Sevdigim biri var ama onun ilgisini nasil cekerim hic bilmiyorum🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığın erkeğin ilgisini hoşlandığı şeylerden çekebilirsin mesela müziğe ilgi duyuyorsa müzikle alakalı şeyler yapabilirsin paylaşımlar yapabilirsin kitap okumayı seviyorsa beraber kitapçıya falan gitmeyi teklif edebilirsin dediğim gibi o nelerden hoşlanıyorsa Sen de o yoldan yürüyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılZatenn onun hoslandigi seylerden bende hoslaniyorum.. bir iki oyle paylasimlar yaptim ama
Soran+1 yılYorum icin tesekkur ederimmm
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz daha detay verseydiniz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Aynı ortamda bulunuyor musunuz? Sosyal medyadan mi takiplesiyorsunuz?
Eğer aynı yerde yaşıyorsanız bir buluşma teklifinde bulunabilirsiniz ya da ortak bir hobiniz varsa onu yapmayı teklif edebilirsiniz.
Aynı ortamda bulunuyorsanız da o ortamda olan anlık şeylerden konu açarak ve ne kadar saçma da olsa konuya odaklanarak konuşabilirsiniz.
Sosyal medyadan ise post atıp birbirinizle iletişimde olabilirsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılKusruma bakmaa canim aklima gelmedi o bilgileri yazmak..
Evet ayni sehirde yasiyoruz. Oyle cokta uzak oturmuyoruz bir birimize ama yinede gormuyoruz bir birimizii. Yani hic denk gelmiyoruz. Ikimizde yogunuz. Onun gittigi zaman bende orada bulunmuyorum mesela ya da tam tersi.. oda benim gibi pek ortamlara girmez.. Sosyal medyadan takiplesiyoruz.. tek erkek o bende digerleri kuzenlerim felan..
Bir iki yazdim ona hayatimi sordu yani ne okudum felan diye nerde oturuyorum. Ama bugun daha hic yazmadim sessiz kaldim cunku yazsam dedim cok istekli oldugumu gostertecek ya da beni yanlis anoical diye- +1 yıl
Estağfurullah ne kusuru ☺️ O zaman konuşmak istemiyor olabilir veya çekiniyor olabilir. Siz bir yem atın, atıyorum hava güzel bir şeyler yapalım mı deyin. Eğer kabul etmez ve bahaneler bulursa konuşmak istemiyordur zorlamanın lüzumu yok 🙂
Soran+1 yılAllah razi olsunn❤️ Aynenn cok dogru zorlamanin bi anlami yok.. ama bi erkege disari cikip bulusalim demek cok yanlis olur
- +1 yıl
Rica ederim ❤️ size nasıl uygunsa onu deneyecek bir yem atın, ben sadece bir örnek verdim ☺️
Soran+1 yılCokkk sagolll hersey icinn🥰❤️
+1 yılCanım yani bir erkek onu takip ettiğini görüyorsa ona bir ilgin olduğunu anlamıştır zaten sana yazmıyorsa muhtemelen senden hoşanmıyordur ama bu hoşlanmayacağı anlamına gelmez iki seçeneğin var ya onun yazmasını bekleyeceksin ya da her şey göze alıp ona ilgin olduğunu ona söyleyeceksin ki bence bu en mantıklısı biliyorum böyle şeyleri söylemek zordur ama ne kaybedersin ki, kaybedecek neyin var? Git açık açık söyle istemiyorsa sana söyler sende yoluna bakarsın.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet heleki tek onu kabul ettigimi gorunce bence buyuk ihtimal anlamistir hoslandigimi. Ama tabi erkekler biraz affedersin okuz oldugu icinn.. anlamiyorlar maalesef..
