Eski sevgilim facebook'ta şarkı paylaşmış, bu şarkıda etken olabilir miyim sizce?

Eski Sevgilim Facebookda bu Şarkıyı paylaşmış sözleri bunlar

hey zalim neden neden böyle yapıyorsun gel artık takatım kalmadı dünya gözlerime simsiyah görünüyor sensiz olmuyor vay zalim ...derdim arttı biner biner oldu bana da yazıktır bu kadar dert yeter bana her gün her gece ağlıyorum gözlerime uyku girmiyor güzel bir uykuya hasret kaldım ben bazen yaşıyorum bazen oluyorum ne zaman seni göreceğim ben seni bekliyorum aşkım aşkım ben seni bırakmam aşkım sen benim aşkımsın ...aşkım gel dedim sana yaram derindir sen benim derdimin dermanışın aşkım sabrım kalmadı çabuk gel dağları asta gel çabuk gel

Beni terk eden oydu 1 ay oldu.. Terk ettikden sonra, pişmanım, hakkını helal etsin gibi şeyler söylemiş ortak arkadaşımıza... Sizce bu Şarkıda etken olabilirmiyim? En son benimle çıkmıştı, ve ben hiç aşık olmam diyodu yani eski sevgilileri bu şehirden değildi hep uzaktandı, sadece benimle aynı şehirden çıkmıştı.. Şimdiden tskler
Eski sevgilim facebook'ta şarkı paylaşmış, bu şarkıda etken olabilir miyim sizce?