Sevdiğim kız beni ağlattı acil sizce ne yapmalıyım?

Kızlar Bir Adım Öne
Ben sarı saçlı mavi gözlü. Biriyim bu resimdeki. çocuk Rus bir fenomen bana benziyor buda benim gibi sarı saçlı mavi gözlü ama Baya benziyor fotoları ikizim gibi bildiğin fotoları ben sanıyor herkes herkes benzetiyor ben bunun fotolarını instagramdan fake hesaptan sevdiğim kıza attım bu çocuk çok yakışıklı bizim okuldan çok tatlı herkes buna hayran falan dedim sevdiğim kız ilk cicim falan dedi cicim bumu havalı dedi cicimli micimli konuştu daha sonra okulda bundan binkat daha yakışıklı insanlar var dedi okulda meslek lisesi bende bundan yakışıklı. Yok en yakışıklı bu dedimfake hesaptan kendi benzerimi ve kendimi övüyordum yani okuldada bundan yakışıklı bence yok neden sizce bundan yakışıklı var dedi okul meslek lisesi sonra bana ana avrat küfür etti ilk cicim falan diyordu ilk tatlı buldu galba ama sonra ana avrat küfür etti seni öldürürler herkese böyle yazarsan belki birey diye çocuksun diye vurmazlar dedi ana avrat küfür etti sonra aşagaladı baya öldürürler olum seni falan dedi sen bu ilgi hayat kadını dedi çocuğu aşagaladı baya küfürlerle baya aşagaladı sonra engelledi ben faketen yazdım tabi sonra bende onu engelledim sizce çocuk tipsizmi kız haklımı yoksa resimdeki çocuk türk erkeklerinden baya yakışıklı kıvançta bile yakışıklı daha tatlı biri ben buna benzedigim için yani şanslıyım kız bana kıl olduğu içinmi çocuğu aşagaladı siz ne düşünüyorsunuz ağladım 2 saat şimdi buraya soruyım dedim kız çok güzel degil ama yinede seviyorum sizce bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi birde kız niye bu kadar aşagaladı okulda bu çocuktan bin kat daha yakışıklı çocuklar var dedide okuldaki erkeklerin hepsi esmer tipsiz keko siz ne düşünüyorsunuz kızın amacı sizce ne hayat tecrübesi olanlar diyebilirim?