Hoşlandığım erkeğin ilgisini nasıl çekebilirim? Kendimi küçük düşürmeden neler yapabilirim?

Uzun zamandır ilgi duyduğum biri var. Onunla aynı dershanede, aynı sınıftayız. Facesinde bi kıza ilgi duyduğunu ve onla konuşacağını yazmıştı. Ben de bir umut bekledim belki benden hoşlanıyordur diye. Hatta kendi kendime baya bi gelin güvey oldum. Bugün dershane çıkışında sınıftaki epey güzel olan bir kızın yanına gitti ona bir şeyler söyledi ve birlikte çıktılar. Kızın bir sevgilisi olduğunu öğrendim, teklifini kabul etmez belki. Ama ben ne yapacağımı, onun gönlünü nasıl çalacağımı bilmiyorum. Onunla selamlaşmıyoruz bile. Neler yapabilirim kendimi küçük düşürmeden yardım ederseni çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınızdan ötürü Allah sizden razı olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben o kız kadar kusursuz bir güzelliğe sahip değilim.Ama aşırı süslü ve bakımlıyım.Ve her an güler yüzlüyüm.Tıpkı onun facesinde o kızı tarif ettiği gibi.
Hoşlandığım erkeğin ilgisini nasıl çekebilirim? Kendimi küçük düşürmeden neler yapabilirim?