Annem her tartışmamızda beni evden kovuyor, artık ayrı eve çıkmalı mıyım?

Ben yeni mezun bir mimarım ailemle şiddetli geçimsizlikler yaşadım hem annemden hem babamdan çocukluğumdan beri şiddet gördüm şiddetin yanında en büyük kız olma gerekçesiyle psikolojik şiddete maruz kaldım genelde kardeşlerim çöp kaldırmaz iken ev temizliği için babamdan kardeşlerimle herhangi bir problemde suçlu olanın beni dinlemeden yargılamasından dolayı annemden psikolojik şiddete maruz bırakıldım kardeşlerim bu durumu kullandıklarından bana el kaldıracak raddeye geldiler sinsilik yapıyorlar durumu kullandıkları için onlararla görüşmüyorum Babam 2 yıl önce bizi terketti ben Üni son sınıftayken evlendi 15 yıldır hayatımızı mahveden ve annemi aldattığı kadınla evlendi annem ve biz babamdan şiddet görüyorduk babam alkolikti 3 kız Üni geçince boşandıla Anneme bu süreçte her koşulda yardım etmeye çalıştım fakat paranoyaları gelişti beni babama benzetti para biriktirip onu terkedeceğim düşündü her markete gittiğim varkit ne aldığımı saydırıp kasadaki miktarı eft ederek geçindirdi ki mimarlık giderlerimi kendim karşılamak zorunda kaldım her hafta annemin yanın gidip evi temizleyip tekrar okula döndüm kardeşlerim başka ilde ev tutup orada okudular bana gösterilen hiçbir muameleye maruz kalmadılar Şuna kardeşlerim annemin kartını kullanarak kira hariç 10.000 harçlık alıyorlar ben ise annemden beş kuruş almıyordum haftalık maç 200₺ limitim vardı her tartışmamızda beni evden kovuyor ilk büyük tartışmamızda geçici gelen teyzem akıl hastalıklarına yatırttı ona sırayla refakat ediyorduk kardeşlerimle. benim 4ay staj yaptığım ücret almadan çalıştığım iyi bir firmayla iş sözleşmesi imzalamak için düzenlene akşam yemeğinde sırf kaderlerim arkadaşlarıyla çıkabilsin diye kavga ettik göndermedi sonraki gün benimle çalışmayacaklarını yazdılar böylece evden kovulmuş parasız kıyafetsiz bir halde erkek arkadaşıma sığınmam gerekti 2ay iş bulamadım beni be aradı ne para gönderdi askeri ücretin yarısı iş bulunca beni eve çağırdı krederkek arkadaşımda daha kalmamak için döndüm bana kötü kadın muamelesi yaptı iğrenç şeyler söyledi tartıştık yine kovdu iş yerime geldi rezil etti işimden oldum psikoloğa gittik ödemeyi kendim bağımsız yapma gerekçesiyle durumum olmayınca benden yarım ücret alacak şekilde anlaştık fakat çift terapide annem psikoloğun giderini benim masrafım saydı kandırılmıştım psikolog benim anneme muhtaç olduğumu söyledi 4 ayın sonunda seansları bıraktım artık bir eve geri çağırıyor en ufak bir şeyde tekrar olunmuş gibi kovuyor sinir krizleri geçirmeye başladım kendime ya da eşyalara zarar verecek bir öfke problemi yaşıyorum ne yapmam gerekiyor bilemiyorum evlenme gibi bir isteğim yok hayata tutunmaya bir düzenim olmasına çabalıyorum bozuyor Şartlar belirlemiş sadece evde kalmam için kardeşlerinle ne olursa olsun kavga etme Erkek arkadaşından ayrıl Evi leş görürse de leşin içinde yaşa Yapılan muamelelere katlanma zorunluluğu Eve katkıda bulunmak gibi umarım kendimi bu yüzeysel anlayışımla anlatabilmişimdir çözümsel fikirlere ihtiyacım var

Güncellemeler
+1 yıl
Annem her tartışmamızda beni evden kovuyor, ayrı eve çıkmalı mıyım katlanmalı mıyım?
Güncellemeler
15 gü
Ben yeni mezunum
Annem her tartışmamızda beni evden kovuyor, artık ayrı eve çıkmalı mıyım?