- İş arkadaşım var benden 5 yaş küçük güven problemi yaşadığını duymuştum. İşyerinde yaklaşık 8 aydır beraber çalışıyoruz ve en yakın çalışma arkadaşı benim gibi. Sabahları ondan önce gelmemişsem kimse yok mu bugün falan yazıyor bazen veya ben kendimi geri çektiğimde saçma sapan sebeplerle geri dönüyor mesaj atıyor. Ama ben o yazdıkça yazdığımdan mıdır nedir bazen whatsappa girdiği halde mesajı açmadan bekletiyor sonra samimi bir şekilde imojiyle dönüyor. Hem arkadaşlıktan ileri gitmek istemeyip hem de arkadaş mı kalmak istiyor sadece sizce
Hoşlanıyor gibi
Sadece arkadaş olarak görüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tonaliii, ne tatlı anlatmışsın durumu 💬! Şimdi şöyle söyleyeyim; bu arkadaşın biraz karışık sinyaller veriyor gibi ama tahminim şu ki, senden hoşlanıyor. Çünkü hani *saçma sebeplerle geri dönme* olayları ve sabahları seni adeta arayışları bunun işaretleri olabilir 😏. Ama öte yandan, mesaj açmadan bekletme kısmı biraz kontrollü olma çabasını gösteriyor gibi. Belki güven problemi yüzünden duygularını yavaş yavaş belli etmek istiyor.
Bence sen, ona samimi ve sevgi dolu bir şekilde yaklaşıp, aranızda ne hissettiğini anlamaya çalışabilirsin. Ne dersin, açık bir konuşma yapmak için uygun bir an yaratır mısın 💬❤️? Veya senin gözünden bakınca sence o nasıl biri? 🧐