AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
okumuyorsan başka bir şehre üniversiteye git orada iş bul ve yeni bir hayata başla ya da daha riskli bir yöntem ama; evlen kurtul (benim önerim 1.si bu devirde üniversite kazanmak çok kolay)
Kaç yaşındasın canım ? Şu an gitmen pek mantıklı değil. Kalıp sabretmen lazım. Stajını yap para biriktir. İşe gir. İleride yurt dışına çıkarsın kurtulursun. Bence hedefin yurtdışı olmalı.
Psikolojik savaş eger mümkünse sende ona pisikolojik olarak yüklen ama öyle bişey yapki babana söyliyemesin kendide sana yüklenmekten vazgeçsin aklını kullanırsan kalkarsın altından
Her doğuran anne olsaydı ... Allah sabır versin sana.
Öncelikle Allah yardımcın olsun.zor bir durum.ama evden gidersen daha kötü şeyler olabilir.her şeye rağmen daha çok çalış.stajını bitir.eline mesleğini al.sonra da gitmek istersen git.ama kendini bırakma.dua et hep.
Çakılıp kaldım ekran başında, yazmak istiyorum ama yazamıyorum bile.
birde beni düşün sen okurken böylesin ben birebir yaşıyorum bunları hergün
öz olduguna emin misin ? bu ne ya.. al karşına konuş kendıne gel dıye..
konuşulmuyo
bencede önce bir babanla konus iyice. sonra baban annenle konussun mutlaka bir sebebi vardır ya çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun
Kaç kurtul, dayanılmaz bu hayata. Üniversitede ki bir insanın hayatı güzel olmalı ya ya da en azından senin gibi eziyet çekmemeli.
Dua et Rabbim sana yardım eder, sadece tüm yüreğinle dua et, takdir Allah'tan artık, o yüzden umutsuz olma asla!
evlen o zaman ... benim annemde bazen matkap gibi yılda bir oluyor ama 1 gün insanu soğutuyor kendinden
Cennet annelerin ayakları altındadır öyle kolay değildir cenneti kazanmak. Sabır ve sebatla rızasını kazanabilirsin. Allah yardımcın olsun.
kendi ayaklarının üzerinde durana kadar bu sıkıntıyı çekeceksin ya da ünlü olmaya çalışanlar gibi evden ayrılacaksın onun sonuda ne olur bilinmez
babanı ona karşı kışkırt ve para biriktir git o lanet olası evden ne biçim anne bu ya sana vurmaya kalktığında üstüne yürü üstüne yürü ya bu annelik değil ANLADIN MI EZDİRME KENDİNİ
var öyle aile ama ailen seni seviyordur keşek insanlar kaybetmeden değerlerini bilse ama bir kız evden kaçmış 3-4 ay tv ağalayıp arıyordu ailesi yani varken kıymetini bilmen gerek
cidden üzüldüm :( öz annen bunları yapıyo bide Öz Yani üvey olsa napardın :( Bence Oku ayaklarının usstunde dur bir ayrı eve çık inş. herşey gönlünce olur :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
bizim evdede aynı sorunlar oluyor ben bile evi terk etmek istiyorum
fakat evini terk eden bir kaç kız tanıyorum
hali içler acısı görsen ağlarsın eminim
Knedi evien çık ben kendi bşaıma yaşıyabiliyorum herkes yaşar çalışıp edip
umarım dayanabilirim o güne kadar
oturup konussmayi dene baktin olmadi babanla konus evdekacma ne olursa olsun
hiçbir öz anne bunu kolay kolay evladına yapmaz bir şey yapmışsındır canını yakan
Bu kadar önyargılı olmayın be!
üvey mi diyicektim ki öz dedin .. yani diyemiyorum bişi ALLAH yardımcın olsun
Çok zor durum valla. hemde çok zor. annen sonuçta ama bir yere kadar artık
menopoz-ergen cakismasi..cok fenadir.uzun surer..
+++ :D
Bunları çaktırmadan kaydedip babana göster; ama sıkıntına çare olacağını pek söyleyemem. Okulu bitirip kaçmaya bak.
Arkadaşım annenin kesinlikle bir sinir problemi var..anneni muhakkak bir psikiyatra götürmeye ikna etmelisin allah kolaylık versin..
Annenle konusmayi denedin mi ? Uzun zamandir mi bu boyle ya da sen bisey yaptinda mi sana bukadar kotu davranabilyo ?
Babanla otur konus durumu acikla
Ana sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz
Sorunun gerisini okumasam üvey annemi diyecektim
Ana-kiz
Baba-ogul
Bu tur tartismalar olabilir.
Sen ergen oda menapoza girmisse tamam pisti oldunuz:-)
tek taraflı dinleyerek çözüm bulmak zor.Bu sorunu çözmenin tek çaresi babanın işe el atması
benm annem bir melekmis ya :( uzuldum senin adina evden kacma ama yatili okula falan git annen uvey olmadiginedena eminmisin?
Sen annenin öz olduğuna eminmisin ? okulunu bitir ve ayrı eve çık kurtul ordan :(
ah aynı benim annem gibi sanki üvey anne ama bize o kdr ev işi yaptırmıyor seninki daha kötüymüş :( Allah asabır versin
Kaybetmeden kıymet bilinmez.. O zaman geç kalırsın son pişmanlık fayda etmez. Annen o.. Kötü/iyi anne işte.. Anne olunca anlarsın..
bende babamla çok kavga ediyorum ve ikinci karıyı alıyor ben çalışıyorum ayrı eve çıkmamada izin vermiyor kaçıracam eşyaları
Neden bu şekilde davranıyor ve ne zamandan beri böyle ?
bişeye sinirlenip sinirini senden çıkarıyo olabilir
senin yerinde olsam ortalığı yıkarım. evde ne kadar cam varsa indiririm aşşağa :D
Yanlışa yanlışla cevap verilmez.
zaten bu arkadaş yanlışa doğruyla cevap vermeyi denemiş. annesi ne kadar kötü davransada gitmiş kahvaltı vs. hazırlamış ama yinede yaranamamış. bu durumda yapılcak şey o deliyse ben daha deliyim mantığıdır (bana göre)..
cam çerveçeve konusundan haklı yapılacak pek bişi kalmamış
annenden nefret ettim. gidebilecek durumun varsa git bidada ömür boyu ne ara ne sor.
okuyunca bir anda şok oldum birşey yapmadan böyle şeyler yapması çok ilginç bence babaannenin anneannenin veyada başka yakın birinin yanına taşın bir nevi evden kaç yani
Annen kaç yaşında sen kaç yaşındasın ve tek çocukmusun.
sabret ama sakın evden kaçma gibi bir delilik yapma burası Türkiye, sonra gazetelerin 3. sayfasında olursun
Cok zor olmali gercekten. Inanmasi bile cok güc. Insanin öz annesi öyle yapar mi hic. Sende iyi sabrettin.. Bence ayri eve cik..
allah yardımcın olsun benim durumum senden farksız değil bede annemle anlaşa mıyorum en fazlada pazar günü onun yüzünden pazar günlerinden korkar oldum
babana sinirlenip sana kızıyo olabilir. benim annemde yapıyo beddua ediyo geri alıyo pöfff. ama bence sen allaha çok dua et. bitek allah yardım edebilir sana. oha ! allah yardımcn olsn :(
Bii iş bul.gırsın calıssın.benimkıde oyleydı.benıde hıc sevmezdı.duzeldı azcık.
ayrı eve çıkacaksın ya da anneni tımarhaneye kapatabilirsin delirmiş çünki
Bazı anneler öyle bana da çok çektiriyor kız kardeşime de, kaş yapayım derken göz çıkarıyor ben kendisinin psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum.
eğer o evden adımını atarsan geleceğin o*rospularından biri olucaksın
yardım etmek isterdim ama o kadar çok yorum var ki benimkisini önemsiyeceğini bile sanmıyorum.
ben okurdum hiç değilse... yaz hocam.
bir an önce evlen ve öyle git kaçarsans onu felaket olur
anneside onun için zorluyor bekide
sen ne yaptın mesela şimdi ya da daha önce. Annen sürekli böylemiydi
seni kiskaniyor olabilir belki normal bir durum degil annen bence bir piskologa gitsin ikna et onu
Annen sinir hastası olmuş bundan dolayı sana böyle davranıyor. Onun tedavi görmesi gerekiyor.
Gunun sorusuna bak yaw,annenden bize ne,begenmiyorsa git evden.
Annenin sanırım bazı psikolojik sorunları var. Ekonomik durumun iyiyse ayrı eve çık. Kendine part time bir iş bul.
bende babamla aynıyım onunla hiç anlaşamam durmadan ağzında beddua hep aile içi huzursuzlukları babam çıkarıyor
Bi yerde çalışıyorsan düzenli bi maaşın varsa bi evtut ayrı bi hayat kur kendine yoksa o hayat çekilmez
Sakın ters konusup ters cevaplar verme birazsabret stajın varmış yakında işin olur annene ihtiyacın kalmaz aranızda düzelir üzülme
sakın takma kafana alttan al ne zamandır yapıyor annen bunu Sana sakın ters cevaplar verme sabret annenin istediklerini yap düzelir aranız.
çok kötü ya bunları düşünüyorum da benim annem melekmiş.Baban böyle biri değilse durumu düzeltebilirsin aslında,yapma karşı çık böyle şey mi olur ya.