mesela ben triking ve kamp yapıyorum ama dağcı kayakci veya doğa ile ilgilenen biri ne kadar ilginizi çeker? foto bana ait uzungöle bakarken 

Yok anam babam börtü böcük bana ters ama seven vardı 😂😃
:) :) ayy şehirde birsürü iki ayaklı hayvanlar var onlardan korkmassiniz gelir ufacık böceklerden kutlarsınız yuhhh be :)
o iki ayaklıları hiç sorma ya 😂😂 ama ne biliyim ben yaşamazdım zor iş yani sana kolay gele 😊
Hee sana diyeceğim insandan kork hayvandan korkma :) :) birde hiç te zor değil aksine çok keyifli bulutların üzerinde yürüyorsun daha ne :)
adam değilse ne halt yapıyosa yapsın dikatimi çekmez
çok güzel bir cevap
Cevap
0Cevap
Hos ama birgun kazaya kurban gitmesin :)
olum her yerde :)
Evet :3
:) bu arada senin pipin mi var :)
:) alemsin sen yaa
sünnet oldun mu bakıyım :)
Sevmem dusunsene evlenince kampa gidiyo 😯
sende gidersin :)
:) hiç te öyle değil inan :) hem onların bir zararı yok insan dan kork hayvandan korkma ne bayanlar neleri yapıyor dağcılık yapanları bile biliyorum :) :)
:) :) siz beton narmelerin içine tıkılı kalın hemi :)
git Antalya olimposta denizin kenarında kamp kur ondan sonra goriyim seni eve dönmek istiyormusun :) :)
:) :) gece zaten yıldızları seyretmekten uyyamassin :)
ayy sanki evde geceleri uyuyorsun TV izleme internette muhappet pc başında filim izleme geceleri sokaklarda gezme birde uyku önemli diyon ben kamp yaparken akşam 10 da yatıyorum uyku tulumuma giriyorum sabah erken zımba gibi ayaktayım :) :) :)
Hee Hee uyuyorsun :) :) sen şimdi rüyada görüyorsun dur :)
uyumuyorsun da ondan :) yeme bizi :)
yat zıbar ozaman :). :)
:) vay şimdide biz terbiyesiz olduk :) hadi uyu bakıyım uyu yarın şehrin bütün gürültüsünü cekecen :)
Hiç cekmez
neden?
Uyuşmayızda ondan tipleride bir değşik oluyor
:) oda güzel ama güzel bir hobi ben bu sene başladım çevremden çok takdir aldım her zaman olmasada arada sırada geziyorum ama çok keyifli
Anladım zevk meselesi
kesinlikle :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar