Erkekler siz tercihinizi hangı yöne yapardınız? Evlenirken kapalı dinine düşkün biriyle mı. Yoksa acık kızla mi evlenmek isterdınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl" Kapalı kız eğlenilecek kız değil! " simdi boyle bir baslik yazarken ne anlamamiz gerekiyor? Açik kizlarin eglenilecek kiz oldugunu mu vurgulamak istedin? Basi açik olan dinine duskun olamaz mi? Her neyse, her zaman tartisma konusu oldu bu tesettur olayi, sinirimi bozmaya basladi!!! Bir yandan açik kizlar " biz tesetturlu kizlarin neler yaptigini biliyoruz" saçma saçma cumleler , bir genelleme , tesetturlu kizlari yerden yere vurmalar!!! Ayni sekilde tesetturlu kizlarin, açik kizlara sarf ettigi cumleler, hele o bakislar sanki ocuyuz, ( genelleme yapmiyorum) ! Onemli olan kalp guzelligi, tesetturlusun veya degilsin için kotu olduktan sonra neye yarar? Ayy çok yazdim, soyle bitiregim :
"Kalp kirmak Kabe yikmak gibidir"!!! yine "KALP"01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*bitirim
En İyi Cevaplar
Bu işler karaktere bakar. Ne açık kızlar var, ahlak kurallarını daha iyi uyguluyor. Ne kapalı kızlar var, kapanıp domuz eti yiyor. (istisnalar kaideyi bozmaz)
00 Yorumla
+1 yılbu sekılde ayırt etmek cok sacma bana gore
acık olupta namazında nıyazında dınını en ıyı sekılde ıcra edende var kapalı olupta namazdan nıyazdan haberı olmayıp sadece gosterıs ugruna kendını sergıleyende o nedenle bu sekılde sınıflandırmak cok yanlıs
cok acık secık olanlar zaten bunlarada sahsı lafım yok ama bunlarda tasrıf ettıgım degıl
evlenırken kapalı acık kavramı yerıne gercekten dogruyu yerıne gore yasayıp yasatan bırı olmasını tercıh ederım04 Yorumla- +1 yıl
hatalı oldugum bolumu soylersenız bende ona gore hatam var ıse telafı edebılırım afedersınız ama kapalı olupta masallah daracık ya da kısa gıyınen ya da kendını teshır edenıde bılıyoruz ama acık oldugu ıcın bır suru sozlu lafa maruz kalanıda
benım her zaman tercıhım gercekten kalben dogru sekılde hareket eden ksıdır ve malesefkı kapalı olan kesımınde malesefkı uzlerek dıyorum bır cok kesmı sadece gosterıs ve teshır amaclı oldugu barız goruluyor benım sahsen kımseye laf ettıgım yok benımde en buyuk hayalım ALLAH ıcın gercekten kapalı olup dınını dogru sekılde ıcra eden esımın olmasdır ama zaman ve surec artık benı fazlası ıle korkutuyor
kııcı bır telafuzda bulundaysamda kusura bakmayın - +1 yıl
kapalılar ALLAH yolunda olması gerekır dınıne duskun olması gerekır mantıgı var ve kapalıların yaptıkları son zamanlar da artıs gosterınce dının de kotulendıgını goruyoruz sonuc ıtıbarı ıle pekı ya kapalıları buna tesvık edenler kımler onlarda dını utuyor ama kapalı kız olunca dın akıllarına gelıyor fark ettınız mı cıkar menfaat olunca kımse dını ya da ALLAH ı ahıretı dusunmuyor herkes ısıne gelenı yasıyor yasyana kadar en ıyısı oluyor ama bıttıkten sonra kotuleme baslıyor yanı aslında bız ınsanlar cok ıyı oyuncularız kapalılar bu kadar kotuyse onları bu hale getırenler cehnennemı kombıne bılet ıle garantıledı
o yuzden kapalıları bu kadar yargılamak kolay o zaman onları bu hale getırırken adamlıktan bahseden bız erkeklerde nasıl bu halder dıye dusunmemız gerekır
+1 yılEvlenilecek kız ve eğlenilecek kız tabirlerinin ikisi de bir nevi mal ayrımına girer. Her insana doğru düzgün tanıyacak kadar değer vermek gerekir. Öyle kafada eğlenilecek kız evlenilecek kız kalıplarıyla dolaşan tiplere uyuz oluyorum.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
54Cevap
+1 yılher kapalı dinine düşkün müdür?
her açık dinden uzak mıdır?313 Yorumla- +1 yıl
Tek derdiniz eleştiri.
- +1 yıl
ben kapalı bir insanım. eleştirmek için sormadım.
- +1 yıl
Kapalı bir insan bunu demez. Nasıl kapalısınız sadece başta örtü mü merak ettim. Ben görmedim hiç tam tesettürlü birinin böyle bir düşünceye girdiğini.
- +1 yıl
iyi görmüş oldun o zaman. bak sen de diyorsun başta örtü mü var sadece diye... bu insanlara dikkat çekmek istedim. amacıma ulaşmamda basamak olduğun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Soruma cevap vermedin pek ama neyse
- +1 yıl
şeydacım bana göre de sen saçma bir soru sormuşsun. 1. si hiç bir kadın "eğlenilecek" kadın değildir. hepimiz kadınız duygularımız var. sevmek sevilmek bir insanla ömür geçirmek insani bir istektir. "eğlenilecek" tabiriyle kimseyi ötekileştirmenin manası yok. 2. si de açık ama abdestli namazlı yaşayan insanlar varken kapalı ve dinine düşkün kız mı yoksa açık kız mı gibi bir soru sorarak algı yaratmaya çalışman çirkin bir davranış. 3. sü de bu soruyu sormandaki amaç ne açık kız deseler açılacak mısın kapalı kız deseler kapanacak mısın
- +1 yıl
sen bana bişey sormadın ki kendince ironi yaptın ahlak sahibi genç.
- +1 yıl
sorma amacını söyle o zaman yanlış anladıysam algımı düzelteyim. bir amacı yok sorunun hala boş yapıyorsun.
- +1 yıl
Ben sustum geçen seferde seni engellemiştim hiç uğraşamayacağım tesettürlü olduğuna da inanmıyorum.
- +1 yıl
tamam bu sefer de ben seni engelleyim ödeşelim. :) sen inan diye örtünmedim zaten zerre umrumda değilsin. hadi eyvallah
Nefes alsin yeter diycem demode olcak
Aslinda kapali acik farketmez insan olsun oncelikle
Ne kapalilar var kasarin önde gideni
Ne acik kizlar var 5 vakit hic kacirmaz
Tercih meselesi sadece bana gore10 Yorumla3s kuralım var ve hiçbirinden taviz vermem. seks, sadakat , sohbet. Seksi şantaj olara kullanmayıp yatak sıkmıcak bana sadık olan senelerce sohbetinden sıkılmıcam bir insan. Yok açıkmış yok kapalıymış yok çıplakmış umrumda değil. Şimdiye kadar 2tane türbanlı kızla yattım. Ee evlenilecek kızlar olmuyorlar mı yani?
10 YorumlaDini kendi ile yaratıcısı arasında. Aşırıya kaçmadığı sürece beni ilgilendirmez neye inandığı. Bana olan bağlılığı ve verdiği değer önemli. İlle de seçim yapmamı istersen saçı açık olmasını yeğlerim.
10 Yorumla
+1 yılhiç kapalılıkla alakalı değil insanın içinde olmalı bence. kapalı olup da edepsiz olanı da var açık olup edepli olanı da
20 Yorumla
+1 yılTam tesettürlü kızları kast ediyor isen benim kafadasın.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ve kapalı biriyle evlenmeyi düşündüm hep.
Açık kız dinine düşkün olmuyor mu? Bunumu demeye getiriyorsun anlamadım ben. Ben kendim açık bir kızım ama kendimi gayette dinine düşkün birisi olarak görüyorum en azından bunun için çabalıyorum. Soru sorarken biraz mantıklı sorun lütfen.
10 YorumlaHadi yaaa, her kapalı evlenilecek kız mı oluyormuş bunu mu anlamamız gerekiyor? Bırak bu ayakları neler görüyoruz😁
313 Yorumla- +1 yıl
Kapalılık şart
- +1 yıl
Allahın emri hiç biriniz bilmiyorsunuz demi bunu :)
- +1 yıl
Sen sadece namazda kullanılır diyorsun yok öyle bir şey.
- +1 yıl
Demek istediğin şey o cevabını alınca böyle uzarsın.
- +1 yıl
Sen sadece kendini haklı gör
Kapalı olan bütün kızlar evlenilecek açık olanlar ise eğlenilecek diye bir şey yok bir insanın kişiliğini ne etek boyu ne de başörtüsü belirler önce insan olacaksın adam olacaksın adamlıkta cinsiyet değil haysiyet meselesidir.
00 Yorumla1-ne kapalılar gördüm tesettürsüz kızlardan namussuz.
2-Ne açık kızlar gördüm kapalılardan daha dindar namuslu.
Dini tesettüre bağlamayı bırakalım artık. Gönlümüz kapalı olsun. Soru içinde insan olsun zaten doğruyu biliyordur.28 YorumlaKapali kızların artik cokta temiz aile kizi olarak anildigini düşünmüyorum yaptiklarindan dolayi. Neden böyle bir kiyaslama yapiyorsun anlamadim? Her kesimden namusu da var namussuz da. Baba zoruyla kapanip din imandan nefret eden insan da gördüm ben
00 Yorumla
+1 yılTesettüre bakarım. Gerçekten sadece vücudunu mu kapatmış yoksa tamamen mi tesettüre bürünmüş...
Tercihim tesettürlü kadın.10 YorumlaAcik olup dinine duskun olan yok mu? Neden kapaliya dinine duskun yaziyorsun da acik bayan icin aynisini yazmiyorsun?
26 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Şimdi olaya bir girerim. noktayı koyar geçerim ama seni ohkelenmiş görünce biraz izleyeyim diyorum :D
010 Yorumla
+1 yılSorun o kadar saçma ki kapalı olup da namusuyla yaşamayan insanlar da bu hayatta kapalı olunca dini bütün olmuyor , kapalı olan evlenilecek açık olan eglenilecek kız olmuyor yani
03 Yorumla- +1 yıl
Sorun öyle anlaşılıyor, ben mi yanlış anladım diye başkalarının yorumlarına baktım ama tek değilim
+1 yılİnancı olsun yeterli. Ben onu zorlayamam namaz kıl ibadet yap diye ben ne kadar yapıyorum da sanki. Ama eğleneceğim kız evlendiğimden başkası olmaz inşallah
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin babamın annemi aldattığı kadın kapalıydı sen düşün artık xşsmsşsmsş
20 YorumlaBırak kapalılığı, mümkünse dini görüşü dahi olmayan birisi olsun.
117 Yorumla- +1 yıl
Akıl ver derken.. Diş ve biyoloji mezunuyum, 3 farklı uluslararası firmada yöneticilik yapmış, evrim teorisi ile ilgili de sayfalarca tez yazmış bir insanım.
Kendin cinlere perilere tanrılara inanıyor olabilirsin, forum ortamında saygı duyarım. Ancak olmayan bir şeyden benim için akıl dilemen, aklın kime daha çok lazım olduğunun göstergesidir. - +1 yıl
Bu saçma sapan geyiği bin kere yaptım ve her seferinde kazandığım noktaya direk geleyim de seninle daha çok muhatap olmak zorunda kalmayayım. Çünkü belli ki bir şey bilmiyorsun.
... evren nasıl oluştu? diye soracaksın
ben de artık cevaplamaktan sıkıldığım için "Tanrı nasıl oluşmuş" diyeceğim
Senin 1000 sorunu cevaplarken sen benim 1 sorumu dahi cevaplayamadığın için hakaret etmeye başlayacaksın.
Uzatalım mı istiyor musun? Çünkü yanlış adamla bilim tartışıyorsun. - +1 yıl
@Sonudreck Pardon da burada saygısızlık yapan ben değilim. Dininize inanmadığım için "Allah'ım akıl ver" diyen kişiye hitaben onlar yazıldı.
Çok bilmişlik yapmanın lüzumu yok. Önce kendin gibi düşüneni eleştireceksin, öz eleştiri yapacaksın sonra benimle tarzım hakkında konuş.
+1 yılAhlak örtüsü olmayanı başörtüsü dindar yapmaz canım yani önce bir insanda edep haya olmalı başı açık kapalı farketmez
10 Yorumlane kapalılarr var namusluyum diye geçiniyo be kapalılıkla ne alakası var evlenmekle eğlenmenin saçmalamayınn içine bakın içine kapalılar diye namuslu olmuyolar düğünde twerk yapanları gördüm öyleleirinin açık insanda dinine düşkün olabilir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kapalı tercih ederdim. Ama hiç kapalı bulamasaydım açıklada evlenebilirdim :)
04 Yorumla- +1 yıl
ayy ne oldu gıı :D
- +1 yıl
attım :D
+1 yılKapalı kızlar daha çok pislik olmuş maalesef kapali olması düzgün olduğu anlamına gelmiyor.. tabi lafım her kapali ya değil canım yanlış anlaşılmasın
00 Yorumlafark etmez ama kapalı kaşar çok var açıkta aynı şekilde yani fark etmez
021 YorumlaEvlenilcek kiz bas ortusune bakmaz. Kiyaslama yapmayalim acik ile kapaliyi. Ben basi kapali olupta edebini kaybetmis cok kadin tanirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYooo alakasi yok.. hayatimdaki en iyi orallari bana kapalilar tattirdi simdiye kadar.. ayrica kapali dinine duskum. oluorda basi aciklar olmuormu ne sacma bir ayrim...
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet herturlu pislik sizde bunu artik medyada boy boy goruoruz kapali bayan..
Cevap sahibi+1 yılHahahaahha klasik 5 parmagin 5ide bir degil savunmasi... neyse biz bu bos kafamizla goruyoruz ne hallerde oldugunuzu... keske sizde o dolu!! kafanizla durust. kalabilseydiniz
Cevap sahibi+1 yılGerek. yok... allaha yakin bana uzak ol yeter
Cevap sahibi+1 yılAma ilaki tanimak diorsan. muhafazakar cevre ile cok is yapiorum ana bir animi. anlatayim... bir dr. arkadasimla birlikte. poliklinikteyiz sozde. muhafazakar sakalli dindar bir amca geldi rapor almak istedigini soyledi hayirdir ne icin die sordu dr arkadas adam dediki hemde utanmadan. ben dedi haci. kurasina. islerimden. dolayi. katilamadim bende saglik raporu alip. bunu yetkiliere gosterip kuraya girmek istiorum dedi... biz sasirdik.. dr arkadas. dediki sen simdi ic kagit. yaparak haccami gitmek baskasinin hakkink gasp ederek hacimi. olmak istiorsun dedi.. adam. yuzsuzce evet dedi sadece... kovduk adami.. al sana sizden bir anektod.. sizin. mayaniz bozuk...
Cevap sahibi+1 yılLe. kum. dinikum veliya din... bakiorumda kendince saga sola fetvada vermeye baslamissin... tevbe et bence
Cevap sahibi+1 yılInancli ama neye inandigini bilmeyen okumayan basi sıkısınca kacan bos birisin
Cevap sahibi+1 yılHmmmm bence saldirya gececegine sacmalayacagina dusuncelerinle fikirlerinle konusabilmelisin tabi oyle konusabilecek bir bilgin varsa
Cevap sahibi+1 yılEvet o kadar az seviyeleri olcemeiorum
+1 yılkapalılar dinine düşkün mü ? tam tersine en ihanet eden onlar.
19 Yorumla- +1 yıl
asıl saçmalayan sensin.
- +1 yıl
yaaa bırak ne mal olduğunuzu sokaklarda ve bu gibi sitelerde görüyoruz.
- +1 yıl
ne konuştuğumu çok iyi biliyorum sana da soracak değilim işine gelmeyince nasıl da içindeki çirkinlik ortaya çıkıverdi birden.
- +1 yıl
tamam velet hadi uza şimdi. uğraşamam seninle.
+1 yılşunu anlayın artık kapalı kız acık kız dıye bırsey yoktur ıyı ınsan kotu ınsan dıye bırsey vardır.
