Arkadaşlar ben sevdiğim hiçbir kızla flört yaşayamadım.Her ülkenin kızı farklıdı.Mesela Türk kızları yakışıklılığa çok bakıyor bizzat gördüm bunun deneyimlerimle .Flörtte olmazsa olmazı yakışıklılık .Davranışa da bakıyoruz diyorlar ama tipi güzel olmayanın davranışını merak bile etmiyorlar zaten.Olmazsa olmaz yakışıklılık.Ben orta derece bir tipe sahibim.Normal kızlara teklif ediyorum her ne hikmetse bu kızlar bile yakışıklı erkek istiyor.İlerki yaşamımda başka planlarım var ama Şu an türk kızları ile gençlik dönemimde flört yaşamak istiyorum.Çok red edildim.Hatta hep red edildim.Kızlara otobüste,minübüste her yerde yer verdim kibarca . Her şey de öncelik tanıdım.Hiç bir zaman kaba konuşmadım . Hakaret etmedim.Onları kırmadım.Seçimlerine saygı duydum.ELimden gelen her şeyi yaptım.Peki onlar ne verdi karşılık olarak.Hep red ettiler.Onların bu kibarlığı hak etmediğini düşünmeme rağmen yine de taviz vermedim yine kibar oldum.Sonuna kadar da olucam ama türk kızları bana dişiliğin ne olduğunu hiçbir şekilde tattırmadı.Kızın ne olduğunu bile bilmiyorum resmen.Kızların dilinden anlıyorum ağzım çok iyi olmasa da yine de laf yapar ama iş yakışıklılıkta bitiyor.Aslında yabancı kızlar yakışıklı olduğumu söylüyorlar ama Türk kızları beğenmiyorlar yine de .Bilmiyorum öyle işte .Hatta çoğu kızın ağzından iyyy tipe bak gibi kaba lafları bile duydum.Tamam beğenmeyebilirsin ama bu nefret niye . kime ne faydası var ! sorum şu mühendislik okuyorum kız çevrem sınıfta yok.hangi tanışma cümleleri ile nasıl flört edebilirim hoşlandığım kızla .Lütfen tartışma yaratacak cevaplar vermeyin . Sadece yapıcı cümlelerle gelin rica ediyorum sizden ...
Türk kızları ile çıkmak istiyorsan , yakışıklı olacağın şekilde suratına estetik yap , sakal falan bırak vs vs .
Tanışma cümlelerini belirle ve işe koyul , boş durma .
Belki de kilon yeterli değildir boyuna göre yanına yakıştırmıyordur ondan çıkmak istemiyordur .
Türk kızları çok havalı ve kezban çıkmasan da olur diyorum.
Yabancı kızlara git türk kızlarından hiçbişe olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
link arkadaşlar bu video ilk izlediğimde Türkiyede yaşadığım günlere üzlüyorum.İzleyin ve görün yabancı kızla flört etmeyi.Sizce bu sohbet Türkiye de olsa ne derece ilerlerdi.selamdan sonrasını düşünemedim bile :D
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer