ben temizim yani
Bakımlı kız mı olmak gerekiyor?
ben temizim yani
sağa sola g0t sallamamışsındır o yüzden adamsın merak etme sakın üzülme illa çıkar karşına senin sen olduğun için alacak kişi tutar kafandan gel buraya hatun der sana biraz sosyalleşmeni öneririm düğünlere git cafelere git arkadaşlarınla biraz gez dolaş bu şekil
Hayır ben nefret ediyorum makyajdan. Doğal güzellik istiyorum. En normal kızla bile gel takılalım diyoruz badana yapıp geliyor. Ya alt tarafı sinemaya gidiyoz ne bu boya badana. Doğal olun en güzeli doğallık.
dogallık ayrı bakımlı olmak ayrı bunların ıkısı farklı seyler bakım ılla makyaj degıldır.. erkekler ıcın degıl kendın ıcın bakımlı olmalısın ama hafıf makyaj da ıyıdır :)
ayni benim gibisin bende dogalim cevremde makyajli ama yapma cirkinlesirsin
Cevap
18Cevap
Bakımlı kadın diyince benim aklıma şahsen makyaj gelmiyor.Tırnakları temiz,dişlerine bakan,akşamları yatarken saçlarını tarayan,gündelik duş alan gibi özellikler geliyor aklıma
Bakımlı olmak gerekiyor ancak aşırı abartıya gerek yok hem bakımlı dan kasıt illa da makyaj değildir saç kaş vs bunlar'a onem vermek önemli
:)) sana pissin diyenmi oldu çok ayıp arkadaşım biz erkekler bakımlı kadınları severiz
Makyajı tam tersine itici bulurum. Doğal olmalı. Bakımlı olacak diye bir kaide yok. Soruyu gizli olarak sorman için de bir neden yok. Açık ol ki belki talibin çıkar ;)
Hafif bir makyaj fena olmaz. Bende bakimli olmandan yanayim
Ama sana makyaja burun demiyorum :) ve dogalliktan cok hoslanirim.
ya bakımlı olmak gerekiyor elbette. hiç bir kadın da güzel gözlü ama tek kaş, kıllı göbekli bir adamla evlenmek istemez?
ama bakım derken de mesela çok değil daha hafif bir makyaj yaparsın mesela.
hafif makyaj nasıl majyaj yapınca yapıyorsun elin deymiş ken
ya bazıları çok abartıyor yani vitrindeki mankenlerden farkı kalmıyor. hafif makyaj derken doğal güzellik varsa onu tamamlayan bir makyaj, kadın değilim açıkçası gördüğüm kadarıyla bu kadar anlatabiliyorum :)
ya sana kimse kirli demediki ben 28 yaşındayım 30 yaşına kadar evlenmeyi düşünüyorum o kadarda takmam yani sen tamizssin tabiki sadece doğal güzelliği seviyorsun
valla ablacım ben makyaja falan bakmıyorum. kişiliğine ve ahlakına bakıyorum.
doğal en güzelidir boş ver makyajı makyaj sahte imaj sergilio benim gözümde :)
Biz erkekler genelde kıymet bilmeyiz sonrada senin gibi düzgün bir kız çıksında evlenelim diye bekleriz
makyaj yap ama yaptığın belli olmuyorsa. yüzünde katman katman durmasın, abartmadığın sürece sorun yok. ve evlenmek makyajla alakalı değil.
yok ya kaderini bekle makyajla alakası yok doğal güzellik iyidir one öyle boya güzelleri gibi o evlenenlerin gözü oynaştaynış demek
Bakımlı olmak demek makyajlı olmak demek değildir. Makyaj yapmayabilirsin tabi ama bakım önemlidir.
Makyajı sevmiyorsan işve cilve yapmasını öğreneceksin ;)
bence makyaj önemli ama biyere kadar herşeyin doğalı güzeldir ben doğal güzellikten yanayım
Seni sen olduğun için beğensin insanlar makyaj güzellik gelip geçici şeyler kalbin güzel olsun yeter
bakımlı olacak tabi hangi erkek bakımsız kız ister ki
Dert etme, doğallığa daha çok önem verir erkekler.
çalışıyomusun yoksa ev kızı mısın ?
nasip bu işler nasip sabır
makyajla alakası yok
ya neyle alakalı peki
o kadar çirkin makyajşla pürüzsüz yüz elde etmiş ve evlenmişde
dişilik derken makyaj demi daha dohgal olanı görmedim
degilse ne
o nasıl oluyor ben anlamadım ben hiç öyle biriyle karşılaşmadım
yani çirkin ama kendisini begenen çıkıyor ama merak etttim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar