ben bu soruları neden gizli sormuşum anlamadımm
Kızların karşısındaki erkek...
ben bu soruları neden gizli sormuşum anlamadımm
Karşındaki kız senin gibi bir insan arkadaşım sıradışı özellikler taşımıyor utanıp çekinip sıkılacak bişey yok, 24 yaşındayım bugüne kadar hiç bir kızın karşısında ezilip büzülmedim her zaman rahat ol rahat tavırlar sergile uzun lafın kısası önce sen kendine güven. Biraz ağzın kelime yapıyorsa hiç bir ortamda sıkıntı çekmezsin zaten ;)
hocam benimde sadece bir ortamda oda burda sıkıntı oldu 8 aylık kursta 3 ay sonra doğru dürüst konuşmaya başladık...
Özgüveni sadece arkadaşlık ilişkileriyle dar bir kalıpta tanımlamak çok yanlış olur. Özgüven herhangi bir olay karşısında kendini ne kadar yeterli bulduğunun göstergesidir. Bu bir kız meselesi de olabilir iş hayatı okul ev aile sosyal hayat da olabilir.
peki herzamanda bu kişiler tercih edilcek diye bir kaide de olabilirmi ?
hayır özgüveni olan insanlar kızlarla muhabbet etmiş oluyor
gerçi ikiside aynı kapıya çıkıyor ama
özgüveni olmayan insan, biraz daha tedirgin yaklaşım içindedir
özgüveni olan insan ise daha rahat tavırlar sergiler
ama bu demek değildir ki her ağzı laf yapan adam kendine güveniyordur, bunun yüzsüzü, arsızıda var
sence? senin sevgilin nasıl
özgüveni yüksek
ama çok çapkınlarda, egosunu tatmin etmek için, bu çapkınlıklarını kullanıp kızların duygularıyla oynayabiliyorlar
eee aldatıldınmı ?
hiç kuşkun olmasın
senden bir şey rica edebilirmiyim bir sorum varda bu kapıya çıkıyor
buyur
bence bu kız sana aşıktı diyeceğim ama o zaman neden gidip başkasıyla cıktı?
seni sevseydi böyle yapmazdı, ama o cıktıgı adamı sevse, sana bakmazdı.
kız dengesiz, senden hoşlanıyor ama sana aşık değil
senin onunla ilgilenmen kızın hoşuna gidiyor, bence ego tatmini, gerçek bir sevgi yok ortada
ama kız dengesiz zaten, kimseyi gerçekten sevebilicegine inanmıyorum
biri olmazsa biri olur diyor galiba
sana karşı boş olmadığı kesin ama sadık değil o kesin..
sen işin icabı kursa fazla gitmediğin için kızın kafası karışmış o arada düşünceleri gelip gitmiş olabilir. senin onunla ilgilenmediğini düşündü, belkide kıskandırmak için başkasıyla çıkıp sana trip attı
şayet öyleyse bile buna yapan kızdan hayır gelmez kanımca
teşekkürler arkadaşım zatn bu saatten sonra bir şey olacağını sanmam bizim kurstaki takıldığımız bayanlar bana diyor bak bundan sonra beraber olursan mal sın diyorlar kırarız kafanı diyorlar kadınlar büyük 35 yaşlarında..
trip atması normalde, gidip başkasıyla çıkması tuhaf gerçektende. buna rağmen hala senlede ilgileniyor. ben unut boşver diyemem, kolay olmaz öyle söylendiği kadar ama yüz verme bence ya. ne bileyim anlattıklarına göre dengesiz gibi geldi. ama bunları yapması için çok geçerli bir sebebi varsa bilemem orasını. bir şey değil.
yok sanmıyrum arkadaşım dediğin gibi benim onun yanında olmamı istiyor birde benim altımda arabada var lükste birşey hanii kendimede bakarım... yaa ztn sen erkek olsan sende beraber olmassın çünkü kankasıylada konuştuk ağzını arattırdım konuştuğu biri var ve o şuan çok mutlu dedi... hanii haberide var o dediğm kızın onların evindeymiş ztn... yaa kızın unutamadığı biride var hanii terk edilmişş 2. yıllık bir ilişkiymiş zor toparlamış kendini 1 sene olmuş..
eee o zaman kardeşim sen kendi yoluna bak, kız için kötü bir şey denmek istemiyorum. işin aslı nedir bilmiyorum çünkü. ama anlattıkların doğru ise unut sen onu, o seni sevmiyor çünkü
belki hoşlanmıştır sadace, sen kendi yoluna bak,
genellikle öyle oluyor cunku karsı cinsle kendi arasına perde koymadan kolayca iletişime gecebiliyor çok ürkmüyor gerilmiyor, cekingen erkekler genelde kendi içlerinde bir gerginlik yasıyor.
sen nasıl bir erkek olsun istersin karşında veya sevgilin nasıl?
Cevap
3Cevap
Özgüven olayını sadece kızlara göre konumlandırmak yanlıştır.Özgüvn aslında kişinin kendine inanmasıdır güvenmesidir ve her konuda geçerlidir sadece kızlar konusunda değil.Kızlar konusuna gelince kısmen katılıyorum.Kızlarla rahat konuşmak özgüven göstergesi değil asıl özgüven göstergesi bir kız gördüğünde ya bu kız bana bakmaz dememesidir kişinin.
hımm bak buda güzeldi hacım senden bir şey rica edebilirmiyim bir problem vardaaa
buyur.
1-Bu süreçte belki kızın hoşuna gitmeyen bir tavrın olmuştur ya da seninle alakalı birşey duymuştur bunun için sana soğuk davranmaya başlamıştır seni kendinden uzak tutmak adına başka birisiyle çıkmaya başlmıştır.
2-Kızın üzerine düşmeye başladığın için kız seni peşinden koşturmak adına sana yüz vermemeye başlamış olabilir.
3-Senin yerine tercih ettiği kişinin senden üstün olduğunu düşündüğü için seninle ilişkisini kesmiş olabilir çocukta aradığını bulamayıp seninle denemek istiyor olablir
Konuya tam hakim olamadığım için sadece fikir yürüttüm belki dediklerimin hiç birisidir davranışlarının bir amacı yoktur söylediğin gibi kız dengesizde olabilir.
iyide neden öyle bir şey diyorkii o zaman zatn 1 ay bile sürmedi o ilişkisi...
benim hakkımda bir şey duyması imkansız diyebilirim.. zatn ilgili olduktan sonra 23 nisanda ilişkisi var yaptı 1 haftalık bir süre..
Karşı taraf senden daha atik davrandıysa yani kızı kaptıysa kız senden uzaklaşmıştır.O cocukta aradığını bulamayınca tekrar sana dönmüş olabilir.
hacım zaten ben kursa gelemiyordum işi bıraktım sağlık sorunlarına yol açmıştı.. o zaman bana o iltifatı yaptıktan sonra ki gün birden soğuk davranmaya başladı bana görmemezlikten gelmeler falan fulan ne biliym o anda şaşırmıştım ... bu arada benim bu davranışlarım onla ilişkis var yaptıktan ta 16 günün sonuna kadar hatta 1 ay devam etti. ..
Burdan yardımcı olmak çok zor sadece fikir yürütebilirim bu durumda
ama dengesiz bir şey yaptı... arkaaşım aslında sorduğum soru altında yorum yapabilseydin hiç olmassa herşey yazdığı için orda bakılabilirdi de
Ozguveni bilmemde bir insanin yaninda rahat olunmali ozelllikle bunu kizlar erkeklerden bekler isterse hic konusmasin dinlesin ama yaninda rahat olabilesin. Ee tabi kendine olan birazda olsa guveni olmasi lazim
Kendini kucuk gormemesi lazim..
hiç konuşmayınca da özgüven problemi var dmezmi kızlar ?
Yahi hic konusma demiyorum yerinde konus ama oule bir cabaya gerek yok bu konuyu sen nasil onemsiyosan kizda onemsiyo merak etme oda konusacak sende hep sen mi cabalayacaksiin
yanında rahat olamayan erkek nasıl olur arkaaşım ...?
Yav takma bunlari rahat ol iste kendin ol yeter guven ver ona onu her haliyle kabul edecegini yanlis bisey dediginde yuzune vurma vs vs boylece sana karai rahatlik ve guven duyacaktir kafana takma:)(
ona güven verdim ama... snden birşey rica edebilirmiyim ?
Tabii
Sonucta iliski bitince kkiza yuz vermemissin en guzelinide yapmissin. Sonucta arkadaslarida farketmistir kizda sirf hani intikam olsun bakislarimi kullaniyim yeniden bir sekilde elde ediyim bu seferde ben yapiyim diye bir cabaya girmis buyuk ihtimalle iliskilerde her iki taraftada yayginlikla gorulur. Basit bir kiz gibi uzak dur derim ugrasmaya degmeyen birisi birak ne yaparsa yapsin
yaa baktım sonra olmayacak konuşmaya başladım ama fena bozulmuş tu be arkadaşım ben bu tutumumu sırf bana karşı olan sözlerinden dolayı gerçekleştridim ama hakikaten onu umursamamam yüzüne bile bakmamam fena bozmuştu onu sonra selam sabahı kestim aşamalı olarak ama iyide bir kızda bu saatten sonra beraberde olunmaz ztn çünkü beni tercih etmedi... sence benim bu ilgisizliğimin sırf bu davranışlarından dolayı olduğunu anlayabilmişmiidir ?
Herseyi anlamistir o merak etme birak yoluna gitsin
ama neden o zaman ona olan ilgisizliğim ilgisini çekti ve benimle konuşma çabası içine girmeye çalıştı ve gözleride sürekli bendeydi.. ve arkadaşım o erkekle 23 nisanda ilişkisi var yaptı bende o zamandan başlayarak 1 ay bu şekilde davrandım yanii sevgiliside vardı..
Evet hemen hemen.
Ama buna bağlı olarak kendinle de barışık falan olman lazım.
özgüvenli olmayınca kız tavlanmıyormu
Tavlanır ama kızlar karşısında ezik gibi duran erkek sevmezler.
ezik gibi duran erkek nasıl olur pekii ?
Dude işte utanıp kızaran vs
ben beyaz tenliyim kızarırımda her zaman değil yaniii utangaçlık vardır biraz ..
Bunun için yazılmış kitaplar var araştır derim.
senden bir şey rica edebilirmiyim sen bir bayan olarak daha iyi bilirsin diye düşünüyorum ?
Yani bu konuda tecrübeli demek oluyor.
koca bir evet :))
Özgüveni niye kıza baglıyorsunuz olum sadece ?
ne alakası var öylemi değilmi diye soru farkındaysan bu tür sorular genelde özgüven diyince akla kızlar geliyor genelde diğer sorular hep bu konuya çıkıyor
''Kızlarla rahat konusabilmek için özgüven gereklidir, kızlar özgüvenli erkege bayılırlar'' diyoruz.
Özgüven demek kızlarla rahat konuşmak onlara açılabilmek demektir, demiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar