Patronumun bana asıldığını hissediyorum.

Arkadaşlar aylardır iş arıyordum ve bir ark vasıtasıyla bu işi buldum. daha 1haftalık personelim. Benden önceki personelin çok açık giyindiğini vs ve bundan rahatsız olduğunu söylemişti patronum. (ben tesettürlüyüm) banmka borcum olduğunu öğrenince bana 1000tl para vereyim bankayıöde bir kaç ay sonra kendini toparlayınca yavaş yavaş keserim dedi. babamın doğum günü için hediye almaya gittim. iş çıkışı olduğu için o bıraktı arabayla beni avmye. ben müsade etmememe rağmen zorla babama 150tl lik pantolon aldı bana şal aldı doğum günü pastası vs aldı babam için. İstemediğimi ve çok rahatsız olduğumu belirttim ama kızdı bana. dışarı her çıktığında dışardan bişey istermisin vs diye soruyo. hayır diyorum sürekli. dün 5 6 tane çikolata almış gelmiş bana. Adam evli. Ve bende evliyim. eşime anlatsam bunları kıyamet kopar ve iştençıkarır. ama Şu an eşimde işsiz olduğu için en azından 1 2 ay kadar da çalışmak zorundayım. ne yapacağımı çok şaşırmış durumdayım. durup dururken patron 1haftalık elemana neden bu kadar iyi davransın diyorum kendi kendime. daha bu tarz şeyler var ama bunları yazdım ben çok uzun olmasın diye ne yapabilirim ne önerirsiniz. akıl verin lütfen :/
Patronumun bana asıldığını hissediyorum.