Aslında bunu ona hiç yakıştıramadığım için yazmaya bile çekiniyorum patronum benden oldukça büyük ve benden büyük kızı var ben soğuk bir insan değilimdir gülerim ederim bana sürekli pozitif olduğumdan dolayı şanslı olduğumu söyler. Bir gün iş yemeği toplantısı vardı herkes arabalara bölündü gittik yemek boyunca bı sıkıntı olmadı gayet her şey normal dönüşte uyuyakalmıştım ama tam derin bı uyku aşamasında değildim telefonum çaldı sevgilim arıyordu telefonu meşgule attim konuşmaya çekindiğim için patronumda güldü etti sonra bir anda parmaklarımla oynamaya başladı bu renk bı oje yoktu sende sanki diyerek bende hi değiştirdim diye elimi çektim sonra baksana benim ellerim ne kadar soğuk senin ellerin çok sıcak diye güldü bende güldüm elimi çektim sevgilime yazmaya başladım elini bacağıma koydu sadece duruyordu öyle bişi demedi bende ayağımı düzeltir gibi yaptım çekti elini evim bulunduğumuz konumdan 5 dakika uzaklıktaydı ama 15 dakika kadar yolu uzattı anılarının olduğu yollardan giderek bana onları anlattı eve geldiğimizde hemen teşekkür ederim abi diyerek arabadan indim çok sevecen çok güleç bir adam asla ve asla Yakıştıramıyotum böyle bir şeyi ise başladığımdan beri bana babacan bir tavırla yaklaşmıştı ama normal olduğunu da düşünmüyorum. Ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adamın s.. ki var. Ve s... ki olan her mahlukat, kulusu olan diğer mahlukatı s... kmeyi düşünebilir. Hesabını kitabını buna göre yap artık
Ama kafayı yicem ben ona abicim diyorum o da bana kardeşim abim gibi hitap ediyor babam yaşında ve arkadaşı ailesinin bile biliyorum ve düşündükçe midem bulanıyor çok tiksiniyorum çok kötü hissediyorum kendimi nasıl olur diye
Sen nşye kötü hissediyosun? Olabilşr böyle şeyler. Hayıra işaret eden tavırlar sergilediğinde hala devam ediyorsa bu omun ayıbı
Kendini ovmenden soruya odaklanıp okuyamadım😂
Ve yaşadıgin şeyin taciz olduğunun farkında mısın?
Farkindymişsin gibi gelmedi de bana pek
Ay sadece olayı anlatmaya çalıştım valla amacım kendimi övmek değildi öyle anlaşıldığıma üzüldüm şu an :( taciz mi bilmiyorum çünkü yakıştıramıyorum benden büyük kızı var abi diye hitap ediyorum o da bana efendim abim diyor olmuyor yakıştıramıyorum
Sana dokunmya çalışması ve bunu gerçekleştirmesi taciz değil de ne? Adam sana tacizde bulunuyor ve sen güldüğünu söylüyorsun. Gulmenden cesaret alip rahatsız olmuyor demek ki diye düşünüp ileri gidecektir muhtemelen bundan sonrasında. Yerinde olsam ayrılırdim o işyerinden
Hatta dahası demek ki o da istiyor diye düşünecek o zihniyete sahip biri
Ayrıca bacağın yahut parmakların dokunduğu yer neresi olursa olsun biraz rahatsız olsaydın gulmezdin diye düşünüyorum. Bunu idrak edebilecek yaşta oldugunu düşünürsek. Kendini savunma mekanizması oluştursaydin gulemezdin
Ortada bir rahatsızlık yoksa da ne konuda yardım beklediğini anlamadım soruyu sorarak
Seninle ojenin rengini yapcak muhabbette bulunması birkere başlı başına anormal bunu neden hiç garip karsilamadin merak ettim
Öncelikle saygı çerçevesi içersinde cevap vereceğim yoksa söyleyeceğim çok şey var birincisi zaten bana abicim diye hitap eden bir insan ikincisi benim güldüğüm demek kahkaha atarak gülmek değil sadece korktuğumu belli edersem daha kotu olacağını düşündüğüm için hafif sırıttım ve bacağımı düzeltir gibi yapıp elini ittirdim bilmiyorum daha önce yaşadın mı ama adamın ailesiyle tanışıp konuşuyorum adam babam yaşında abi diyerek hitap ediyorum kızıyla da bı coo kez karşılaşıp konuştum bugüne kadar böyle bir durum olmayıp bir anda olması o an bir çok şeyi idrak edememe sebep oldu hala abim kardeşim diye hitap ettiği için de bu düşünce beni hem korkutup hem de çok midemi bulandırıyor ha ayriyetten bu kişi babamla da arkadaş ve gelip rahatsız olsaydın gulmezdin gibi bir cümle çok iğrenç hele hemcinsimden gelen bir cümle o anda idrak edememe durumunu keşke bir dusunseydin keşke sadece böyle bir düşünceyi kabul edemiyorum çok iğrenç geliyor bu yüzden danışmak istedim çok iğrenç bir cümle kurduğunun da farkindasindirnumarim üzgünüm ama ailesiyle tanışıp kızıyla konuştuğum babamin arkadaşı ve babam yaşında abicim kardeşim gözüyle bakan bir insanın bunu yapmasını idrak edemiyorum umarım anlamışsındır
