kadınlar evleneceklerri erkeklere neden hep bu soruyu sorarlar ?
( Evin var mı Araban var mı ?)
bilen var mı ?
( Evin var mı Araban var mı ?)
bilen var mı ?
Her insan evladı rahat bir yaşam sürmek istiyor bunların olmadığı bir erkekle evlendiğinde yaşam şartları biraz daha zorlaşıyor ağır oluyor çok seven evleniyor neden biliyor zamanla her şey olur onuda bunu da şunu da alırız ama evlilik programlarındakiler mantığı konuşturdukları için ilk olarak ev araba soruyor işte öyle paran varsa kralsın...Para konuşuyor yapacak bir şey yok...
Aslında çoğu kişi şuyu buyu olmasına gerek yok falan filan der ama evlendikten sonra da bizim niye o yok niye bu yok diye başına kakmaya başlarlar. Eskiden ahlakı nasıl temiz mi dürüst mü diye sorarlardı. Adamın adam olduğu için kıymeti olurdu. Şimdi üç anahtar soruyor millet. Ev, iş, araba. Yazıklar olsun diyorum.
haklısın dostum :))
Burda bana herkes haklısın diyorda kıymeti var mı acaba :D Her söylediğimiz hava da kalıyor be abicim :)
ben sormam da birde gelin alacak anneler sorar hanım kızımız ne iş yapıyor ev işlerinden anlıyor mu kızlar için bu sorunun sorulmasına ne kadar sinir oluyorsam erkekler için de bu soruları sormam sanki pazarlık yapar kendi menfaatlerimizi askın önünde tutar gibi bir kadın ve erkek bibirini seviyorsa ne ev ne araba ne kızın işi becerisi kimseyi ilgilendirmez..
çok akıllıca bir görüşün var yorumların için teşekkürler.
:)
rahat yasamak icin sorar herhalde türkiyedeki kadinlarin düsüncesini bilemiyecegim :)
Cevap
12Cevap
Her kadin rahat etmek ister sonuçta , o yüzden soruyor olabilir .
Ben kadin olsam bir öğretmenle değilde , bir fabrikatörle evlenmek isterdim . Sorarim yati kati var mi diye , yoksa bay bay . =)
:D kendilerini sağlama almak isterlerde o yüzden.cem yılmaz güzel diyor üstüme yap üstüme yap diye hani son gösterisinde
Param yok şak şak şak
pulum yok şak şak şak
malım mülküm olmasın ziyanı yok
Aşk dolu şu kalbim İşte budur benim servetim ! :)
Araba ve ev alacak seviyeye gelemediği için başkasının sırtından geçinmeye çalışır. Bir nevi parazit gibi yaşamak isterler.
Adami sevmedikleri icin. Kendilerince kendilerini güvenceye aliyorlar ve rahat edecekler evlenince.
bi kurtuluş mu sanıyorlar o tip bir ilişkiyi
evet
ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın sorar bence bunu
evlenince kıçı dışarıda yatmamak için
ve yine evlenince her yere otobüs vs vs ile gitmemek için basit cevap
hani diyorlar ya severek evlendik die yalan evi var arabası var iyide maaşı var kaçırmayım ben bunu hikayesi
rahat bir yasam için tabiki ama erkegin nasıl oldugunu parası kadar tanımak istemeyen kişiler tanıyorum
araba değil de evi sorabilirim ama evi olması gerekmez kiraya çıkarız sonuçta genç yaşta evi olacak hali yok
sen tipsiz kız arıyon mu :) herkesin bir beklentisi var kendine göre.
muhatap olmadım bu soruyla fakat ev araba nispeten rahat bir yaşam için gerekli olduğundandır.
erkekler sormuyorlar mı sence hiçbir şey ?
erkekler ne soruyor
örnek verebilir misin ?
mesleğin ,okulun, maaşın, aillenin geliri, ev araba vs...
sen yapabiliyormusun peki ;)
Evle arabayla evlencez ondan.
Kadının nesi varmış sordun mu?
öyle bir soru almadım henüz
para para para aga .D
totoyu sağlama almak için.
ben sormam çünkü benim de yok
Genelleme yapma. Her kadın aynı değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar