her şey çıkar değil, arayıp bulunan bir şey değil bu. Doğru kişi gelince korkularda kuruntularda beyninden siliniyor. Ama elbettki yanlış kişiler cikicak hayatına ki deneyim kazanıp, doğru kişiyi cozebilesin
hımm güzel yere değindin :D ama ondan bence o kadar emin olma :D öyle zamanlar gelir ki belki değer vermezsin sadece mantığına bakarsın :D genelde kadınlarda böyle işler bu işler :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşkın Gözü Kötüdür Otada Konar B da Konar
Bizim Gibi İyiler koymazsınız Gider Kötülere Konarsınız
Ben iyi adam severim tam tersi
Benim Gibi iyi olanları seversen Doğru Yoldasın Demekki
Biliyorum
🌹🌹Sakın İslamiyeti Yaşayan Doğru İnsandan Şaşma Asla 🌹🌹
Aşk demiyelim de sevgi onemli guven sadakat ve brakmicak abi bir kiz sevdimi erkek de tutacak yuru nikah sarayina gidiyoruz demeli🙃
Bu dediğin düşük bütçeli sevgi bence
Bütcem buna yetiyor zengin olursam bütceyu yukseltirim ask bodrumda yasaniyor güzelim 😁😁😄
Hayır yani sevgisi düşük yani
Daha çok sevgi olmalı
Sevginin dusugumu olurmus seven insan zaten senden baskasina bakmaz kalbi senledir
Hayır bence öyle değil
İnşallah aradin o askini bulursun 🙃
Bulmasam da olur hayatın sonu değil skslsl
Sen bul 😀
her şey çıkar değil, arayıp bulunan bir şey değil bu. Doğru kişi gelince korkularda kuruntularda beyninden siliniyor. Ama elbettki yanlış kişiler cikicak hayatına ki deneyim kazanıp, doğru kişiyi cozebilesin
boşuna aramayın aradığınız zaman bulamazsınız o saçma sapan bir zamanda karşınıza çıkar zaten o zamanda çok geç olmuş olur
Aynen öyle
Aşk ne yahu Hoşlantı ve sevgi yeterli Aşk dediğiniz hayal dünyası gelip geçici
Aşk bu nereden açacağı belli olmaz. Rüzgar gibi, içinde dolaşıyor..
Bırak o gelsin seni bulsun zira kendi gelmeyen gerçek aşk değildir demiş şair de kimdi bilmiyorum
Gerçek aşk diye bir şey yok
Bence var
Yok eminim
Sen kapatmışsın kendini
Hayat böyle yaptı beni dostum
😢😢
İnanmıyorum aramıyorum
Neden inanmıyorsun
Çünkü yalanm
Üzüldüm
Neden
Seni realite ile tanıştırayım gel
Şöyle filmlerdeki gibi bir aşk güzel olurdu.
Nerde varsa bulsun beni
Var arıyorum bende çıkar bir gün elbet
Gerçek aşık diye bisey yok
✋✋✋✋✋✋
Severek evlenmek istiyorum
İnşallah ben de
Var mı öyle bişey :D?
Neden olmasın
sanki yok gibi ama umarım vardır :)
Var bence
seni buna inandıran nedir çok merak ettim :D?
Kendi karakterim ve birine değer verme potansiyelim
hımm güzel yere değindin :D ama ondan bence o kadar emin olma :D öyle zamanlar gelir ki belki değer vermezsin sadece mantığına bakarsın :D genelde kadınlarda böyle işler bu işler :D
Anladım ama zaten bende kalp ve akıl birlikte çalışıyo zaten ikisi çok bağlı yani kalbinin sevdiğini aklım da sever benim
Duygusal bir kızım ben
eğer böyleysen işte o zaman gerçekten aşkı bulabilirsin çünkü aşk kalple oluyor :D
Ben de öyle düşünüyorum zaten herkesin aşık olabileceğine inanmıyorum yapı da lazım kesinlikle aşk kadını olmak sksksl
bende ona inanıyorum ama ben kızların pek kalbiyle hareket ettiğini bilmiyordum :D
Her kız değil zaten
gerçi ne aşığım aşktan ölüyorum diyenleri de gördüm ama :D benim inancım hiç yok gibi o yüzden :D
Anlıyorum seni
bu ara senin burç ne :) ?
Boğa sen
hımm boğa burcundan olur :) ben yay :D
yalnız boğa burcu kızı bomba gibi bişey gerçekten bomba gibi :D enerji çok :D
Öyle valla hahaha
:D çok şanslı o zaman seninle olacak olan :D :D her yönden ama :D :D
Konuyu buraya getirmeseydin keşke sen de aynıymışsın
:D bi yere getirmedim :D kendine çok iyi bak :D
Benn
İnşallah
ararsan çıkmaz