BUGÜN daha hic girmedi watsaba.
Bundan sonra napayım onun yazması mi gerekiyor yoksa ben ne yazayim?
Dün gece içkiliydi ayrıca.
Ya bu reddilmek mi oluyor bildiğin :(

Sen salak salak triplere girmissin yine cocuk sana guzelsin diyor sen hala boyle boyle olsaydi derdin diyosun ne salaksiniz abi ya yemin ediyorum siktiri cekerim boyle hemen benim dedigim seyi sen neden tersine ceviriyorsun ki sanane benim dusuncemden triplere bak bide artik anlami kalmadi falan yazmis lan ne alakasi var sen cocuga dedin de cocuk seni tersledi mi sanki bir git arkadasim ya cocuksunuz ergensiniz tripcolic siniz yeminle
Ya ben ona resmen yürüdüm hoslantimi belli etmişim o ise yanasmamamis bile ufaktan o da yürümesi gerekmez miydi reddetti bildiğin
Sen konusmayi batirmissin daha bilincli bir sekilde konusup sakinligini korusaydin istedigin cevabi alicakmissin ama sen batirmissin triplere girmissin resmen
ya ne demem gerekirdi?
ben ciddi konuşuyorum anlamaz gibi davranıyor beni istemediği belli değil mi şu anda
istemiyorum dememis oda sana kucuk bir pas atmis demis ki guzel birini bulursam sen orda benden guzelini nerden bulacaksin deseydin sizin konusma cozulup gitmisti
ya o pas atmış değil ki.
Güzel biriyse begenirim dedi.
beni güzel bulduğunu söyledi ama hic inanamadım.
kafasi düzelince yazar mi napayım ben şimdi
yani bence acik acik konus boyle alttan alttan laf anlatmaya calisma zaten seninle konusuyorsa bir hoslanti vardir kaybetmekten korktugu icin konusmamistir
bundan sonra artik yazamam ben :(
o zaman yapacak bisey yok
o kafasi yerine gelince bugün yazar mi napayim
o seni çirkin olarak görmemiş
ve
sein istekli olduğunu anlamış
olur yani konuşmaya devam edin sor bence sana karşı hislerim var yoğunlaşmadan ya evet ya da hayır diyebilirsin de hayır derse arkadaş kalalım derse uzatma kabul et
ben ona o kadar adım Attım hiç pas vermedi.
dün geceydi bu konuşma.
Bugün daha ben nasıl yazayim
yaz napıyon de bir hamle daha yaparsın gelmezse salla o zaman
sarhoş olduğunu söylüyosun. sarhoş insanlar içindeki duyguları daha kolay söyler hoşlansa söylerdi ya da belli ederdi. sarhoşken böyleyse ayık halinden birşey bekleme bence
çocuğa depar atmışssın canım sen biraz erken görüyor demekki aranızda bir şeyler olmasını ben öyle anladım
ya okul bitiyor gidecek sonra ne erkeni
bu konuşmadan sonra bir daha yazmiyim dimi.
kafasi yerine gelince anlar mi
okulda görünce de bakmicam ona tavir mi yapayım
Cevap
34Cevap
"Güzelse sevmeyi denerim" diyen bir adamdan uzak durmak gerekir zannımca. Ayrıca sana ilgisi olmasa zaten bu kadar mesajlaşmaz.
Sen bildiğin çocuğun ümüğüne yapışmış " benlen çıkacanmı he söyle çıkacanmı sıkıyımmı ümüğünü " diyorsun gibi görünüyor burdan bakınca. :D
ya güldürdün offf
içkili olduğu için mi böyle.
ben o kadar hoşlanıyorum belli ettim o beni reddetti gibi mi
Senin teklif etmeni, kendi poposunu helyumla doldurmuş gibi ego ile doldurup havalara kaldırmayı bekliyor bence. Salak değil yani anlamıştır, yazamayacak kadar sarhoşta değil üstelik düzgün cümleler kurmuş. Sen yeşil ışığı yaktın bırak birazda o çabalasın ;)
Bana mesaj et sen boşver onu. Mavi gözlü seviyormusun bakiim :D
yazar mı sence bugün okur mu tekrar
Sihirli küreme bakmam lazım :D
Ayık kafayla da konuşmalısın. Sarhoş kafayla söylenmiş şeyler.
Sarhoşken karşı tarafı güzel gören, ayıkken çirkin görebilir yani.
dün konuştuk ickiliydi.
Bugün daha girmedi watsaba daha ben mi yazcam napayım pas attım ama yeşil ışık yakmadi
reddetti bildiğin
Normal sohbet etmeyi denemiş seninle, sen üstüne gitmişsin. Sana kimse yok diyor, üstüne basa basa, sen hala devam ediyorsun... Sonra da burada seviyor mu diyorsun.
Her cumlesinde embesil gbi gülme emojisi atanlara uyuz oluyorum ya. Vala. Belki aliskanlik ama olsun yne de kotu.
Sıradan sana yürüyorum artık anla muhabbetleri baymadı mı seviyorsan söyle adam gibi
ama bana ilgisi var mi bilmiyorum
ona yürüdüğüm hangi cümleden belli
Çocuğa Çifter Çifter gitmissin resmen hem güzel kız kavramın nedir diye sormussun resmen eni tarif etmedi diye kudurmussun batirmissin herseyi çocuk gayet hoş konuşmuş 😊
Ya ben hoşlandigimi resmen belli ettim o ise yanasmadi kafası düzelince yazar mi anlar mi iyice
triplere girmis illa senin bekledigin cevabi vermek zorunda degil ya
çocuğun sana ilgisi yok bu 1
çocuğa ilgin olduğunu baya belli etmişsin bu 2
bu çocuk seni üzer bu da 3
Oğlan da tam öküz mü çıkmış yoksa salaga mi yatıyor?
bilmiyorum ki yaaa
Sen bu konuşulanlardan sonra ben güzelmiyim diye sormuşsunya o kafası ayılınca ne demek istedigini anlayacaktır 😂
konustugun kısıyı tanıyorum fotodan tanıdım smdı whatsapptan yazıcam ve buranın lınkını verıcem sana o cevaplar sorunun cevabını :)
tamam cevaplasin
Cevap vermedi mi sana daha?
Son görülme kaç onun söyle
Bu is olmaz bence. cocuk sana karsi bisey hissetse coktan cevap verirdi bence.
daha dün gece kafasi iyiydi. Bugün daha girmedi watsaba.
napayım ben
kafası düzelince yazar mi
offf inşallah ya
ickili olduğu için mi böyle konuştu
niye olumsuz yorum yaptın ya cok kötü hissediyorum resmen reddedildim
samimi
hic bir daha yazmiyim mo o mu yazmali artık net cevabı da yok
Az önce girdi watsaba yazmadi yazar mi of
sen ona yürümemiş uçmuşsun çocuk o kafayla bile pek bişey yapmamış bilemedim
kafasi iyi olmadığı için mi sarhoş değildi tam ama içtik dedi
Daha çok içirirsen bu iş olur bence :D:D:D
seninle işi olmaz..
o kadar pas vermişsin, golü atmamış..
Ya 163 boyuyla beni mi istemiyor mal gururumu kırdı resmen neyimi begenmez
Napayım bundan sonra
soğuk davran ve onun sana gelmesini bekle..
Şarhoş kafayla bile sana yazılmadıysa, çok ümitsiz hoşlantı olayı canısı. 1
Sevmeyen erkek yoktur az vodka vardır :D
Bak bu kafaya getirebilirsen olur bu iş :D:D
" + Sarhoşmusun la dasdf
- Eft :d
+ he simdi söyle bakalım aşkım ben mi eylül mü.
- ben. "
:D:D:D:D
cdn.geyik.com/.../...fea08a3f0259654365f86_670.jpg
* Eskiden erkekler kızları kandırıp sarhoş edip kullanmak istedi şimdi kızlar erkekleri kandırıp nikah basmak için sarhoş ediyor te allahım :D:D:D
Hangisi kız bunların? O beyaz olan lezbiyen mi? Aklım karıştı.
beyaz erkek ya.
ben yeşil kızım kiz
Anladım. Bence çok güçlü bir şey hissetmiyor Erdem.
kisacik boyuyla beni reddediyor mal
Ya önemli değil. Üzmeyin kendinizi. Hepsi uyuşma meselesi. Kimileri belli bir kişilikten nefreteder kimileri de aynı kişiliği deli gibi sever. Boşverip yolunuza devamediniz.
ya hic oluru yok mu onunla sence reddetti mi resmen yoksa ickili olduğu için mi böyle
Açıkçası ben hiç içmem. Bu yüzden de sarhoş bir adam nasıl düşünür bilmiyorum. Ama buna rağmen, bence ısraretseniz de faydası yok. Özellikle orta doğu toplumlarında ister istemez erkek hoş bir görüşle karşılamaz bunu. Mesela ilk adımı kız atarsa, genelde onunla evlilik ve ciddi ilişki düşünmez.
Her erkek ya da kızın benzeri bulunur. Daha iyisi de bulunur. Nedir onda özel olan?
Ya sen çocuğa ne güzel konusmusun ama tam bir odun senin bekledin cevabi bile verememis ne kadar içten konusmusun keşke senin gibi dürüst insanlar bizi de bulsa ben çok sevdim ihanet etti
Kendini düşürmüşsün. Çocuk senin ondan hoşlandığını anlamıştır, ben bile anladım. En sonunda trip atarak basbaya ' ben seni seviyorum' demişsin. Ama o kimseye bir şey hissetmiyor yani sana da. Bu ilişkiden bişi çıkmaz
fazla yürümüşsün cevap da alamamışsın, yara olan yere soğuk baskı uygula :/
napayım şimdi kesinlikle adımı ondan mi beklemeliyim dün gece ickili bugün düzelir yazar mi uffff
adım falan bekleme bence ilgisi olsa zaten sana konuşurken bir şekilde belli ederdi, hiçbişey yazma
ickili olduğundan dolayı mi böyleydi
sanmam
oooof moralim bozuldu hic mi oluru yok
benim anladığım seni güzel bulmuyor o yüzden de çok istekli değil, oluru var mı orasını bilemem sen ondan mesaj bekle sadece, sonuçta ilgini belli etmişsin eğer aranızda bişey olsun isterse yazar
kesinlikle hoslandigim belli mi benim mesajlardan? anlamış midir kesin
anlamıştır daha ne kadar edicen :D
hangi cümleden anlaşılmış mesela sen nerden anladın
valla şurda iki dakikada bu kadar soruyla beni bile sıktın, çocuğa da böyle yapıyosan böyle olması doğal ben söyliyim sana :D
ya o benden iyisini mi bulacak bacak kadar boyu var zaten 163
e madem çocuğa göre güzelsin niye çocuğun onayını bekliyosun güzelliğin için :D
çünkü mal baksana bana mesajlarda ilgisi yok belli değil
ben cesaretliyim hoslandim diyorum bir nevi o napti
sen de hoşlanıyo musun napıyosun ben anlamadım bir bacak kadar diyosun bir mal diyosun çocuğa :D :D
hoşlanıyorum. ama cidden moralim cok bozuk ya dün geceden beri.
Bugün hic girmedi yazmazsa tamamen olumsuz mu yoksa gerçekten anlamadı mi napcam ben
Şöyle diyim şu konuşmadan sonra anlamamış olma ihtimali çok çok düşük, anlamadıysa da salaktır zaten ki sen de o ihtimal doğruysa bence hiç uğraşma bu çocuk için. Ama öbür türlü evet bugün veya yarın yazmazsa ümidi kes bence
görür o ya mal herif kısacık boyu türlü türlü huyu öküz hayvan.
sali okula gidicem özellikle süslencem ve hiç bakmicam ona
öyle diyosun da çocuk senden hoşlanmak zorunda değil ki sonuçta niye sövüyosun :D
ya benden nasil hoslanmaz. o boyuyla ona kimse bakmaz benim gibiler biliyorsun uzun boy takıntısı var
ya benden hoslanmadigi cok mu belli istemiyor mu beni kesin olarak :(
kesin değil ama öyle görünüyo diyorum işte, e madem bu kadar kısa falan bu çocuk kimse bakmaz, sen niye hoşlandın :D
ben gerizekalıyim.
Güzel olduğumdan şüphe duycam yani hep reddediliyom o kadar da çirkin değilim
ya herkesin zevki farklı, belki de bu çocuk da seni beğenmedi ama başkası çok beğenecek, belli mi olur
ya bu bile beni begenmediyse yani kim beğenir o zaman beni
karsilikli denk gelmiyor kahretsin ya of beni begencegini düşündüğüme ben bir şey hissetmiyorum öf.
son bir şey ne yazılır buna ya keşke hic nu konuyu konuşmasaydim sence yazar mi
yazmaa :D
tamamen arkadaşlık da bozuldu
bir bekle bakalım belki yazar belli mi olur
boga burcu işte anlamasi kıt oluyor bunların özürlü mal kafalilar.
ağlıyorum sabahtan beri gerçekten kötü hissediyorum.
merak ediyorum eğer istiyor olsaydi nasıl ne cevap verirdi
şimdi tekrar baktım da ne biliyim çok mantıklı konuşmalar olmamış gibi, bir de olumlu bir düşüncesi olsa illa belli edermiş diye düşünüyorum yani belli ki yok
bundan sonra yazmaz da artık yani.
keske acilmasaydim.
en son dediki bir de neye moralin bozuldu söylersen çözeriz diyo
14.18de girmiş
dün geceden sonra ilk
bir şey hissetmiyorum dedi arkadaş kalalim dedi.
reddedildim cok kötü hissediyorum :(
Hoşlanmıyor ama bir şekilde denk getirse duygusallık katmadan güzel şeyler yaşayabilir seninle 😊
duygusallik katmadan?
ben napıyım öyle ilişkiyi
Sana göre değil zaten, ona göre ilişki
saçmalama ya
Kısacası 4 nalda koşmuşsun çocuğa ama yanaşmamış, hoşlandığını zaten açıkca belli etmişsin bundan sonra o gelsin.
sana bişey diyimmi çocuk hoşlanmıyo ama sen hoşlanıyosun ve bu bariz belli
evet bana ilgisi olsa ne derdi mesela
hoşlanıyorum evet
ilgisi olsa hafiften yürürdü
İçmiş kafayla bu kadar konuşulabilir. Sen ciddi konuşmuşsun ama o biraz dalgaya almis.
Yahu güzelse olur demiş, sonra sana sen güzelsin demiş. Daha ne yapsın? Adam senle olur demis.
maşallah içerikten zor okudum ama tespitimce 3. derece yanık:)
nasıl yani
seni de anlayamadım şimdi bak ağzını arıyorsun sanki sen istiyormuşun gibi olmuş biz erkekler kaybetmemek isteriz sen de oldu o zaman falan gibisine yaftalamışsın
ben istiyorum ama mesajlara bakınca o istemiyo beni reddetti resmen
neyse ya hayat güzel devam ediyor
Normal bir konuşma Ne var ki bunda Ayrıca sen onu seviyorsun galiba😊
Hoşlanmıyor ama sen çok kıvranmışsın sen hoşlanıyosun
Ya evet hoslaniyom.
ONUN kafası düzelince yazar mı napayım ben
hoslansa ne derdi
ukla davar kıza öyle denrimi hiç bildiğin sana yazıyor kız :D
Çocukta sana karşı tık yok bence
neden
O kadar pas vermişsin, topu taca atmış. Gole çevirebilirdi. Bunca muhabbetin üstüne ben güzel miyim diye sorman, benden hoşlanıyor musun anlamına gelen bir soru, onu da anlamazsan gelmiş hatta senin de moralin bozulmuş haklı olarak.
guzelsin dedi
Dedi ama senin sorduğun o değil ki... Sen benden hoşlanıyor musun diye sormuşsun üstü kapalı. Madem aldığın cevaptan memnunum, neden moralin bozuk? Sana yeşil ışık yakmamış.
yeşil ışık yaksa ne derdi mesela
Atlardı sen sormadan. Senin gibi güzel olsa sevilmez mi hiç gibi bir şey söylerdi. Senin ben güzel miyim soruna hiç gerek kalmazdı. Hadi sordun, güzelsin diye havada bırakmazdı. Lafı kendine bağlardı.
yaziyim mi ne düşünüyo merak ediyorum ne yazayım
Üstüne düşme bence. Kaldırma totosunu. Onuruna bırak
Oluruna
ya ufak bir şey söylesen yazsam dayanamiyorum
Sen bilirsin
Sen çocuğa yürümeyi bırak koşmuşsun
Yok ya bu sevmiyo ben emin gibiyim 😞😞😞
Fazlasıyla çocukça bir konuşma..
Bence tam tersi sen ondan hoşlanıyorsun
evet hoşlanıyorum. O benden hoşlanıyor mu bilmiyorum
@Eskiya21 geride kalırsam gelir mi bana yürümedi o nasıl anlamaz ya
Bence sen ondan hoşlanıyorsun
Ya çocuk gayet güzel konuşmuş da sen batırmışsın.
ne gibi napmisim?
ilgimi belli ettim buna karşılık vermedi bildiğin reddedildim
Ya çok üstelemişsin. Çocuk bir şey hissetse bile o an aynı tepkiyi verebilir. Sen üstelemesen o ilgiyi göstermekle bıraksan bir kaç güne o sana adım atabilirdi.
anlamasi kit ya.
zaten kafası güzeldi bugün ayilinca anlar daha iyi ve yazar mi
Üstelemen kötü etki bırakmadıysa yazabilir.
Siz çıkıyorsunuz bildiğin
Yok ya hani yanasmadi bile o kadar hoslandigimi belli ettim
Belki çekinmiştir çocuk
bir ton şey yazdim ben ilgisi olan erkek böyle mi yapar
Bazen geri kaçar erkek ama şöyle yapabilirsin biraz sende geri kaç arayıp sorma mesaj filan atmamayı dene bir kaç gün bakalım ne yapacak
su an sormiyim mi ayildin mi iyi misin diye
Bence sorma zaman geçsin hep sen ilerleyecek değilsin beni düşünüyor mu gibisinden aklına sorular sokma çocuğun. Kendiliğinden yazmasını bekle
dersle ilgili bir şey de mi sormiyim
o yazar mi sence ya
Yazmasını beklemelisin bence. Sürekli sen yazarak olmaz bu hem onun ne yapacağını da öğrenmek istiyorsun beklesen zarar görmezsin bir kaç gün
ne düşünüyor merak ediyorum ama :( bekleyince sonuç mu değişcek
Sana ilgisi olup olmadığını konuşmasından filan anlarsın sen sürekli böyle ısrar edecek gibi gözükürsen sende çabuk sıkılacak biraz isteksiz gibi davran
dün ki konuşma olmamış gibi rahatça başka bir sey desem ofbu bana yazmicak galiba
Bak sen bayağı belli etmişsin çocukta adım atsın sen yazarsan bir zevki kalmayacak çocuk konuşmak istese mesaj atacak illa
ne kadar bekliyim
bugün bekle atmazsanda yarın akşam atarsın sen şakamsı giriş yaparsın ne yaptın öldün mü sen gibisinden filan çok aldırış etmemiş gibi
bu konuyu acmiyim mi daha
Bir süre açmaman daha iyi olur bak bakalım çocuk sana nasıl davranıyor arkadaş gibimi yoksa senin ona yaptığın gibi açık mı ona göre de sen devam edersin.
Yav kizim bu ne felsefe dersi gibi
cocugun bütün özelini atmışsın bura
sende inceden yürümüşsün :D
Oku oku bitmesi bende biraktim
Hoşlanmıyor
nasil belli
Dalgaya almış ciddiye almamış çünkü
sonunda Özür diledi
Bilemem kuzu sen ona yürümüşsün ama o anlamamazliktan gelmiş sanki
icmisti o yüzden mi ki
Bilemem
Senle eğleniyor
şansın var.
nasıl var :/
güzelsen seni sevmeyi dener
güzel bulduğunu söyledi. çirkin degilsin dedi.
Ancak ickiliyken dedi bilmiyorum nolcak
içkiliyken söylemesi daha iyi. çünkü içkili insanlar beyinlerini pek kontrol edemezler, yalan söyleme ve rol yapma kabiliyetleri yoktur. o yüzden daha açık sözlüdürler.
Dün geceden beri daha az önce girdi watsaba. Ya sence ne yazmam doğru olur iyi oldun mu falan desem mi bekleyim mi
ilgilen ama abartma.
Hepsini okuyan var mı cidden
Yurumus sana kiziiim
nasıl yani beyaz olan o
bence mal.
neden
düşündüğünü söyleyemeyen adam maldır.
ne düşünüyor ki
Sıkıldım okurken 😞
aşık
aşık aşık
Sevmiyorum