10 YorumlaEvlenecek insan bunlara takılmaz açık ya da kapalı olmayı zevk meselesi yapmayın
10 Yorumlaöfff yeter ama yaaa bir bez parçası neyin göstergesi olabilir hala bunu sorabiliyoruz cidden öff
24 Yorumla- +1 yıl
@Pisi-cik bu şekilde söylememin sebebi işin özüne baktiginda bir bez parcasidir ve bir bez parcasi asla bir insani iyi veya kotu yapamaz.. yoksa kutsalligi herkese gore degisir ve benimde saygim bulunmakta.. kizdigim nokta buna baska anlamlar yuklenmesi.. eger boyle yapilirsa her basortusu takan o.. ya iyi demek durumunda kaliriz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende türbanlıyım ama binamda türbanlı kocasını aldatan kadın var bu yüzden türbrnalı türbansız ayırmayın. kalp önemli olan. saç örtmeyle doğru insan olunmuyor.
00 Yorumla
+1 yılSaçma saçma konuşma! Seninde gördük dinini işte bu yüzden sevmiyorum senin gibileri !
00 Yorumla
+1 yılNe alaka şimdi? Açık kız dinine düşkün olamaz mı? Ben tercihimi beni sevenden yana yapardım kapalı açık diye insanları ayırmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istedin sen şimdi yani?
+1 yılAcik kapali fark etmezde. Kapali kizlarlada gayet eglenenler var cogunun hali aciklardan beter.
12 Yorumla- +1 yıl
Sacma olan ne?
Ayırt etmiyorum aşık olduğum bir bayan kapalida olur açıkta yeterki sevelim
01 YorumlaDin önemli bacım.
Hem dünyada lâzım hem de ahirette...00 Yorumladinine düşkün biriyle evlenmek ıstemem normal olsun yeter hatta başı açık olursa daha iyi olur
00 YorumlaAçık olunca namussuz mu oldu eğlenilecek mi oldu saçmalığa bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDin ile paranın kimde olduğu bilinmez diye bir söz var. Çok doğru. Her açık kişi kötü ya da her kapalı kişi illaki iyi olacak değil. Tabi yine tercih meselesi. İsteyen bu dünya da yanar isteyen öteki dünyada 😉
00 Yorumla
+1 yılKızı tanımam lazım.
Biliyorsun ki kapalılar arasında da çürük var ve açık kızda zamanla değişebilir.00 Yorumla
+1 yılkizlar eglenilecek varliklar degildir naif ve zarif canlilardir kirilgandirlar anactirlar erkeklere sozum ise sevdiginiz kizla evlenin
00 YorumlaKapalı açık farketmez. Hoşuma hangisi giderse onunla evlenmek isterim.
00 YorumlaOlay kapalı açık olmasında değil bence kişilik karakter olayı
00 Yorumla
+1 yılkapalı kızın aldatmayacağı ne malum? bir kişi evlenmeden önce ne ise evlendikten sonra da odur unutmayın! türbanlılara pek güvenmem
00 YorumlaBence sen cahilsin :)) gördüğüm en saçma sorular listesine ekliyorm
21 Yorumla
+1 yılAçık dinine düşkün bir kadınla evlenmek isterim. Demek isterdim ama öyle bir kadın yok. Bekar kalmak iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşgörü saygı çerçevesine göre bakarım ben. Yoksa ne kapalı kızlar gördüm...
00 Yorumla
+1 yılher başı açık kız bir olmadığı gibi her kapalı kızda bir olmuyor malesef...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim kadini alirim diğer seyleri cok dusunucegimi zannetmiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhaha dalgami geciyorsun
sacma bir dusunce bence bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Açık dinsiz bir f*şeyi tercih ederim.
00 YorumlaKapalı bana gelmez, açık bir hanım olsun.
00 Yorumla
+1 yılgönlüm kimi severse onunla evlenirim
00 Yorumla
+1 yılKültürlü olduktan sonra bir önemi yok
00 YorumlaKapalı mı ahahaga 😂😂
12 Yorumla
+1 yılSevdiğim sevildiğim bir kız ile. .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbinde tesettür olsun da açık-kapalı fark etmez.
00 YorumlaKişi sevdiği ile beraberdir
10 Yorumla
+1 yılAçık kızla evleneceğim
010 Yorumla- +1 yıl
açık olması
- +1 yıl
hayır beyniyle
- +1 yıl
var da benim istediğim gibi değil
- +1 yıl
olmaman için bir neden mi var
- +1 yıl
niye saçma olsun
+1 yılHer kapalıyla evlenilmez her açıkla da Eğlenilmez
30 YorumlaKapalilar benim nazarimda eglenilecek kadinlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem