Arkadaşlar hoşlandığım bir kız var. Onunda bana karşı bir şeyler hissettiğini biliyorum. İş yerinde ikimizde herkesle rahatça iletişim kurarken birbirimize karşı bir çekingenlik var. İki gün önce iş yerinden bir kız arkadaşla dışarıda gördü beni ve buna bozulduğuna eminim. Kıskandı. Arkadaş şehir dışından gelip şehre yabancı olduğu için ricasıyla bir yere götürüyordum sadece. Ben bir atak için bugün Instagram dan istek gönderdim iş yerinden her tipten karakterden arkadaş takip ediyor ama benim takip isteğimi kabul etmedi. Çok bozuldum. Aklıma sadece beni dışarı da başkasıyla gördüğü için tepki verdiği geliyor ama benim yerimde başka biride olabilirdi arkadaşa yardımcı olacak. Kaldı ki bu arkadaşla selam dışında iş yerinde konuşmuşluğumuz bile yok. Kendisi de görüyor şahit oluyor. Düşünüyorum reddetmesi için bu geçerli bir sebep değil zaten bunun gibi şeylere trip atacak küsecek bir aşamada değiliz çünkü henüz.
Bir insan her tipten karakterden birinin isteğini kabul ederde neden bakıştığı kişinin isteğini kabul etmez arkadaşlar kafayı sıyıracağım öz güvenim tamamen yok oldu.
Bir insan her tipten karakterden birinin isteğini kabul ederde neden bakıştığı kişinin isteğini kabul etmez arkadaşlar kafayı sıyıracağım öz güvenim tamamen yok oldu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer