Benden ayrılan sevgilim başkasıyla çıktığımı duyduğunda beni geri istiyor.

Merhabalar arkadaşlar 24 yaşındayım hollandadan yazıyorum bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın. Çok sevdiğim bir kızla 2 sene yakın beraberliğimiz oldu kavgalarımız vardı ama mutluyduk beraber benim çok salakça triplerim oldu bazen kızın üstüne çok vardım kıyafet hakkında kız benden korktu açıkçası bundan evlensem bu beni eve kitler diye hakta veriyorum ama ondada vardı suç tek ben değil zaten hiç bir zaman tek taraflı değildir. kızla ilişkiye girdik ilki ben oldum ama olduktan sonra ben buna dahada çok bağlandım hep benim bilirdim onu çok ama çok sevdim gerçekten ama sonra benden ayrıldı ama öyle bir gittiki yani anlatamam siz anlayın hiç bukadar üzülmedim hayatımda kaç gece uyuyamadım 1 ayda 7 kilo verdim yemek yemez oldum yüzüm gülmez oldu çünkü o bana okadar aşık bilirdim ve öyle bir gittiki hiç umrunda değilmişim gibi bana çok kötü koydu. Ve işte aradan 3 ay geçti bir kızla tanıştım çok ama cokk ıı bir kız arkadaşların gazıyla kıza çıkma teklifi ettim kabul etti ilk erkek arkadaşıyım kızın ama benden önce kimseyle çıkmamış çok zor bir kız. O onla çıktığımı duyar duymaz bana mesaj attı beni 3 ayda mı unutacaktın diye şimdi beni geri istiyor senden sonra evlenmiyecem yemin ettim namussuz kızı kim ne yapsın diyor içimi ıiçe yiyo o öyle dediğinde kızın vebalini üzerime aldım yarı yolda bırakmam istemiyom biliyorum bıraksam o çok zor mutlu olur ama bıkere giden bidaha gider diye laf vardır siz nediyonuz arkadaşlar yardımcı olun nolur çok kararsızım.
Benden ayrılan sevgilim başkasıyla çıktığımı duyduğunda beni geri istiyor.