcagin hicbir sey yok. Sonradan karsisina gecip konus
- +1 yıl
😕 of
- +1 yıl
Oyle yap o zaman onun dedigi gibi olmaya calis. Net olma konusunda cok hakli
- +1 yıl
Ya kaybetmedin kimseyi. Sen net ol once. Sonra cik karsisina.
- +1 yıl
Keske teselli cumlelerim olsa ben kendime derman bulabilmis biri degilim gecer desem unutulur desem kendime yalan soylemis olacagim ne demem gerek bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kız seni üzer, huylu huyundan vazgeçmiyor emin ol. Yasadim ondan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBir sure ona zaman tani
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılasdsadwq sddsa
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar kız arkadaşım yanımda ağladı çok üzülüyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler