Sizce sevgilimden AYRILMALI MIYIM?

Aşşırı anlayışlı bi o kadar kıskanç bi sevgilim var çok seviyorum onu oda beni daha çok seviyor.
Ama aradaki mesafe aklımı karıştırıyor üniversitede tanıştık 2 ay birlikteydik sonra tatil + deprem 7 ay ayrı kaldık bi mezuniyette görüştük üniversitede. 7 ay içinde 1 kere. Uzaklık bir yana birbirinden farklı kültürler, farklı aile yapısı, ikimizde yeni mezun olduk iş yok güç yok ikimizde de o daha askerlikte yapmadı bilmiyorum nasıl olacak pek umudum kalmadı benim ama onun umudu hiç bitmiyor her şeye anlayışlı davranıyor hiç kızmamaya gayret ediyor. Ama çok kıskançlığı ve karışması var ben fazla karıştırtmasamda moralim bozuluyo bide kapalı bir insanım normal giyiyorum açık da değilim karışılacak. Şu bi iki haftadır bunaldığımı hissediyorum onada belli ettim ama o üzülmesin diye bişeyler uydurdum kıyamıyorum ama ilerletemeyeceğim. Bitmesi mantıklı gelmeye başladı ama onu alıştırarak olmalı ki çok üzülmesin 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafedeyiz sanırım bendeki durumu fark etmeye başladı bana hediye almaya çalışıyor istemedim. Neden arayarak konuşmadığımuzu sordu bişeyler uydurdum istemediğimi söyleyemedim. O da dediklerime inanmayı seçti neden zorluyor ki anlıyor bence
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Sizce sevgilimden AYRILMALI MIYIM?