Kızlar Bir Adım ÖneBen sarı saçlı mavi gözlü. Biriyim bu resimdeki. çocuk Rus bir fenomen bana benziyor buda benim gibi sarı saçlı mavi gözlü ama Baya benziyor fotoları ikizim gibi bildiğin fotoları ben sanıyor herkes herkes benzetiyor ben bunun fotolarını instagramdan fake hesaptan sevdiğim kıza attım bu çocuk çok yakışıklı bizim okuldan çok tatlı herkes buna hayran falan dedim sevdiğim kız ilk cicim falan dedi cicim bumu havalı dedi cicimli micimli konuştu daha sonra okulda bundan binkat daha yakışıklı insanlar var dedi okulda meslek lisesi bende bundan yakışıklı. Yok en yakışıklı bu dedimfake hesaptan kendi benzerimi ve kendimi övüyordum yani okuldada bundan yakışıklı bence yok neden sizce bundan yakışıklı var dedi okul meslek lisesi sonra bana ana avrat küfür etti ilk cicim falan diyordu ilk tatlı buldu galba ama sonra ana avrat küfür etti seni öldürürler herkese böyle yazarsan belki birey diye çocuksun diye vurmazlar dedi ana avrat küfür etti sonra aşagaladı baya öldürürler olum seni falan dedi sen bu ilgi hayat kadını dedi çocuğu aşagaladı baya küfürlerle baya aşagaladı sonra engelledi ben faketen yazdım tabi sonra bende onu engelledim sizce çocuk tipsizmi kız haklımı yoksa resimdeki çocuk türk erkeklerinden baya yakışıklı kıvançta bile yakışıklı daha tatlı biri ben buna benzedigim için yani şanslıyım kız bana kıl olduğu içinmi çocuğu aşagaladı siz ne düşünüyorsunuz ağladım 2 saat şimdi buraya soruyım dedim kız çok güzel degil ama yinede seviyorum sizce bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi birde kız niye bu kadar aşagaladı okulda bu çocuktan bin kat daha yakışıklı çocuklar var dedide okuldaki erkeklerin hepsi esmer tipsiz keko siz ne düşünüyorsunuz kızın amacı sizce ne hayat tecrübesi olanlar diyebilirim?
Sevdiğim kız beni ağlattı acil sizce ne yapmalıyım?
O kız sevmen hata anlıyorum kalbine laf geçiremiyordun ama beynini mikeyim be kardeşim bizde o yollardan geçtik dünyada bir sürü kız var mk sana kızmı yok
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladım peki Siz ne düşünüyorsunuz sizce çocuk nasıl peki? Bu çocuğun resimleri neden aşagaladı bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi siz ne düşünüyorsunuz?
Evet bu çocuğa baya benziyorumda size göre kız neden aşagaladı bu çocuğu bende bu çocuk gibi sarı saçlı mavi gözlüyüm lise 4 üm kız okulda bundan 1000 kat daha yakışıklı erkekler var dedi ama okulda bundan yakışıklı erkek yok. Sizce kızın derdi ne neden çocuğu aşagaladı sizce?
Me yapıcam kardeşim hadi ordan et diyorum saana o kızı önüne bak diğer kızlarla ilgilen sen o kıza fazla değer vermişsin oda bunu fark etmiş popo. Ü. Kalmış kah. Pe. Nin
Kız neden bizim okulda bundan 1000 kat daha yakışıklı erkekler var dedi sizce normalde bizim okuldaki herkes esmer tipsiz bu çocuk okuldaki herkesten yakışıklı bir ben varım buna benzeyen sarı saçlı mavi gözlü bir ben varım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
salla neden bu kadar önem veriyorsun ona o sana böyle yapıyorken
Siz ne düşünüyorsunuz sizce çocuk nasıl peki? Bu çocuğun resimleri neden aşagaladı bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi siz ne düşünüyorsunuz?
hiç bişey düşünmüyorum bro zevk meselesi ve bence bu kadar kafaya takılcak bişi değil
O kız sevmen hata anlıyorum kalbine laf geçiremiyordun ama beynini mikeyim be kardeşim bizde o yollardan geçtik dünyada bir sürü kız var mk sana kızmı yok
Anladım peki Siz ne düşünüyorsunuz sizce çocuk nasıl peki? Bu çocuğun resimleri neden aşagaladı bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi siz ne düşünüyorsunuz?
Kardeşim bu çocuğa benziyorsa daha yaşın küçük sabret ilerde çok can yakarsın sen ama o kızdan uzak due sana bir kardeş bir abi tavsiyesi
Anladım peki sizce neden kız beni aşagaladı?
Evet bu çocuğa baya benziyorumda size göre kız neden aşagaladı bu çocuğu bende bu çocuk gibi sarı saçlı mavi gözlüyüm lise 4 üm kız okulda bundan 1000 kat daha yakışıklı erkekler var dedi ama okulda bundan yakışıklı erkek yok. Sizce kızın derdi ne neden çocuğu aşagaladı sizce?
Me yapıcam kardeşim hadi ordan et diyorum saana o kızı önüne bak diğer kızlarla ilgilen sen o kıza fazla değer vermişsin oda bunu fark etmiş popo. Ü. Kalmış kah. Pe. Nin
Popo değil g... Ö... T... Üü... Kalkmış
boş ver yaaa değmez bile
Siz ne düşünüyorsunuz sizce çocuk nasıl peki? Bu çocuğun resimleri neden aşagaladı bu çocuğa benzemem avantajmı yoksa degilmi siz ne düşünüyorsunuz?
Fotodaki çocuğa benziyorsan aşırı iyi bence sallama sen kızı
Anladım fotodaki çocuğa cidden benziyorum o zaman kızın derdi size göre ne olabilir
Kız neden bizim okulda bundan 1000 kat daha yakışıklı erkekler var dedi sizce normalde bizim okuldaki herkes esmer tipsiz bu çocuk okuldaki herkesten yakışıklı bir ben varım buna benzeyen sarı saçlı mavi gözlü bir ben varım
Umursama
Sen ağlama knkm