Şimdi bir çocuk var hoşlanıyorum. Onunda hoşlanıyor gibi hareketleri var ama bir türlü emin olamıyorum. Mesela bir tanesi: konuşmak için birden yanıma gelip cevabını bildiği soruları soruyor. Bende anlamamış gibi efendim, ne oldu diye sorarsam soruyu farklı şekilde soruyor yani şöyle miydi ki yani böyle miydi ki gibi. Bir defasında başka bir erkek arkadaşımla konuşurken öylece bizi izledi sonra gelip araya girdi cevabını bildiği soruyu sordu. Biz konuşurken diğer erkek arkadaşım başka tarafa gitti yanına gitmeyeyim diye lafı uzattı. Hatta sınıftan çıkarken çantasını falan almayı unuttu öylece yürüdü benimle sonradan deyince hatırladı. Birgünde 3 defa ne diyeceğini unuttu konuşurken bana sordu ne diyordum ben ya diye birde bende alzaymır var galiba ne söyleyeceğimi unutup duruyorum dedi.
Hoşlanıyordur
Hayır hoşlanmıyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
seninn hoşlandığından emin olmadığı için böyle davranıyo yazık gençliğimi gördüm onda benim gibi malmış
Kör galiba yaa görmüyor ona nasıl baktığımı ona bakarken gözlerimin güldüğünü :/ oysa içim gidiyor ona çok aşığımm
zamanında banada öyle gülüyolardı açıldım arkadaş kalalım dedi sonra aşkın ne saçma bişey olduğunu anladım umarım tez vakiitte aklı başına gelir de sadece dersine odaklanır
Aşık olmuş sana yaaa😅