Şarkının devamında güzelim kelimeside geçiyor.
Eski sevgilim şarkı yazmış. Bana gönderme yapıyor olabilir mi?
Şarkının devamında güzelim kelimeside geçiyor.
Biz baharda, nisanda tanıştık. Sevgili olduk. Ocakta ayında ayrıldık 2 sene önce.
Şarkı sözleri ortak bir arkadaş aracılıgı ile elime ulaştı.
Sözlerde, Kışı sevmem, baharda yine benim ol
yazıyor devamlı.
Tüm şarkı sözlerinin son harfi L ile bitiyor , benim baş harfim ile.
Arkadaşım seni anlatıyor dedi ben pek ihtimal vermedim sizce
Şu soruya , hayır sana degil yazan varsa, gerçekten niyetinden şüphe ederim. Yorumları okudum. Net size yazılmış. Hem tarihler hemde yaşananlar hemde baş harfinizin tutması tesadüf degildir.
Gönderme mi bilinmez ama size yazdığını düşünüyorum , sizin dedikleriniz net size yazıldı gibi.
Cevap
3Cevap
Evet yapmıştır ya da yapmamıştır bilemeyiz
peki sizce? sizin tahmininiz
Taylor Swift gibi yalnızca ilham almış olabilir.
Yetenekli çocukmuş
jfdsjflkdsflsdf
😄
Velev ki anlattı senin için bişey değişir mi
ya şarkı yazıldıysa bakış açım degişir yani :D konu o degil ama sence olabilir mi lütfen objektif bir bakış açısına ihtiyaıcm var
Yani mesaj var gibi duruyor
sence tesadüf olabilri mi
Değil bence direkt mesaj gibi hemen gevsedin demi 😀
ya hayatımda kaç kere şarkı yazılmış olabilir :D arkadaşıma sordum az önce tesadüftür dedi. Ama kafam karıştı. Biz sevgiliyken senin için şiir veya şarkı yazıcam demişti.
2 sene sonra böyle bir şey yazmış olabilir mi sence
Olabilir neden olmasın birde özlediyse yazmıştır
umarım kafada kurmuyorumdur nfkjfnkjdsnfklsdnfkjdnfdknf
Umarım 😀
Olabilir.
Seni yakında aramazsa belki de yeniye yazdı.
Delisin sen :)))
Başka biride olabilir diye düşündüm ama sözleri tamamen bana uyuyor gibi. Hem baharda sevgili olmamız hem kışın ayrılmamız hemde son harflerin baş harfim L olması şüphe çekti bilemedim yaaa
Cengiz kurtoğlu’nun bir şarkısı var o şarkı tamamen beni anlatıyor ama aynı şarkı Türkiye’de yüzlerce insan anlatıyor
@Musasönmezoğlu doğru tabi ama sonuçta o ünlü biri :D bu benim eski sevgilim :D birde sevgiliyken sana şarkı yazıcam demişti oda geldi aklıma amaaan neyse off
Yani şimdi burada soru sorarken çok kısa bir paragraf sorduunuz için geriye kalan tüm hayatını siz biliyorsunuz yani sadece sizin yazdığınız paragrafa göre yorum yapıyoruz
İllaki sana dem vurur.
Nasıl yani
ya yok o benim baya eski arkadaşım o tesadüfen görünce attı
Olabilir ayrılma nedeniniz neydi
ben soğuktum ilgisizdim
öyle olsa bile umursama ayrıldınız bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar