Arabalar Arabasi olan var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Taksimde ataturk heykelinin ordayim keske arabam olsaydi ya Güncellemeler+1 yıl Otostop mu ceksem Arabasi olan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aracım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne is yapiyon
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla ben de olara yakınım eve gecicem istersen alım seni 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Allah rizasi icin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama arabada bir şeyler yaparız dimj Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi abim Yorumla Soran +1 yıl Kac yasindasin abi bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne abisi laa 22 yaşımdayım Yorumla Soran +1 yıl Ben 35 yasindayim uyar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyar valla kabulse gelirim şimdi 5 dakika ya Yorumla Soran +1 yıl Boyum 150 kilom 90 uyar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyar uyar Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden gelcen bu arada Yorumla Soran +1 yıl Senin boy kilo kac delikanli Yorumla Soran +1 yıl Kac cm sikin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben gelmiycem vaz gectim iyi günler Yorumla Soran +1 yıl Neden va geçtin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü trolsun de ondan Yorumla Soran +1 yıl Neden oyle dusundun bebegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dassak geçiyom da ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geciyon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa bir zaman sonra orada olucam istersen takılalım birgün uyar mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne takilmasi hayrina beni beylikduzune birakir misin taksi bin kusur para istiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedavaya mi? Yorumla Soran +1 yıl Allah rizasi icin abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok teyze k. b Yorumla Soran +1 yıl 100 lira param var orobu kacirdim 100 tl verebilirim istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimle takil paraya gerek yok Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl var ama yer yok. Kucakta giderim ben diyorsan geleyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kucak daha rahat olur Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı. Arabam var ama seni arabama almam. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Değmezsin. Yorumla Soran +1 yıl Cok çirkinsin zaten senin araban da cirkindir Yorumla Soran +1 yıl Niye deymiyim ki hem Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Tamam reddettik diye çirkefleşme. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seni almaya gelirim ama öptürürsen 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Optururm ama elletmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerenden öpeceğimi sormadın ama Yorumla Soran +1 yıl Nersen opcen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göğüslerinden kabulsen geleyim Yorumla Soran +1 yıl Boynumdan olur Yorumla Soran +1 yıl Kac yac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göğüsten istiyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Otobüşş var abla biliyonmuu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Son otobus bitti Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vr da sana faydası yok 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Niye :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anadolu yakasından kalkıp niye geleyim Yorumla Soran +1 yıl Allah rizasi icin genc bir kadin olarak sokakta kalcam yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Polis yardımcı olur Yorumla Soran +1 yıl Ne demem lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sokakta kaldım beni evime gönderin de Yorumla Soran +1 yıl Cocuk degilsin kendin gidebilirsin derlerse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otobüse binsene Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Akbililim yok zaten Yorumla Soran +1 yıl Hem taksimden beylikduzune yok uydurma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var lan)100tl ile akbili doldur Yorumla Soran +1 yıl Kartim yok ki Yorumla Soran +1 yıl İstanbul kartim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günlük kart al Yorumla Soran +1 yıl Çok pahali onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makina veriyor Yorumla Soran +1 yıl O kadar para veremem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneni aara Yorumla Soran +1 yıl Ailem sehir disnda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Polisi ara bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beylikdüzü çok uzak valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bmw var bende aliyimmi seni bende taksim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah rizasi icin alir misin sahiden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aracım yok
Ne is yapiyon
Valla ben de olara yakınım eve gecicem istersen alım seni
Allah rizasi icin mi
Ama arabada bir şeyler yaparız dimj
Ne gibi abim
Kac yasindasin abi bu arada
Seks gibi
Ne abisi laa 22 yaşımdayım
Ben 35 yasindayim uyar mi
Uyar valla kabulse gelirim şimdi 5 dakika ya
Boyum 150 kilom 90 uyar mi
Uyar uyar
Sen nerden gelcen bu arada
Senin boy kilo kac delikanli
Kac cm sikin
Yok ben gelmiycem vaz gectim iyi günler
Neden va geçtin
Çünkü trolsun de ondan
Neden oyle dusundun bebegim
Dassak geçiyom da ondan
Geciyon
Kısa bir zaman sonra orada olucam istersen takılalım birgün uyar mı
Ne takilmasi hayrina beni beylikduzune birakir misin taksi bin kusur para istiyo
Bedavaya mi?
Allah rizasi icin abi
Yok teyze k. b
100 lira param var orobu kacirdim 100 tl verebilirim istersen
Benimle takil paraya gerek yok
var ama yer yok. Kucakta giderim ben diyorsan geleyim
Kucak daha rahat olur
Arabam var ama seni arabama almam.
Niye
Değmezsin.
Cok çirkinsin zaten senin araban da cirkindir
Niye deymiyim ki hem