Kız arkadaşım benden soğudu ne yapmalıyım?

Kız arkadaşımla 1.5 yıllık bi ilişkimiz vardı. Araya mesafeler girdi 12. Sınıf bitti ve ben şehir dışına taşındım fazla konuşamadık ona fazla zaman ayiramadim ve benden ayrılmak istediğini söyledi ben bir şans daha istedim kendisinden ve güzelce konuşuyorduk arada yazmiyordum ve yavaş yavaş beni aklından ve kalbinden silmiş benden soğumuş ve bu bana çok garip geldi çünkü herkesin kıskandığı herkesin ozendigi bi ilişkimiz vardı annem le babamın bile ilişkisinden daha güzeldi ama araya mesafe girdi böyle bişey olacağını biliyordum bir şekilde toparlayacagima inanıyordum çünkü ben bu kızı cidden çok seviyorum öyle böyle değil şu an çok fazla sıkıntım var ailesel olarak o yüzden eski oturduğumuz şehre geldim ve geldiğim gün güzelce konuşuyorduk çok yorgundum uyuyakalmisim sonra geç saate uyandım bir anda hemen telefonu aradım kız arkadaşıma yazmak için o da bana iyi geceler mesajı atmış ve gitmişti uyandığım gibi çok yorgun olduğumu uyuyakaldigimi söyledim o da sorun yok falan dedi sonra sana bişey demem diyip benden soğudugunu ama beni bu halde birakmak istemediğini söyledi ailesel problemlerim olduğu için çok zorladım çok denedim ama beni hiçbir şekilde dinlemedi ve benden soğudugunu söyledi önceki akşam da yani eski yaşadığım şehre gelmeden önce pazartesi günü bulusacaktin önümüzdeki pazartesi 5 Ağustos 2024 günü çok güzel şeyler planlanmıştim ama hepsi yalan oldu öncesinde birbirimize bir söz vermiştik ne olursa olsun buluşmadan ayrilmayacaktik onun için verdiği sözü tutacağını ve pazartesi günü benimle buluşacağını söyledi pazartesi günü her şey bitecek mi diye sorduğumda ise bilmediğini söylüyor bu pazartesi günü ben ne yapacağım onu cidden çok seviyorum onu nasıl geri kazanacağım lütfen yardım edin.

Kız arkadaşım benden soğudu ne yapmalıyım?