Yalanım yüzünden ayrıldıkk ve içim paramparça..

1 saat önce canım kadar sevgilim benden ayrıldı. o da beni çok seviyordu biliyorm.. Sebebine gelince bana en başından sormuştun çıktığın kişiyle cinsel anlamda bişeyler yaşadın mı diye. ben de onu kaybetmemek için hayır demiş öpüşmekten öteye gitmediğimizi söyleyip yeminler etmiştim. O da bana pek inanmamış arada yine soruyordu bana bu konuyu..benim de içim rahat değildi açıkçası ona yalan söylediğim için. Neyse bugün bana bir rüyasını anlattı dedi ki canım bak yarın da kandil bana hiç yalan söylemedin değil mi bak beni seni kabul etmişim zaten söyle unutrum merak etme filan dedi. neyse ben de dayanamadım çıktığım kişinin evine gittiğini ama sandığı gibi çok fazla bişeyler yaşamadığımızı itiraf etiimm.. sonra beni dinlemek istemedi tamam sus dedii kapattı telefonu uzun bir süre ne mesajıma cevap attı ne telefonlarımı açtı.. sonra mesaj attı sesini dahi duymak istemiyorum bitti dedi. ben ona ne olur yapma diye yalvardım ama cevap yazmadı. açmadı telefonlarımı yine.en son hakkımı helal etmem açmazsan dedim açtı. ben seninle ilgili hiçbi hayal kuramam artık yüzüne bile bakamam dedi.. yalvardım ağladım telefonda ama yumuşamadı bugün ben bittim kahroldum dedi.ama barışmadı..kapattık neler yazdım mesajda ama cevap bile vermedi..of ya nişanlanacaktık biz geçen haftasonu istemeye geldiler hatta beni.. napacam benn nefes alamıyorummm .. barışmaz mı sizce? Halbuki daha önce konuşmalarımızda da sana inanmıyorum ama sevdim bir kere bu saatten sonra bırakmam diyordu..
Güncellemeler
+1 yıl
evettt arkadaşlar benimki ikna mesajlarıma dayanamayıp aradı ve ben bir karar aldım seni affediyorum dedii..ama bikaç gün bana fazla ilişme dedi.. Aramayım mı dedim yok arayabilirsin de fazla üstüme gelme dedii ..
Güncellemeler
+1 yıl
:) mutluyum ama sonradan affedemiyorum yapamıyorum demesinden korkuyorumm
Güncellemeler
+1 yıl
son kararını verdi benimki tamam seni bırakmayacam ayrılmayacam senden dedi ama bir daha diikkat et bana yalan söyleme filan dedi. bakalımm devam edecez yine
Yalanım yüzünden ayrıldıkk ve içim paramparça..