Çünkü kızıyla bu tarz muhabbetleri çok yapan birisi kızına makyaj malzemesi alır kıyafet alır gelir anlatır bende ojeyi soracak sanmistim
Bu adamın yaptığı şey her ne olursa olsun ve elbette rahatsız olduğunu hissettirmen gulmemen gerekirdi gerekirse arabayı durdurup inerdin. Korktum daha ileri gitmesinden gülümsedim oyuzden scama bir sebep
Saçma*
Seninki dışardan bakılan tabloda tacize razı gelmek olmuş. Patronun diye aile tanıdığıniz diye susman mi gerekiyor
Yaptığı şey her ne olursa olsun taciz bu adamın
Ben seni suçlamıyorum , o esnada ondan korktgun için bile gülmüş olsan bunun o iğrenç adama hissettirecegi şey rahatsız olmadı düşüncesi olacak. Keşke hiç tepki vermeseydin o da Anlasaydı birdaha cesaret edemezdi hadsiz
Hayır bu nasıl bir düşünce bunu anlayamadim idrak edemedim diyorum anlatamadim sanırım ojelerime bakmak için elimi kaldırınca kızı için alacak sandım bu ilk hareketinde daha idrak edememişken tepkilerimi bile kontrol edemiyorken nasıl inseydim arabadan ben o olayı hem aile dostumuz diye direkt bu taciz diye yapamadım sonraki hareketlerinden anladım sonrasında da hatta evime yakın evim olmayan bir yerde evim diye indim orada zaten baya bı düşündüm eve girmeden noldu öyle diye
O adamın zihniyeti bunu o da istedi diye algılardi demek istiyorum. Acı ama gerçek bu bu ülkede böyle. Güldüysen razisin düşüncesi hakim iğrenç ama oyle
Anlıyorum. Tek suçlu patronun burada yerinde olsaydım iş yerinden ayrılırdim. Yarın daha ileri gitmek isteyebilir bu durumların içinde olma hic
Cidden düşündükçe çok tiksiniyorum inanamıyorum o anda direkt gulmemiştim zaten daha öncesinde de arabanın arka koltuğunda kutuda kedi vardı onu severken gülüyordum bı nevi gülme de ordan kaldı
İyi niyetini rezil bir olayla suistimal etmiş ayrıl o işyerinden hemen
Yanlış anlayıp seni kırdım afedersin , istersen yorumu kaldırabilirsin
Komple
Problem değil ortak noktada anlaşmamıza ve beni anlamana sevindim sıkıntı yok birbimizi kırmaya gerek de yok umarım hiç kimsenin başına gelmez böyle şeyler diyip iyi geceler diliyorum
Umarım iyigeceler
Zor bir durum demekki seni beğeniyor bence ileri gidecek sen çıksan o iş yerinde daha mantıklı olur
Ama çocuğundan daha ufak bir yaştayım midem kalkıyor düşündükçe
Sen orada cilve yapsan kikirdesen iş başka yere giderdi
Ama sürekli abi diye hitap ediyorum ama böyle bir şey düşünme ihtimali bile beni çok sarsıyor kızıyla bile tanıştım
Erkek aklı nefsi farklıdır yani abi demen bir şeyi değiştirmez erkek avcı ruhludur
Hislerine güven. Gardını al. Dikkat et
İşten çıkacaksın. Çıkmasan istediğini düşünecek.
Ama hala abim kardeşim gibi hitaplarda bulunuyor kendimi paranoyak gibi hissediyorum artık yanlış mı düşünüyorum ya da yanlış mı algılıyorum diye
Dün burada bir paylaşım vardı, gördün mü bilmem. Evli bir avukatın bürosunda çalışan öğrenci arkadaş senin gibi bir durum anlattı. Okullar açıldığı için alacağımı almak üzere bürosuna gittim. Masasında eşi ve çocuklarının resmi var. Yaşlıydı ve Yanıma oturdu ve elini bacaklarıma koydu, tepkisiz kaldım ve elini bacak arama soktu ve öpüşmeye başladık. Sonra vajinamı okşaladı ve yiyişdik. Yarım gün çalışmamı ve işi bırakmamamı istedi. Kendimden nefret ediyorum bunu nasıl yaptım şeklindeydi. Farkı ne senin ki ile abi demek dışında?
Eski sevgilimden dolayı böyle bı travmam var ve sadece o an idrak edemedim bazı anlar gözümde canlandı zaten idrak edebilseydim canım gibi bakıp olayı anlamaya çalışmasaydım yaygarayı koparırdım haklısınız sadece yakıştıramıyorum babamla konuşuyorlar ediyorlar kafamda otutturamiyorum ama haklısınız
İdare ediver
Nasıl
Ne istediği belli
olağan vakalar