Evet acik acik gidip soylemek mantikli tabi ama cook zor birsey.. onu kaybetmek istemiyorum. Varligini bile beni takip etmesi bile bir mucize.. pek yani hic oyle kiz yok onda takip ettigii..
ben yazdigimda yaziyor hatta ben sormadan kendisi sormustu okumussun heralde ne bolumu felan. Bende ona sordum up uzun bir aciklama yapti- +1 yıl
Bazen biraz cesur olmamız gerekiyor hayatta. biliyorum onu kaybetmek istemiyorsun ama eğer ona ilgini açıklarsan bu cesaretin onu etkiler eminim hem bu seni daha kendinden emin birisi gibi gösterir bence sen bu kardeşini dinle git açıl😊 ay ben aşk görünce hemen kavuşulsun istiyorum elimde değil keşke yanınıza olup çöpçatanlik yapsam😄
Ay zaten hâlâ ondan hoşlandığını anlamamışsa sen yol yakınken bırak o öküzü😄
Soran+1 yılCanimmm yaaa❤️ Valla bende hep isterim iki seven kavussun diye.. ama bu bizimki biraz belkide imkansiz ask gibi bilmiyorummm
- +1 yıl
Uzak olduğunuz için şu an sana imkansız görünüyor ama aranız biraz iyi olsa çok güzel olurdunuz💗 imkansız diye bir şey yoktur inşallah o öküz tez zamanda değerini anlayıp açılır sana senden iyisini mi bulacak ayol.
Soran+1 yılOyyy canimm insallaahh hayirlisiylaaa ❤️❤️❤️❤️
Soran+1 yılAahh be🥹 Paylasti seye uzuntulu emoji attim begendi okadar
Soran+1 yılSu var, eger aramizda birsey olursada annemin tepkisi nealacak acaba.. cunku yasi buyuk buyuzden pek sicak bakmicak belkide.. cunku ben bu zamana kadar hep eed etmistim benden 6-7 yas buyuk olanlari
- +1 yıl
Ne kadar büyükki senden? Annenin tepkisi ne olursa olsun onu sevdiğini gördükten sonra size engel olmaz inşallah bazen annelerin inadı tutuyor.
Soran+1 yılBenden 10 yas buyuk ne yazikki😞 Evet annelerin bazen oyle bir inadi varki ama yapacak birsey yok.. Yani evet ikimizde bir birimizi seversekk birsey yapamaz mecbur vermeye🥲 Cunku baskasiyla evlenirsem mutsuz olurum onuda bilir
Güzelliğinle ve zarafetinle ilgisini çekebilirsin. Her zaman güzel ve bakımlı görünmeye özen göster. Eğer sosyal medya hesaplarında ekli isen en güzel fotoğraflarını paylaş. Aklı başında biri olduğunu göstermek için kaliteli paylaşımlar yap. Tatlı tesadüfler yarat, seni her yerde karşısında görsün.
15 Yorumla
Soran+1 yılAah be canimm okadar guzel yazmissinkii🥺❤️ Cokk tesekkur ederimmm.., ne yazikki onu gormuyorum🥺 Oda beni.. kendi resmimi paylasmayi seven biri degil neyazikki🥺 bu biraz zor olacak gibi
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun o halde 🙏
Soran+1 yılAminnn insallaahh canimm.. Allah razi olsunnn❤️❤️ Bana dua et neolur🥺
- +1 yıl
Ederim tabii ki ❤️
Soran+1 yılOoyyy yerimmm😘🥰❤️ Allahhh sendennn bin kere razi olsun insallahhh
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam ver konuşmaya çalış olursa olur olmazsa radarları aç yeni birini beğen
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusmaya calistim biraz konustuk ne okuduk nerde oturuyoruz o konulari konustuk bilr ama Şu an baska konu yik
Ne sıklıkla birbirinizi görüyorsunuz o da birazcık önemli ama sanırım kendi şahsi deneyimine dayanaraktan bakışma çok önemli hatta en önemlisi daha fazla yardımcı olmak isterdim az ayrıntıya pek bir şey söylenemiyor inşallah başarırsın 😊😊
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun canimm.. biz bir birimizi hic gormuyoruz.. sanki ikimizde dunyanin bi ucunde oteki bi ucundaymis gibi yasiyor. Ama aslinda 15 dakikalik mesafedeyiz. Ama iste.. denk gelemiyoruz bir turlu. Insallah en kisa zamanda karsilasiriz
Soran+1 yılOoyy canimm cok tesekkur ederimm❤️❤️ Aynenn artik sosyal medyadan olacaksa olur. Ama iste beni gormesi lazim bir kere ya😞
+1 yılnormalden biraz daha şık giyin ve saçlarını da şekilendisffdfsfs ne biliyim yiğenim bilsem burada olmam
11 Yorumla
Soran+1 yılHzhahahha
+1 yılGüzel ve net bir şekilde ondan hoşlandığını söyle ve geriye kalanı zamana bırak. Başka yolu yok çünkü.
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske bukadar kolay olsa🥺
- +1 yıl
Aslında kolay sadece reddedilmekten ve istemediğin bir şey duymadan korkuyorsun
Soran+1 yılAynenn oda var
Daha öncede yazmıştım özellikle o yokmuş gibi davran, konuşunca duyma, selam verirse alma kafayı sana takmazsa burdayım 😆
01 Yorumla
Soran+1 yılHzhahaha aslinda varya dediginnn cook dogruda.. yapabilene tabi🥹
mini giy karşısında çaktırmadan frirkik ver. direk sende.
03 Yorumla
Soran+1 yılTovbe tovbe
Soran+1 yılYok almim o kestirmeyi.. oyleleri affedersin kullanilip atiliyor almim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel bakımına ve giyimine daha çok özen göster, o seni farkeder.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle ama sorun su ki onu gormuyorum goremiyorum
- +1 yıl
O zaman onun olduğu mekanlarda olmaya çalışabilirsin. Arkadaşlarını vb tanıyorsan sorabilirsin onlara belki..
- +1 yıl
Gizli gizli değil de açık açık sor. Mesela Caner'i göremiyorum ya son zamanlarda nerelerde biliyor musun falan diyebilirsin. Gizli gizli söylersen bir hoslanti olduğu anlaşılır ve onun kulağına gider.
Soran+1 yılYok oda pek disarlarda takilmaz.. oda benim gibi yogun biri.. yasi benden buyuk oldugu icin arkadas yas grubu hic uymuyor
- +1 yıl
Anladım.. bilemiyorum o zaman partner olarak nasıl uyacak ki? Belki evli, belki ondan çok küçüksen düşünmeyebilir..
Soran+1 yılYokyok evli degil ve hayatindada kimse yok onu ogrendim.. yani agzindan aldim lafi😂
Oyle birsey olsa bana istek atmazdi geri yazmazdi bence- +1 yıl
Hmm anlaşıldı 🤔🙃 e sana yazıp çiziyorsa bir şeyler olabilir. Ekliyse sosyal medyada falan paylaşımlarınla dikkat çekebilirsin. Ama her zamankinden daha sık paylaşım yapma. Normal seyrinde olsun.. WhatsApp profil fotoğrafıni falan değiştirip durum yayinlayabilirsin.. ancak Instagram la aynı storyler olmasın..
Soran+1 yılSadece instagramda birtrk var o bende
+1 yılSevdiği şeyler hakkın da konuş hobileri ney ilgilendiği şeyler ne onları öğren ona göre hareket et
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu az cok ogrendim gibii.. calistigini sonra baska nelerle ugrastigini kendisi soyledi zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekme değilde konuşabilirsinin ve konuşarak belli edebilirsin
015 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasil yapabilirim?
- +1 yıl
Mesela günlük konulardan konuş ilk öyle öyle devam et buluşma teklifi et
Soran+1 yılBen bu zamana kadar kimseyle bulusmadim yani onu edememem.. sonra der gelen gidene teklif mi etti diye🥺
- +1 yıl
Ne alaka niye öyle düşünsün ki eğer seviyorsan ilk adımı atman gerek
Soran+1 yılBelli olmaz bana yapan baskasinada yapmistir derler erkekler cunku
- +1 yıl
Yapabilirsin bunun nesi kötü anlamadım
Soran+1 yılAahh bi bilsem
- +1 yıl
Sana kalmış tabi ama konuş derim erkekler dobra kızları daha çok sever net ol
Soran+1 yılPff evet haklisin canimm.. bakalimm hayirlisi bir kac gun gecsinde ustunden.. belki yazarimm artik yoksa ben kafayi yiyecel
- +1 yıl
Yaz ya korkma en kötü ret edilirsin ona da hazırlıklı ol tabi :)
Soran+1 yılIste ona hazir degilim.. biranda onu yemek bana agir gelir.. tamda o beni takip etmisken kaldiramam beni engellemesini felan
- +1 yıl
Yok engellemez merak etme en fazla olmaz der
Soran+1 yılBelli olmaz engelliyebilir takipten cikabilir. Hani uzulmim diye yani yapabilir
- +1 yıl
Üzülmeni istemiyorsa çıkmaz zaten
Soran+1 yılAynenn oda dogru
+1 yılİlk görüşte aşka inanır mısın yoksa önünden bir kez daha geçeyim mi de
01 Yorumla
Soran+1 yılBu guzeldii.. ama ona soramam bunu simdi
+1 yıl“Hatırladın mı beni? Ne yapıyorsun? Nasılsın?” sor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok orasini gectik bile.. seni taniyormuyum diye sormustu😞
Hikayesine durumuna cevap yaz konuşmak isterse uzatır, yoksa zorlama istemiyor demektir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin😞
Soran+1 yılAminnn hayirlisi bakalim🥺
Soran+1 yılYok baskasini istemiyorum
+1 yılKoluna saat takma git yanına ve ona saatin kaç olduğunu sor
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske okadar yakin olsak sorabileyim
+1 yılOnun ilgisi yoksa çekemezsin ne yaparsan yap boşuna
020 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama o beni daha tanimiyor.. yani cekme ihtimalim var
- +1 yıl
Tanısın tanımasın cidden ilgisi yoksa çekemezsin bak birine adım attım bana karsı ilgisi yok tanımıyor çekebilirim diye düsündüm denedim olmadı ise yaramıyor
- +1 yıl
Üzülen sen olursun ilgisi olan yazar sana adım atar
Soran+1 yılHmmm umarim bu dediginle yaniliyorsundur ya😭
- +1 yıl
Yanılmıyorum ilgisi varsa sana adım atar yazar adım atmiyorsa ne yaparsan yap çekemezsim
- +1 yıl
Çekemezsin
Soran+1 yılSorun su ki o beni tanimiyor
- +1 yıl
Tamam anladım seni tanımıyor diyelim tanımak icin adım attı mı sana konusuyor mu bakıyor mu ilgileniyor mu
- +1 yıl
Diyorumkii doğal ol kendin ol kimse icin degisme birisine kendi begendirmek icin özünden vazgeçme
- +1 yıl
Kendin ol begenirse adım atar zaten
- +1 yıl
Sırf onun ilgisi çekmek icin diyelim ismin doga olsun inatcı birisin gururlusun o bu hali begenmiyor diye degisecek misin seni oldugun gibi sevsin
- +1 yıl
İnan ben denedim bir işe yaramıyor
Soran+1 yılYokyokkk asla degistirmemm kendimii.. evet her yazdigimda cevap veriyor ediyor.. ama iste beni hic gormedi buyuzdende adim atamaz diye dusunuyorum
- +1 yıl
Sende benim yolumdan gitme birine kendini begendirmek icin ugrasma basitlesme kendin ol her zaman seni seven hersekilde kabul edecektir
- +1 yıl
Seni görmesi gerek seninde onu görmen gerek birbirinizi görmelisiniz
- +1 yıl
Begenirse zaten sürekli seninle ilgilenir arar sorar saglam kisilikte olman gerek aynı zamanda dıs görüsünle de etkilemen gerek
Soran+1 yılEvet ama iste bir biririmizi nasil girecegiz o sorun iste ya🥺
- +1 yıl
Nerden tanıdın sen bunu
- +1 yıl
Sakın instagram tiktok deme
Soran+1 yılYokyokk, o zaten bizim buralardan yakinimda oturuyor cok uzak degil. Bir kac defa ben onu gordum biliyorum yani kim oldugunu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGit ona sor senin ilgini ben nası cekerim de. İşe yarayabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yok olmaz oyle
- +1 yıl
Erkeller dolambaçlı şeylerden anlamaz pek net ol
Soran+1 yılBiraz kus beyinliler 😆
- +1 yıl
Hee öyle neden uçamıyoruz ozaman
Soran+1 yılTuhh ne yazikki ucamiyonuz evet
- +1 yıl
Bezen uçuyoruz merak etme
Soran+1 yılHahaha iyi iyii
- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılKafasına bi saksı at emin ol ilgisini cekiceksin 😂
19 Yorumla
Soran+1 yılCok komik
- +1 yıl
Espri yaptm ya nyse konuşmayı dene içini dök her olucagina varır sür yani
Soran+1 yılHahaha biliyorum😂 Aahh keske okadar kolay olsa ya
- +1 yıl
Niyeki marsta mi yaşıyo bu çocuk 😂
Soran+1 yılYokk
- +1 yıl
Anldm çocuk kayıp
Soran+1 yılCok yogun biri
- +1 yıl
Kolay gelsin sna
Soran+1 yılSagol
Git konuş, beri bak deli oğlan seni beğeniyorum de
116 Yorumla
Soran+1 yılOyle dersem dicek nealaka beni nekadar taniyorsunda asik oldun
Soran+1 yılHmmm anladimm.. ama nasil dicem ona oyle acik acik olmaz.. sorun su ki.. kuzenimin kuzeninin yakin arkadasiymis😭
Soran+1 yılOyle diyorsun ama bazi erkeklerde daha geride yasiyor.. ve o sevdigim benden buyuk yinede
Soran+1 yılAramizda 10 yas var neyazikki😞
Aynenn cok haklisin cevremdeki insanlar ne der diye silmemm lazim.. ama yinede neolursa olsun dikkat edilmesi lazim. Cunku ben hic kimseyle sevgili felan olmadimm..
Soran+1 yılYasim 22.. her yasta insan hata yapabilir. Belki o sevmiyordur ona acilan kisiyi ya da tam tersi?
- +1 yıl
İşte böyle ihtimalleri değerlendirmek tanımadığın kisilerle bunu irdelemek le olmuyor. Burada tanımadığın kisilerle vakit kaybedeceğine git kendisiyke konuş. Seni seviyorum deme, seni yakından tanımak istiyorum de. burada bu konuyu yıllarca da tartissan bir sonuç alamazsin, vakit kaybetmiş olursun.
Soran+1 yılOkadat haklisinizki.. ama iste o konuyu nasil acarim bilmiyorum
Soran+1 yılHerkes boyle keske dusunse🥺
Soran+1 yılBeni yanlis anlar diye korkuyorum
Soran+1 yılOyle birsey olsaydi bu yasina kadar beklemezdi
+1 yılOna değer vermediğin zaman zaten sana köpek oluyorlarmış ben henüz denemedim sen bir dene olursa haber et
14 Yorumla
Soran+1 yılIste ona ilgi vermeden duramiyorumm gicik olan da o.. iki gundur yazmaya calisiyorum ama artik bugun dedim boş ver kendi kendime ama icimden ona yazmak geliyor😭
- +1 yıl
Aynısı bende de var maalesef ama gurur yap yazma hiçbir şekilde baktın o da yazmadı göndermelik bir şeyler at karşılık vermezse direkt bitir
Soran+1 yılAhh canimm, bizim hal neolacak boyle yaa🥺 Insallah sevdigimize kavusuruz..
Evet zaten ilk konusmayi oyle baslattimm.. resim attim oda bana geri dondu.. hosuna gittigini belirtti yani o resminin
+1 yılDirekt git söyle erkekler kıyamaz sevdiğine. Ama önce kendini belli et. ona bak ilgisini çek üstüne
010 Yorumla
Soran+1 yılDirekt nasil gidip soylerim ona.. iste beni tanimiyorkide bana asik olsun😞 yillardir oda kimseyle olmamiski. Iste ilgisini cekmek nasil olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Bak ona, konuşmaya çalış, göz göze gelmeye bak. ilk bakış gibi
- +1 yıl
Git ona durduk yere canım de. orada sana tutulur,
Soran+1 yılKarsilassam hemen gidecem yanina ya da uzaktan bi gulumser gecerim sonra yazarim bendim diye
- +1 yıl
Aynen kendini nasıl mutlu hissediyorsa n
Soran+1 yılEvet🥺
- +1 yıl
Ona zıt git. bu tutar
Soran+1 yılYokkk ozaman iyice sogur benden
- +1 yıl
Bir kız durduk yere bana canım ve hayvan dedi orada ona baktım ve aşık oldum. Sonra çok ilginç haller bana oldu
Soran+1 yılAllah allahh degisik
+1 yılOnu etkilemeye çalışabilirsin, kendini belli etmeden
07 Yorumla
Soran+1 yılAma iste nasil? Problem su ki gormuyorum onu
- +1 yıl
Hevesse boş ver hiç uğraşma, eğlence amaçlı çıkmak istiyorsan boş ver zaten hiç gerek yok... ama güvenip bununla olur diyorsan o zaman çalışman gerek
Soran+1 yılHeves degil benimkisi.. ben onunla bir gunluk degil omurluk olmak istiyorum yani hem dunyalik hem ahiretlik olsun istiyorum
- +1 yıl
O zaman çabala biraz
Soran+1 yılIste bunu nasil yapacagimi hic bilmiyorum🥺
- +1 yıl
Valla bende bilmiyorum
Soran+1 yılHmmm neyse yinede tesekkur ederim
Ortak arkadaşların olsun ve kesinlikle göz teması kur
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar yok neyazikki
Soran+1 yılCunku yas farkimiz var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle ayni durumdayim ilk defa birine kanım ısındı ama cok fazla göremiyorum ne yapacagimi sasirdim
05 Yorumla
Soran+1 yılAahh be kuzuummmm insallahh sevdigimize kavusuruz vallaa
Cevap sahibi+1 yılInsallah canim ya ilk defa birine böylesine duygulara sahibim korkuyorum ya olmazsa diye 😞 ayni ortamda bir kiz arkadas daha vardi ondan hoşlanan. Kizi reddetmiş simdi konuşmuyorlar. Aynisi bana da olur diye de belli etmiyorum kendimi 😞
Soran+1 yılSeniii okadar iyi anliyorumm kiii.. cok uzucuu bir durum yaaa.. insallahh hic bir problem olmadan senin icin hayirlisiysa olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin canım insallah senin için de öyle duygularimiz karsilikli 🙏
Soran+1 yılInsallahhhh❤️❤️
+1 yılhoşlandığını söylersen bütün ilgi sende olur 🤣
17 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha acaba olur mu
- +1 yıl
en fazla hadi ordan çeker sende yeni adaylara bakarsın hayat kısa günlerce ilgisini çekmek için bekleme şekerim 😂
Soran+1 yılAahh aaah
- +1 yıl
🤣🤣🤣 nasıl dertliysen artık
Soran+1 yılFazlasiylaaaa 🥺🥺
- +1 yıl
yazık sana beter ol 🤣🤣
Soran+1 yıl…
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Samimi olarak ve elini tutarak
09 Yorumla
Soran+1 yılBu biraz fazlasiyla zor
Soran+1 yılGormuyorumm kendisini
Soran+1 yılSosyal medyadan yaziyorum zaten ama nereye kadar yazabilirim boyle
Soran+1 yılEvet birsey sordugumda felan cevap veriyor hatta beni uzun bekletmez mesajda.. hikayemde birsey paylasirim 10 dakika icinde gorur
Soran+1 yılOna sevdigimi soyliyemem.. ama hissettirmeye calisacagimm
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKarşısında burnunla oyna
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o nasil birseydi yaa
- +1 yıl
İlgi çekersn hatta dikkat
Soran+1 yılIlkkez duyuyorum
cevaplar çok komik ahhshs
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen guzel bir cevap verseydin?
Soran+1 yılHmmm🤨
Konuşmayı dene
03 Yorumla
Soran+1 yıldenedimm yazdigimda yaziyor ama oyle kendiligindenn yazmiyor🥹
Soran+1 yılYokkyyookk oyle degildirr insallah
Güzellik.+cazibe
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm.. iste beni gormesi lazim
bir şey yapma nasılsan öyle ol
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide kendim olacagim ama birsey yapmazsam ozaman oda hic ilgilenmez
Soran+1 yılKendimi de degistiremem.. benim kendi halim zaten iyi herkes begeniyo beni yzni simdi egoluk olmasi icin demiyorum.. yani demek istedigim kendimi degistiremem
+1 yılnude at
04 Yorumla
Soran+1 yılOne
- +1 yıl
çıplak foto
Soran+1 yılTovbe tovbe yuru git
- +1 yıl
o zaman çok beklersin
+1 yılCilve
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor iste😭
- +1 yıl