Patronum bana asılıyor mu?

Aslında bunu ona hiç yakıştıramadığım için yazmaya bile çekiniyorum patronum benden oldukça büyük ve benden büyük kızı var ben soğuk bir insan değilimdir gülerim ederim bana sürekli pozitif olduğumdan dolayı şanslı olduğumu söyler. Bir gün iş yemeği toplantısı vardı herkes arabalara bölündü gittik yemek boyunca bı sıkıntı olmadı gayet her şey normal dönüşte uyuyakalmıştım ama tam derin bı uyku aşamasında değildim telefonum çaldı sevgilim arıyordu telefonu meşgule attim konuşmaya çekindiğim için patronumda güldü etti sonra bir anda parmaklarımla oynamaya başladı bu renk bı oje yoktu sende sanki diyerek bende hi değiştirdim diye elimi çektim sonra baksana benim ellerim ne kadar soğuk senin ellerin çok sıcak diye güldü bende güldüm elimi çektim sevgilime yazmaya başladım elini bacağıma koydu sadece duruyordu öyle bişi demedi bende ayağımı düzeltir gibi yaptım çekti elini evim bulunduğumuz konumdan 5 dakika uzaklıktaydı ama 15 dakika kadar yolu uzattı anılarının olduğu yollardan giderek bana onları anlattı eve geldiğimizde hemen teşekkür ederim abi diyerek arabadan indim çok sevecen çok güleç bir adam asla ve asla Yakıştıramıyotum böyle bir şeyi ise başladığımdan beri bana babacan bir tavırla yaklaşmıştı ama normal olduğunu da düşünmüyorum. Ne yapmalıyım

Patronum bana asılıyor mu?