Sevgilim benim hakkımda bunu düşünüyor :(

Sevgilim ile 1 senedir çıkıyoruz. Onu hiç kolay kazanmadım. Dersanede gördüm. 1 aydan fazla bekledim onunla konuşmak için. Aileside biraz sevgili olaylarına karşı. Hep gizli gizli buluştk. Tanıdık görür korkusu vardı. ilk 5-6 ay kimsenin olmadıgı yerde bile elinden tutamadım. Ona bakmaya bile kıyamadım ben.Çok seviyorm onu. Sorularıma bakarsanız anlarsınız. Neyse yeri geldi bana s...git dedi yeri geldi yerin dibine soktu yeri geldi çok kalbim kırıldı. Başkası olsa bırakırdı ama ben hiç bırakmadım. 1 sene koskaca 1 sene. haftada 1 defa 1 saat belki oturdk. Neyse dün sevgilimi iş yerinden aldım eşofman giymiş. O kadar darki yani şekil şemal belli oluyor. Bende böyle şeylere karşıyım. Millet arkamızdan bakıyor. Ben utanıyorm yani. Sinirlendim. Sonra dedimki giyme dedim. Çok dar falan dedim kızdım biraz. Sonra ben rahatsız olmuyom falan dedi. İyi git o zaman önden yürü dedim. Yürümedi. Baktı otobüsü kaçacak gibi mecbur önden yürüdü. ( Durak 2 dk yol bile ) Sonra bende arkasından gelirken oturdugum yerden pislik bulaştıgını gördm. Bacağına doğru bir baktım o an oda bana baktı. Dedi senin niyetin belli oldu falan dedi. Umursamamalar yüzüme bakmamalar. Bana git onun bunun kızına bak dedi ya. Ben ona bakmaya kıyamazken o bana bunu dedi. 1 senedir tanıdk görücek diye hep önden git sen dedi bana gittim. Arkamdan geldi hep o. Ama bende dar giyiyosun rahatsız olmuyosn madem önden git dedim. Mecbur kalınca böyle oldu. Ne yapmam lazım arkadaşlar. O benım namusum. Ben ondan başkasına ona baktığım gözle bakmadım. Ona başka gözle bakmadım. Aşk dolu gözlerle baktım hep. Bunuda biliyor.
Sevgilim benim hakkımda bunu düşünüyor :(