Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafedeyiz sanırım bendeki durumu fark etmeye başladı bana hediye almaya çalışıyor istemedim. Neden arayarak konuşmadığımuzu sordu bişeyler uydurdum istemediğimi söyleyemedim. O da dediklerime inanmayı seçti neden zorluyor ki anlıyor bence
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engelle gitsin uğraşma boşuna takma kafana öyle unut gitsin
Her şey bu kadar kolay olsaydı keşke
Merak ettim gerçekten... anlatırsan dinlerim
Olur biraz işlerim var halledeyim yazarım :)
😊😊🌹
Kizda bu tarz his uyandigi anda iliski bitiyor. Kizlar bizim gibj degiller
Bitirelim demedim ona ama bunaldığımı yazmayarak aramayarak belli ediyorum sonra kıyamayıp bişeyler uyduruyorum ve o da hemen anlayışlı oluyor kızmıyo kavga etmiyorum nasıl bi insan bilmiyorum ama sanırım melek, her şey güzel ama saydığım unsurlar 🥺
Iliskide bazen melek bazen iyi bazen kotu olmak lazim
Beni kötü hatırlamasını istemiyorum nasıl bi çıkmaza girdim ben
Sen biraz serseri mi seviyosun
Aslında hayır tam istediğim gibi biri her dediğimi onaylıyo ilgisi çok bütün kızlarınatediği gibi tabi benimde ama bazı şeyler çok fazla kafamı karıltırıyo birde aşırı kıskançlığı bunaltması vs vs
Senin takildigin nokta farkliymis
Nasıl yani
Seni bunaltmasindan dolayi kopmusun. Dünyaya bir daha gelmeyeceksin
Çok şeyime karışıyor ya onunlayken giydim diye insan o elbiseyi bi düğünde de giymeme burun kıvırıtmı trip atarmı
Çok yakışmış bana orada çok insan görecekmiş kıskanmış napayım bi daha giymeyim çöpe mi atayım ne bilim ya daha neler neler
Üni deyken daha 1 aylıpız falan 3,4erkek var diye o kafeye girmezdik ama kız varsa girerdik
Bisey derdimde beyse
İçinde kalmasın de jsjsjs
Senin hayattan beklentin mi yok ya da bir insanin iki lafiyla mi hayatini yoneteceksin. Ezik kalmak istiyosan sen bilirsin ama guclu ol azicik
Güçlü olmaya çalışıyorum ama düşünceler kararsızlık bitirdi beni
Bana takip atarmisin
Attım
Yazmiyosun
Bir daha bulamayacağın bir ilişkiye burun kivirdigini hissettim. Bazı insanlar karşımıza bir kere çıkar bir daha da öylesi gelmez. O yüzden elindeyken değerini bilmek lazım
Haklısın ama sanırım gözden uzak gönülden de yavaş yavaş uzak oluyormuş buna inanmazdım başıma gelene kadar
Zaten uzaktan olandan gönül uzaklaşmazsa bu aşktır. Yakınına gelmesi için verdiğin çaba ve gösterdiğin sabır da sevgidir. Bunlar sen de yoksa bitir tabi. Seni çok seven birini daha fazla oyalama
Ama o kadar duygusal biriki yıkılır ve o zaman buna sebep olduğum için bende yıkılırım ilerletemeyeceğimin farkındayım ama seviyorum bu nasıl bi şey ya
şiir gibi soru sormuşsun
Derdime yok bi çare
Ayrıl
Ama nasıl işte üzülsün istemiyorum 😕