birisiyle konusuyorum 2 haftadır geçen gece telefonda konuştuk ertesi gün ne konuştuğumuzu hatırlamadı
Ama normalde ciddi duruşlu birisi onla konuşmaya devam etmelimiyim ?
Ama normalde ciddi duruşlu birisi onla konuşmaya devam etmelimiyim ?
Ne konustugunuza sana ne soyledigine bagli. Gercekten belki cok sarhostu sizmak uzereydi o anda konustuysaniz ne siyledigini hatirlamiyor olabilir. Yada terbiyesizce ahlaksizca seyler soyledi senin tepkin karsisindada hatirlamiyorum diyor ertesi gun.
he he :) benm eski sevgilim ayıkken beni sevdiğini söleyemezdi içtiği aksam avaz avaz bagırıo ertesi gün dio sarhoşken dogruları sölüyorum :) bence sıkıntı olmaz
Bence uzak dur. Bu arada ne konuştunuz ki ertesi gün hatırlamıyorum diyeceği? Evlilik ciddiyet konusu muydu?
hayır sradan konuşmalar havadan sudan ama aradığını bile hatırlamadı
Uzak dur bence. İleride seni döverse ya da küfredip kalbini hep kırarsa sabah hatırlamıyorum canım derse olay kapanmış mı olacak?
Ağzıyla değilde ... .dottty le içenlerin genelde sorunu bu..
Cevap
14Cevap
ne var bunda bn ayık kafayla unutuyorum.. sdfsfds.. tabi benim için önem arz etmeyen konuşmaları unutuyorum.. belki o konuşmada çocuk için önem arz etmiyordu..
İlginç ve hoş olmayan bir durum... Özellikle daha yeni tanıştığınızı da düşünürsek gelecek için pek olumlu bir sinyal değil.
normalde ciddi duruşlu efendi bir adam ise bilakis ne konuştuğunun her zamankinden daha fazla farkındadır.
ben sarhoşken ne dediğimi hatırlamıyorum diyen kişi yalancının önde gidenidir insan sarhoşken söylemek istediklerini söyler söylediklerini unutmaz...
öyle bişey olmaz utanmıştır söyeldiklerinden hatırlamıyorum der bende içince saçma sapan konuşuyorum sonra hatırlamıyorum diyorum ordan biliyorum yani :)
hatırlar ne olursa olsun .. filmlerde olurr o.. senin kalbini kırmamak için hatırlamıyrum diyor
Yarın birgün evlenirseniz ilk sabah kalkıp sen kimsin derse şaşırmam :)) Ustasınız bu konuda :)
bana olmaz öyle bir şey ama genelde cesaretli olurum aklıma ne geliyorsa söylerim sabahta hatırlar pişman olurum:) belki oda öyle olmuştur, salağa yatmıştır :)
hayırrrrrrrr. başkasının evine gider kendi evi sanır. seni alacam der bakmışsın satmaya kalkar
etme ben sevdiğimin her şeyini hatırlarım ayrıca kendi konuşmamı da sana zarar verir gibi
çok içiyorsa boşver gitsin
toy bu konularda demeqqi
yarın birgün sanada kimsin der :)
sen kimsin :PPP
bu resim birinde daha var kız erkek profil ondan mı aldın :D yoksa o da sen mişsin :)
ne dediki hatırlamıyor?
ayrıl hemen senle yatar hatırlamıyorum der
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar