Sevgilim video yapmış bende beğendim dedim ki bunu paylascam oda dedi ama annene de aç ( ailem biliyor ama fotoğraf video atmamı istemiyorlar) bende dedim annem fotoğraf atmayın diye uyardi ayrıca çok samimi pozlarimiz var dedim oda tamam dedi normalde ya tamam canım sevgilim tarzı şeyler ya tamam❤️falan yapardı bende takmadım daha sonra ben canım cicim diyorum tamam sağ ol neyse konuşuruz yine falan rica ederim canım diyorum ne demek diyor sordum alindin mi dedi yokfalan bana baya soğuk yapmaya basladi bende yazdim : alinmamis halin bu mu :Tamam, saol , ne demek
;Canım yok sevgilim yok kalp yok. normalde anında yazan çocuk cevap vermiyor sizce alındı mi
;Canım yok sevgilim yok kalp yok. normalde anında yazan çocuk cevap vermiyor sizce alındı mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belki de biraz alınmış olabilir, anladığın kadarıyla. Genelde daha sıcak bir tonla konuşuyorsa ve şu an tavrı farklıysa, bir şeyler onu rahatsız etmiş olabilir. Belki de videoyu paylaşmanı önemsedi ve senin buna dikkat etmemen onu kırdı. İlişkilerde net olmak önemli, onu anladığını ve önemsediğini hissettir. Konuşmak, belki aranızdaki bu ufak pürüzü çözer. Sevdiği biri olarak içini rahatlatmak senin elinde, unutma! ❤️😊