Mutsuzum hayatımdan hiç memnun değilim

merhaba,

ben 14 yıllk evli ve bir çocuk annesiyim.. ilk 4sene mutlu bir evliliğim varken eşim tarafından hayal kırıklığına uğradım. Ailesinden yana çıkıp beni bırakıyordu. Sonra barıştık ama zamanla yine bu sorunu yaşadık. Ömür boyu eşime hakkımı helal edeceğimi düşünmüyorum ama onuda seviyorum. Sadece bana yine en son ailesi kaynaklı boşanma aşamasına gelmemiz beni barışsak dahi çok çok mutsuz bir hayata sürükledi. Eşimi seviyorum ama tabiiki bu sevgi çok azaldı. Yurtdışında yaşıyorum ve burada çok mutsuzum. TR ye dönmüştük. Fakat yanlış bir zamanlamaydı. Eşimi çok uyardım beni dinlemedi ve sonunda bir sürü maddi manevi sorunlar yaşayıp boşanma aşamasına kadar geldik. Dediğim gibi barıştık ama birde bu olayların üstüne İngiltereye geri dönmemiz beni iyice maf etti. TR de çok mutluydum yani diğer maddi ve eşimin ailesi kaynaklı sorunlarla TR de yaşadığımdan dolayı çok daha kolay başedebiliyordum. Burada asosyal bir hayat yaşıyoruz. Çocuğumun kreşide olmasa insan yüzü görmeden büyümüş olacak. Ki ben çocuğumu TR ev işlerimi yeri gelirdi bırakır akşam yapardım..yeterki çocuğum evde SIKILmasın diye. Ona orada çok mutlu bir hayat sunuyorum ALLAH ın izniyle. Bana kötü davranmalarına rağmen çocuğum için kayınvalidemlere götürürdüm. Eşimede değişik yemekler hazırlamaya çalışırdım. Ama işte hayatımın bugün geldiği nokta beni çok çok mutsuzum. Neyapıcam bilmiyorum. Dualar okumam lazım ama işte onada taakatım kalmıyo. Siz neyapardınız?
Mutsuzum hayatımdan hiç memnun değilim