Birçok erkekle karşılaştım. Ama anladım ki çoğunun istekleri cinsellik doğrultusunda. Yani ben hep yanında gülmekten katılacağım , istediğim her şeyi yapabileceğim , hep yanımda olacağına inandığım biri olsun istemişimdir. Çevremde böyle çok az erkek var. Sizce kaldı mı öyle erkekler? Aşka inanan erkekler?
Cevabın nedir?
Aşk aranmaz o seni bulur, aşk yaşanmaz o seni yaşar, aşk tarif edilmez o seni şekilden şekile sokar, sen aşk nedir bilemezsin çünkü her geldiğinde dizlerin farklı titrer kalbin farklı atar, aşkın silueti yoktur çizemezsin göremezsin, Aşkı arayan adam görürsen bilki o adam zamanında değerini bilmemiş onu kaybetmiştir. Sen Aşkı arayanı değil aşkı bilmeyeni bulacaksınki o duyguyu iliklerinde yaşayıp yaşatsın, sen gülerken gözlerinin içine bakıp onunla mutlu olsun, sana dokununca vücudu ürpersin aşktan, senin gözyaşın olup aksın duyguların içinde, senin kalbin olup göğsünün içinde atsın, kısacası siz değil SEN olsun...
Bunu bana yaşatacak birini bulursan beni benden alıp O yapacak birisi varsa ben bu hayattan vazgeçerim, yaşadıklarımdan bildiklerimden beklediklerimden...!01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda elbette ben de bir çok şey yaşadım ama; tüm tecrübelerim gösterdi ki aşk konusunda en ufak bir yargıda bulunamayacak kadar cahilmişim. Ben hala o gerçek aşkı bulma şerefine erişemedim. Ama çok enteresan şeylere şahit oldum. Mesela kızlarına ''Gızııııım yavrıııımı akıllı ol guzuuuum gençsiiiiin gözellsiiiiin ne gısmetler bulursun. Ben buban olacak ökküzde hata yaptım hayatımı bitirdim. sen aynı hatayı yapma guzum. Kendine bu köpekten daha iyisini bulursun'' deyip ara bozan anneler gördüm. Zengin damat adayı çıkınca nişanlısını terk eden kızlar gördüm. İşinden kovulunca karısı tarafından boşanan adamlar gördüm. Bunca rezilliğin içinde kısmet bulamamamı çok da garip bulmuyorum.
00 Yorumla
Benim tanıdığım aşka inanan ve aşklı bir beraberlik isteyen erkekler var. fakat kız ya da erkek kişinin aşkı araması gerekmiyor bence. aşka inanmasan da bir gün birine aşık oluveriyorsun. odun gibi davranan çapkın ve kızlarla cinsellik için birliktelik kuran ama aşık olduktan sonra muhteşem bir romantiğe dönüşen erkekler çok. umudunu kesme
03 Yorumla
Soran+1 yılPekala :) Teşekkür ederim
- +1 yıl
bencede çok haklısın :)
- +1 yıl
Ah be güzelim aşkın kitabını yazdım sen hangi romanı okuyosun :>)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
34Cevap
erkekler zaten öncelikle uzun bir zaman gerçek aşkı arar. Sonra bakarki öyle bişey yok napalıom o zaman elimizdekiyle yetiniriz der sexe döner. Heryer gerçek aşk doluyduda bizmi almadık... AYrıca gerçek aşk tanımın nedir. Cinselliğin olmadıı aşkı gerçek aşk olarak tanımlamıyorsundur umarım ?
00 Yorumlaaşk diye bahsettigimiz şey yalan veya çok nankor.. bu tabire uygun olan iliskiler nedense hep guzel olmayan bir kizla normal bir erkek arasinda olur.. aşk yerine uyum desek biz bu kavrama daha sevimli olur, uyustugum kizi bir kez buldum.. zaten anliyosun o oldugunu ve bir kez tadinca baslayinca buna birakamiyorsun zaten
010 Yorumla- +1 yıl
bence uyum benim icin aşk demektir hatta uyum askdan daha kapsamli bisiydir.. tanisirsin sebebi hoslanmisindir, zaman gecirirsin davranislarini konusmasini gozlerini sana olan bakislarini sevebilirsin ama cift uyumlu degilse biri sevgilite takilirken digeri sexx sevdaliysa o cift biter tukenir.. ama ama sevilen yemekler davranislar hayattan beklentileride uyumluysa hoslantida varsa bir butun olarak bn buna bir uyum derim ki aşktan ote bir seydir bnce bu
- +1 yıl
Aşk... Tabi aşktan kastettiğim aşk adı altındaki yüzeysel ilişkiler ya da hisler değil. eğer gerçekten aşık olursanız, aşık olduğunuz kişi hava su yemek gibi olmazsa yaşayamayacağınız bir şey haline geliyor. hatta onlardan bile daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz. klasik gibi ama gerçekten öyle oluyor. fakat dediğiniz gibi uyum da aşk kadar önemli ve değerli.
+1 yılbulduğunu sanıp bulamayan arıyosan evet var :) Aşka inanmadan olurmu hiç ya. Mevlananın eşi bir gün kendisine sormuş bana ne kadar aşıksın diye oda cevap vermiş... Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin. Sen benim Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin.
00 YorumlaArıyorum ama koştuğum söylenemez , bulursam da olur bulmasam da. Bu arada haklısın , günümüz teknoloji kültür vs değiştikçe insanlar zevklerini ve isteklerini artık ön plana atmaya başladılar bu yüzden artık değer verme empati yok artık. Eğer gerçekten varsa o söylediğin gibi biri çevrende tutun ona bırakma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiginiz ozellikler farkli, aska inanmak farkli birseydir. Her iki durumda da cinselligi bir iliskiden cikartirsaniz, geride pek birsey kalmaz. iliskiden cinsellik cikinca geriye sadece sevgi ya da saf temiz duygular kaliyor gibi birsey yok.
17 Yorumla
Soran+1 yılHım.. anladım
- +1 yıl
Ask dediginiz sey zaten hicbir seydir. Yoktur. Film hilesidir. Dizi, siir konusudur. "ideadır" kisaca. Ben oyumu daha gercek olan sevgi ve cinsellikten yana kullaniyorum. Bu ikisini de birbirinden ayiramazsiniz kadin erkek iliskilerinde. Az cinsellik olunca cok sevgi, cok cinsellik olunca az sevgi oluyor gibi birsey soz konusu degil. Birisi ne kadar azsa digeri de o kadar az, birisi ne kadar coksa digeri de o kadar fazladir. ihtiyac olan "seks" ile cinselligi karistiriyorsunuz.
- +1 yıl
Aşkın film dizi roman hilesi olmadığının bizzat şahidiyim, var olduğunu biliyorum. cinsellik azalınca sevginin artacağını ya da sevgi azalınca cinselliğin artacağı fikrini ben de doğru bulmuyorum. sevgide ya da aşta cinsellik aynı doğrultuda işin içine girer. sadece aşk veya sevgi cinsellikten doğmaz diyorum. ama aşk veya sevgiden cinsellik doğar ve bunu yanlış bulmuyorum elbette olması gereken de bu.
siz yalnızca aşka inanmıyorsunuz hepsi bu. fakat ben var olduğunu bizzat biliyorum - +1 yıl
Cinsellikten aşk veya sevgi doğabilir. Tersi de olabilir tabii sizin dediğiniz gibi. Eğer insanların %99'u birbirlerini hiç görmeden, hiç dokunmadan hiç konuşmadan birbirlerine "aşık" olsalardı size katılırdım. Böyle birşey yok ama. Aşk dediğiniz şey cinselliğin sevgiyle bir araya gelmiş halinden başka birşey değil.
- +1 yıl
Siz aşk isminde büyülü tabir edilen bir duyguyla kurulan ilişkinin değil, gerçek olduğunu bilip hissettiğiniz sevgi ve cinsellik ile kurulan bir ilişkinin varlığına inanıyorsunuz. Benim aşktan kastım da cinsellik içermeyen bir duygu veya ilişki değildi. Aşkta cinsel arzuların olmaması mümkün değil zaten. Yani bir şekilde sevgiye inanıyorsunuz. Ona aşk demeseniz de pek çok kişinin aşk dediğine sevgi+cinsellik diyorsunuz. Bu görüşünüze itiraz etmiyorum bence mantıklı.
- +1 yıl
Bircok insanin inandigi seylerden ziyade gercekleri severim. Kavram olarak ask kelimesine karsi degilim. Dilbilimsel bir gereklilik. Birisi kalkipta ask yasiyorum ben dediginde supheyle bakarim ama ..
var ama her ne kadar olsada doğanın saçma sapan kanunlarını ele alırsak doğru insanlar doğru insanları hiçbir zaman bulamıyor malesef kadermidir şanssızlıkmıdır bilinmez ama öyle her ne kadar dürüst erkek gerçek aşk isteyen erkek olsada kendisi gibi kız bulamıyor. kızlarda erkek bulamıyor nerde mal var hep beni bulur mesela :))
02 Yorumla- +1 yıl
+1
Zaman zaman her erkek isteyebilir bunu.Çünkü bizler de en az kadınlar kadar duygusalız ve bazılarımızın sevgiye ihtiyacı cinsel hayattan daha ön planda
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam da bundan bahsediyorum. Böyle biri..
BEN VARIIM! Ben cinsellik yaşayabileceğim çok fırsat yakaladım ancak yapmadım. Hatta garipsendim diyebilirim. Senin aradığını ben yıllardır arıyorum lakin kızlar da her erkeği sapık sanıyor... Ne acı...
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=fySoSLvCKgg
bu da benim sana günaydın şarkım olsun!
09 Yorumla
Soran+1 yılama neden? :D
Soran+1 yılHayır zaten o bahsettiğin ''aşk'' olmuyor. Aşk o kadar basit değil çünkü.
Soran+1 yılEvet var.. Ve umarım günün birinde o aşkı yakalarım. Ben aşık olmadığım kişiyle evlenmem çünkü.
Soran+1 yılEvet haklısın büyük konuşmamalıyım
- +1 yıl
Aşk sadece hislerden ibaret değil, çok başka bir şey. umarım bir gün aşık olur ve anlarsın...
Ben de aşık olmadığım biriyle ne beraber olurum ne evlenirim. Böyle kendinden emin olman çok iyi bence. Aşkı arayıp bulamazsın o seni bulur ama aşka kapısı açık olan da aşk gelince onu içeri almış olur...
Bende 21 yasindaIm , ilk, tek ve son askimi ariyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle erkekler yoktur diye düşünüyordum ama varmış ne güzel yaa :)
- +1 yıl
Bak acik söyleyeyim arkadaslar bana acaip baski yapiyorlar, diyorlar bak gercekden Allah güzel yaratmis seni , kizlar da sana bakiyorlar hadi bir kiz arkadasi yap. Ben tabii bunlari duydugumda arkadaslarimdan kaciyorum :-). Hatta simdiye kadar hicbir partiye (eglencelyimdir ve komigimdir) gitmemisimdir , sirf kimseye aban miyim diye veya kimse abanmasin diye :-D .
Soran+1 yılİşte gerçek aşk denilen şeyi arıyorsun :D Ben de öyleyim. Aşık olmadığım kimseyle çıkmak bile istemiyorum. Bana çok safsın diyorlar. Ama umrumda değil. Ki ben öyle aşkı yaşamayan biri de değilim tam anlamıyla yaşadım bu duyguyu. Platonikti ama benimkisi. Acı verdiği kadar mutlu da ediyor. Hayattan zevk alıyorsun işte en güzel kısmı bu :)
- +1 yıl
Vayyy...bana benziyorsun, gerci ben bir garibim yani, güzellik bende 3. veya daha arka siralarda . Bir dünya güzeli kiz görsem ilk hafta gercekden hoslanirim ondan sonra ne hikmetse hic hosuma gitmiyor. Ben kendimi hoslandigim kizlardan (asik olma degil hani vardir ya kisa süreli bir kücük hoslanti) hep sogutmusumdur yani icimden hep telkin etmisimdir zamani degil diye. Kizlardan ara ara yaklasan var isde sirf onlara bazen gözükmemek icin garip garip hallere giriyorum :-)
Soran+1 yılAhaha :D Evet benziyoruz biraz :D Benim için dış görünüş çok da önemli değil bu çıktığım kişilerden bile anlaşılabilir. Benim de hoşlandıklarım oldu ama hiçbiri kalıcı olmadı. Beni gerçekten heyecanlandıran biri olmasını isterdim :D
- +1 yıl
Aynen, birde cogu kizlardada bir simarma bir azginlik (afedersin) durumu söz konusu nedense? Bunu gördügümde her defasinda daha da cok kaygilaniyorum, Allaha dua ediyorum gercekden saglam,ahlakli, temiz birine denk gelebilecekmiyiz diye :-). Gerci benim hem cinslerdede cok firikdak var :-D
Soran+1 yılEvet eskiden ahlaklı temiz kızlar vardı ama şimdiki kızları görünce kızlığımdan utanıyorum.. Ama erkeklerin de çoğu çok farklı değil onlardan. Ben de öyle birine denk gelmek istiyorum işte.. Ama gördüğün gibi :D
- +1 yıl
Dogru, cok pislik var ya. Birde övünerek gezmezler mi ortalikda. Ama arkdaslardan duyduguma göre partilerde baya cok kiz varmis erkeklere abanan :-). Devir mi degisiyor anlamadim, garib bir zamandayiz. Hatta bak yalan yok, ünide bir kizla proje hazirliyoruz , proje bitdikden sonra erkek arkdaslarimin yanina gittim pislikler :-) (beni biliyorlar ya yaklasmiyacagima) diyorlar isde o projeyi hazirlayan kiz senden hoslaniyor,yani tepkimi öldmek istiYorlar. Bende arkadas kalabilirz diyorum :-)
Gercekten oyle bir insanim ama sozum meclisten disari kizlardada var bir bozukluk birini sevdim aylarca kostum pesinden ama olmadi sevgime deger verecek derecede bir insan degilmis halende sevmeye deger birini ariom ama yok
00 Yorumlailk bakışa inanıyorum ilk 2 saniyede aşık olmassam daha töbe aşık olmam ve gerçekten gerçek aşkı arıyorum
00 Yorumla
+1 yılzaten bulduğumda evleneceğim zira bu yaşa kadar boşuna beklemedik ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılahah bol şans o zaman :D
- +1 yıl
aşk yoksa evlilik yok ölüm var dönmek yok sanırım sonum ölüm olacak ama değer ;)
Soran+1 yılçok güzel düşünüyorsun..
- +1 yıl
kimine göre güzel kimine göre aptalca bana göre hayat gayem ee Allah bile beni aşkla sevin derken aşkı bulmadan ölmem ben...
Soran+1 yılBence asla vazgeçme bundan
- +1 yıl
bende ölmek var vaz geçmek yok ee Arnavutuz damar attı mı atıyor ;)
Soran+1 yılİnatçısın yani :D
- +1 yıl
hemde fena :)
dünyanın inatçılığını kabul ettiği ırktanım Arnavutum
dünya astrologlarının inatçılığını kabul ettiği burçtanım Oğlak burcuyum
artık sen hayal et tabi edebiliyosan :)
ya aşk beni alır ya ben aşkı :)
+1 yılSimdi butun erkekler kendilerini yukarida bahsedilen erkek olarak aktarmaya calisacaklar :(
111 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri varsa hayatta bırakmam onu :D :D :D
- +1 yıl
Yanlis yerlerde ariyorsun biz pislik adamlariz en pislikleri benim
Soran+1 yılZaten burda aramıyorum jkfngdjfng :D Ve pislik mi? :D :D
- +1 yıl
Mizacim boyle pislik oldugumuzdan degil :(
Soran+1 yılKomiksin ama :D :D
- +1 yıl
Hayat komik ben degil :(
Soran+1 yılAhah ikinizde öylesiniz :D
- +1 yıl
Ikimizi bir tuttuguna gore beni seviyorsun cunku hayatida seviyorsun :(
Soran+1 yılAhah tuhaf bir düşünce ama doğru sanırım :D :D
- +1 yıl
Sana basarilar dilerim bulman konusunda ama arama aradigin seyi bulamazsin o seni bulur :(
Soran+1 yılBen de sana başarılar dilerim.. Evet haklısın arıyorum arıyorum ama yok belki de akışına bırakmalıyım :D Aramıycam bundan sonra bakalım :D
+1 yılVar ama onlar filört etmezler, direk kapına gelirler
00 Yorumlabunun sebebi sizsiniz tam gerçek aşkı bulduk diyoruz ama nasıl olduysa kelek çıkıyor ve daha sonra aşk maşk hak getire...
00 Yorumlaaşka inanan erkekler tabiki var ben 5 yıl boyunca sürdü bir erkek kendisinden önce sevdiğini düşünebilmeli
00 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum inandırabilcek birini de tanımıyorum
00 Yorumla
+1 yılilla ki kalmıştır bende buna inananlardan birtanesiyim o yüzden o kızı beklemektym tavsiye ederim :)
10 YorumlaEwt ben arıyorum evlenceğim kişiyi arıyorum ama hiç sevgilim olmadı
00 Yorumlaben varım bacım gerçek aşkı arıyorum bı bulıursam bı daha da bırakmam<3
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeraba bende gercek aski ariyorum ama buldugumizda sevisebilecez deyil mi ? agjgddhffhjyyfn
07 Yorumla
Soran+1 yıljdfjdwhfjdfhjdfb :D :D offf :D
Cevap sahibi+1 yılseviselim mi askingyou asik oldum bem sana :/
Soran+1 yılaşık mı fgnfdjgdfn :D
Cevap sahibi+1 yılevet keske fotodaki etekli kiz sen olsaydin :/
Soran+1 yılahahah ama değilim maalesef :D
Cevap sahibi+1 yıloyle etek giyip sexy olman yeterli shsjsjdjdj :D hemen asik olirum :D
Soran+1 yılO sadece senin cinsel dürtülerin. Sen onu aşk sanıyorsun. Ama değil işte bunu anlatamıyorum. Hani tamam aşık olduğun kişiyle seks yapmak da isteyebilirsin. Ama sırf seksi diye aşık olmazsın. Aşk çok saf bir duygudur. Çok çok saf hem de
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk kadar guzel birsey var mı ki su hayatta tek istegim karsilikli sevgi birbirimizin derdini dinleyip birbirimze derman olmak sevmek sevilmek istiyorum acaba hayalimdeki insan onume cikacakmi
00 Yorumlaaşkı arıyorum ama doğru insan olacak. geçmişi yani sicili bozk olmayacak. ozaman aşkı dozu artar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet arıyorum gercek aşkı
00 Yorumla
+1 yılHala öyle bir keriz var mı diyon yani :D
010 Yorumla
Soran+1 yılEğer bana aşık olacak erkek keriz oluyorsa lütfen olsun :D Bu devirde öyle birini bulmak zor cidden zor
- +1 yıl
Sen hem güzel hem de zayıf mısın ki sana aşık olsun :D
Soran+1 yılZayıfım ama çok güzel olduğum söylenemez.. :D
- +1 yıl
Hımmm düşünülebilesi var zayı olduğun için :D zayıf olmasan direk elenirsin yane .>)
Soran+1 yılNiye sen çok mu yakışıklısın? İşte bu huyunuz çıldırtıyor beni.. İlla bir kızı sevebilmeniz için ''çok güzel'' mi olması lazım? Ben erkek olsaydım biraz tatlı olması yeterdi bana. Önemli olan iç güzellik klişe olsa da cidden böyle. Sonuçta kızın saçıyla yüzüyle evlenecek değilsin ya..
- +1 yıl
Yakışıklılığım bana yeter , kız güzel değilse ve de kilolu ise gözlerim ona kör dür , kız güzelse ve kilolu ise gene gözlerim kördür , kız güzel değil ama zayıfsa düşünebilirim , kız güzel ve zayıfsa çıkabilirim
İç güzellik mi o hikaye , denedim tutmuyo hamuru bozuluyo
İç önemli ama gözlerim önce dışını görüyo ve hoşlandığım bir kızla çıkmazsam onu mutlu edemem kapiş .>)
Soran+1 yılÇok basit düşünüyorsun cidden çok basit.. Birini sevebilmen için çok güzel ve zayıf olması gerekmez. Kafa yapısı sana uyuyorsa seni heyecenlandırıyorsa sürekli onun yanında olmak istiyorsan zaten aşıksındır bundan bahsediyorum ben de işte.. İç güzellik hikaye falan değil yanılıyorsun. Tamam ya da şöyle düşünelim. Senin yanında yakışacak bir tipte kız olsun yetmiyor mu? Daha da mı fazlasını istiyorsun?
- +1 yıl
Asla daha fazlasını istemiyorum milim de olsa onu beğenim yeter ama 65 70 kiloysa onu beğenem , onla çıkıp fit bir hatun gördüğüm de vaoov maninataya bak diceksem varim hiç sevgilim olmasın .
Kaldı da uzaktalar benim gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm
olmaması için neden ?
011 Yorumla
Soran+1 yılefendim?
Soran+1 yılBen öyle sanıyordum erkekler için ama değilmiş onu anladım.
Soran+1 yılEvet , haklısın
Soran+1 yılYaşadın yani? :)
Soran+1 yılanladım :D
Gercek Aski bende ariyorumda bulamiyorum:)
00 Yorumlayaşı biraz ilerlemişler arasında bulabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok mantıklı
Soran+1 yılTeşekkür ederim :D ama olgunlar da beni sallamazlar o var ..
Soran+1 yılHayır ama yani ben olgun biri değilimdir ki.
Soran+1 yılYani olgunlaşana kadar yalnızım tamam anladım :D :D
ben inanmam açıkcası...
00 Yorumlaevet işte o benim :S aşkı arıyorum :S
00 Yorumlaolmazmı ben :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılyok anasını satım:D
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı