Kız arkadaşım benden soğudu, ne yapmalıyım?

Sevdiğim kızla birkaç aya kadar nişanlanmayı düşünüyoruz ama son bir aydır bayağı soğudu benden. Aramızda uzaklık olduğu için iletişimimiz telefonla, ya mesaj ya da konuşarak. Sürekli işim var uykum var vb. şeylerle geçiştiriyor beni. Ben de çok peşinden koşuyordum. Sebebini de bilmiyorum bu soğukluğun.

Beni geçiştirmesi canımı çok sıktı hatta çıldırttı beni.

Dün ara verelim ya da ayrılalım dedim "ayrılmak istemiyorum ama bir süre ara verirsek iyi olabilir" dedi ve kabul etti ama akşam halasını aratıp çok kötü olduğunu filan söyletti halasına. Yani sanki o halasına söylememiş de halası gizliden bana söylüyormuş gibi. Halasına dedim son günlerde onu çok kırdım kendini toparlaması için ara verelim dedim kabul etti. Onun için ara veriyorum filan yani topu ona attım tekrar halası da bişey diyemedi yarın konuşuruz dedi.

Kız kesinlikle ayılmak istemiyor. Çok ağır şeyler söyledim çok kırdım ayrılmak istedim filan ama benden vazgeçmiyor. Buna rağmen giderek soğuyor.

Bu arada ara verdiğimiz sürede %99 onu aldatacağım aklından geçecektir çünkü 2 tane eski kız arkadaşım ondan ayrılmam için bayağı uğraştılar hep sorun oldular bize.

Sizce ilişkiyi yeniden canlandırmak için ne yapmalıyım ve sizce sevgisi filan bitmiş olabiilir mi? Bir de niye soğumuş olabilir? Hayatında başka birinin olma ihtimali yok. Benim aklıma mantıklı birş ey de gelmiyor
Kız arkadaşım benden soğudu, ne yapmalıyım?