Benle güzel konuşan zaman geçiren görüşen biri bir süre sonra sen çok iyisin ben pisliğin tekiyim yapamam diyip uzaklaşmak istiyor bunun için de bişeyler söylüyor ama buna kendısi bile inanmıyor. korkuyor mutlu olmaktan bişeylerden kaçıyor. Bende sırf uzaklaşmamı istediği için uzaklaştığımı dediklerine inanmadığımı bidaha rahatsız etmeyecegımı ama korkmadan mutluluğa gitmek isterken yardıma birine ihtiyaç olduğunda burda olduğumu söyledim o da yine yenıden iyiki tanıdığını söyledi. Sizce ne düşünmüştür ya da ilerde gelir mi düşünür mü bu dediklerimi yoksa unutulup gider miyim? :( gitmek istemedim gitmem için dedikleri inandırıcı gelmedi kalıp uğraşmak istedim sonra bir süre kendı haline bırakmayı düşünmesini istedim öyle dedim sizce sonu ne olacak?
Cevabın nedir?
+1 yılŞunları söyleyebilirim bir erkek sorumluluk almaktan bir kadınla yakınlaşmaktan kaçıyorsa bu erkeğin özgüvensizliğinin belirtisidir. Ayrıca şunuda söylemeliyim ki bir erkek sorumluluk almıyosa bir kadın onu çok isterken yakınlaşmaya hayatında yardımcı olmak istiyoken hala kadına yaklaşamıyosa kendini hiç üzme bırak olacağına varsın. Neden böyle dedim biliyomusun hata sende değil ondada değil hata geçmişte kadınlar tarafından o kadar darbe almışki özgüvenini sorumluluk almayı adım atmayı unutturmuşlar son olarak bir erkek olarak söylüyorum hiçbir erkek geçmişte alıgı yaralar darbeler yaşanmışlıklar üzünden gelecekte karşısına çıkan kadını suçlayamaz. umarım yardımcı olurum en iyisini yapmışsın oluruna bırak bir kadın olarak fazlasını yapmışsın teşekkürler
020 Yorumla
Soran+1 yılBana söyledi zaten benden beklentilerin neler ben bunları karşılayabilir miyim diye bende beklentilerim olmadığını herşeyi beraber yaparak zaman geçirebilecegımızı falan söyledim onu beklenti içine sokup gerilecek hiçbişey yapmadım aksine beraber çok farklı seyler keşfedip yapabilecegımızı söyledim. Ama o yapamam deyip gitmeyi tercih etti ben söyledim mutlu Musun Böyle diye mutluyum dedi ama yalan söylediği öyle olmadığı o kadar belliydi ki. Ne zamana kadar böyle olacaksın dediğimde de ölene kadar mezara kadar git ben yeterince ah aldım nolur dedi ama ben gitmek istemeyerek gittim ben istiyorum ki onu çıkartayım böyle bişeyden çekiyim kurtarayım elinden tutarım önümüze bakalım mutlu olalım. Ama önce onun mutluluktan kaçmaması bazı şeylerden korkmaması Laz'ım bunu kendi kafasında yapabilir benim yapacağım ne var ki bu durumda?
- +1 yıl
Benim şu an ki kız arkadaşımla 4 yıldır beraberim gece kulubünde çalışıyodum işletmeci olarak alkok uyuşturucu afedersin karı kız kötü arkadaş ortamları eve gelmemeler falan kız arkadaşımla bir tanıştım hemde nerde biliyomusun benim çalıştığım gece kulubunde ilk 2 hafta inan bana varya mesaj yağdırdı bir tane mesaj atmadım pes etmedi biliyomusun buluştuk sonra bana dediki beimsin seni bırakmıcam ve gerçekten ööyle yaptı işi bıraktım arkadaşlarımın hepsine bir gece küfür içerikli... gidin diye mesaj attım numaramı değiştirdi gitti hat aldı geldi ve inan bana 4 senedir bir kere ayrılmadık hala beraberiz yapman gereken tek şey pes etmemek eğer gerçekten istiyosan pes etme bide şundan emin ol içindeki HIRS MI? yoksa AŞK MI? çünkü onu elde edememek içinde farkında olmadan hırs olmuş olabilir ama eğer cevabın aşk sa sana sunu söyleyebilirim şu an sevgilim yanımda sana hertürlü yardımcı olmaya hazırız çünkü durumun sevgilimle aynı kısacası ASLA PES ETME biz burdayıııııız :)
Soran+1 yılYa çok tatlısınız siz Allah sizi ayırmasın Musmutlu olun yüzümde en güzel tebessümü oluşturan yorumdu :) hırs değil bundan çok Eminim çünkü egolu biri değil alçak gönüllü hatta kendinden çok karşısındakini düşünen biri yani bana öyleydi o kadar içten cana yakındı ki davranışları. Aşk diyemem.. çünkü hiç aşık olmadım yeni tanıştık tam tanımıyorum onu ama ben gözlerine baktığımda gördüm bunu. Gerçek bir gülümsemesi YOk gerçek mutluluk yok korkuyor kaçıyor birçok arkadaşı ve cevresi var ama yapayalnız gördüm ben bunu ya bakışında bu vardı ve ben onu çekip kurtarmak istiyorum konuştuk biz biraz gerçekten bası seyleri yapacaktık farklı uğraşlar farklı seyler yapmamış çünkü belli. Farklı olurduk ama buna inanmak istemedi. Tek inandığı kendını değersiz pislik görüyor ve bunun hep olacağına ölene kadar böyle olacağına inanıyor. Ve bana da yol saplantılı olduğum biri var söyle böyle ben yapamam diyerek kaçıyor uzaklaşmak istediğini söylüyor. Bende tam tanımadığım için bişey yapamıyorum
Soran+1 yılAma ben bunları söyledim korktuğunu kaçtıgını hiçbirine yorum yapmadı itiraz etmedi bile bende Şu an gittiğimi birdaha mesaj atmayacağımı ama böyle seylere hazır olduğunda korkmamak için değişmek için uğraştığında birine ihtiyaç duyarsa yardım isterse burada olacağımı söyledim açık kapı bıraktım binevi. Ama ne yapar bilmiyorum ben cekıp çıkartırım onu ama bu dediklerim hiç düşünülmezse ne bileyim unutulup giderse ya da dediği gibi gerçekten takıntılı olduğu biri varsa gerçekten kötü olurum ona yazman belli etmem ama zoruma gider yani. Sizce ne olacak yazdıklarımı düşünüp bişeyler yapacak mı? O zihniyetini değiştirmesi zor o kadar inanmış ki ama bir ihtimal:)
- +1 yıl
yaa özelden yazsan olurmu biz cidden kız arkadaşımla sana yardım etmek istiyoruz burdanda bazı şeyleri yazmaya çekiniyoruzzz teşekkürler :) biz yazamıyoruz özelden yazabilsek yazıcaktık
Soran+1 yılYa takip ettim mesaj atamıyorum ama :((
Soran+1 yılYa mesaj atmak içinde +2xp seviyesınde olman gerekli diyor şaka gibi :)
- +1 yıl
Evett ya xper yetmiyo benim olsun bak eğer sana açık açık saplantım olan bir bayan var dyorsa zaten bırak gitsin neden ben kötüyüm diyodur biliyormusun? ben sana söyleyeyim kesin o kıza kötü bir zaaman yaaşattı kötü bir ilişki veya kötü bir zaman dilimi geçirdiler kız terkedip gittiyse oda sen ona nasıl ilgi duyuyorsan oda o kıza duyuyo vazgeçmiyo bişeyler yapmak istiyor kısacası sana demişki bennn birinin hayatınıı... etttimmm senin hayatınıda mahvetmek istemiyorum bir erkek olarak söylüyorum gerçekten bir erkek bir kızdan böyle bir adım alsa ona 10 adım gider emin ol senle alakalı değil :)) bu arada yıldız tilbenin bir parçasından bir söz paylaşayım sana ''sen care arıyorken o bahane arıyorsa bırak gitsin''
Soran+1 yılO kadar da inanmak istememiştim söylediğine haklısın sanırım şimdi böyle okuyunca daha bir kötü oldum :( dediğin gibiyse zaten hiç gelmesın hayatıma ama aksi durumsa buyursun. Ne diyim bahane arıyorsa gitsin ama üzüldüm açıkcası
- +1 yıl
inann sende daha fazla kendini üzme artık bir adam açık açık saplantım var diyebiliyosa karsısındakı bayana hele ki o bayan onu çekip çıkaramya calısan biriyse emin ol bana kimseye ederinden fazla değer verme :) ederinden fazla değer kralı soytarı eder o yüzden bırak gitsin sen hayatına girmeyi hakeden biri çıkana kadar kendi iyiliğini düşün :)
Soran+1 yılHala onun için üzülebiliyorum ya gerçekten çok salağım Şu an mesaj atsa yazarım yarın çağırsa gel dese giderim bunları okuduğum halde çünkü kendını onlarda odaklamışım ki o bakışlarındaki anlama yardım çağrısına bişey yapamadığım her dk sanki aleyhime. Oysa o orda başka birinin peşinden koşuyor belki mutsuz ola ola yapıyor ala yapıyor yani
- +1 yıl
Ben sana ne kadar daha yapma diyim ne kadar daha yapma şöyle yap desemde sen benim kız arkadaşımın konumundasın ilk haftadaki kız arkadaşımla aynısın bende gece kızlarla takılırken o bana üşüme falan diyodu ama allaaha şükür hayatımda Şu an olassa bile bidaha hayatta girmem istesemde giremem dağlardayım sürekli çünkü meslek uzman çavuş olunca dağdaki soysuzlarla ugrasıyoruz
Soran+1 yılPeki ne yapayım sence az çok komple anladın durumu? Eğer dediği kız varsa gerçekse öyle bişey çok kötü olurum peşinde koşmam basit olur diğer türlü ise ne olur birde bizim okullar yakın 3 sene o da burda bende illaki karşılaşacaz bilmiyorum ben bana bunları düşünüp gelmesini herşeyin farklı olabilecegıni en azından denemesini istiyorum
Soran+1 yılBünün için ne yapayım? Demek istediklerimin çoğunu dedim kendımi ifade ettiğimi düşünüyorum Artık herşey onun elinde mi
- +1 yıl
Eğer saplantısı oldugu kız gerçekten varsa emin ol denemez denemek isteyen erkek bak tekrar söylüyorum sana br kız bu kadar normal şartlarda isticek falan ohoo ben olsam yemin ederim basarım nikahı ama bukadar ısrarcı olduguna bakarsak saplantısı oldugu kısı gercekten var o yüzden diyorum ya sen yapman gerekenın fazlasını yapmıssınacık kapıda bırakmıssın beklemekten başka çare yok eğer gerçekten düşnürse emin ol sana sen söylemeden döner kız arkadaşım diyoki şimdi nerdeyse bunlar :D gidicem çocugu dövcem senden bahsedicem ör bak mum gibi sende böyle ol dicem diyo :D :D :D
Soran+1 yılBeklemekten başka çare YOk galiba napıyım bekleyin bir kere dedi işte benım saplantılı olduğum biri var diye bende üstüne düşmedik sadece inanmadığımı uzaklaşmak için diyebilecegını ama bidaha yazmayacağımı dedim işte ne olursa bilemem artık umarım germek değildir 🙏🏻😊 sen dedin ya şimdi böyle bişey olmasa o sen demeden gelir basar nikahı falan deyince durum daha sa kötü oluyo ulan o kadar bile görmeyecek kadar kör mü sana değer veren var işte farklı bakış açın olacak niye gelmiyon be😒😔 bu arada sevgilini yerine öpsene görmeden ısındım valla ne güzel cümleler kurmuş öyle 😬 Niye böyle bende bilmiyorum benımde dövesim geliyor da işte bazen insan yapacak olsa da elini kolunu bağlayıp beklemek izlemek zorunda kalıyor acı gerçek sonu güzel olur inşallah ne diyim
- +1 yıl
yaaa allah aşkına bak varya bırakk akışına güven bana bak hep böyle olur biliyomusun ilk başta sana değer verenin farkına varmazsın sonra böyle tamamen bir boşuga düşersin bu sefer o senı unutmusken sen ona değer verirsin ama iş işten geçmiş olur kaybeden o olsun sen Şu an zaten kaybediyosun ve bişey söyliyimmi sana kendini bu kadar ezdirme ona karşı şimdi sen diyosun ona yaaaa cıkıp gelsın herşeyi yapmaya razıyım falan gibisinden gelirr ama bu sefer sen ondan aşk bekelrsin ama o senii kullanır örnekk veriyim sana derki arkadaşlarınla çıkma oraya gitme sunu gıyme ama o sana arkadaslarıyla cıkarken haber bıle ermez gıyınırken falan takmaz sen bir kadınsın ya bir sirkele kendini allah allah sinirleniyorm sımdı alcam silahı vurcam cocugu gözünü seveyim bak sunu de kendıne benn elimden gelen herşeyi yaptım ve allah aşkına bu yazdıklarımı nolur aklına getir o cocugu yoldada görsen farketmez hep görünce ac bunları oku nolur bak kaybetme daha fazla bu sefer sen sogursun bu kadar altta kalmaaaa :)
- +1 yıl
bakk senle iletişimi koparmıcam :D üzüldüğünü görürsem alırım izni komutandan tabancayı alır gelirim sıkıntı buyuk olur :D
Soran+1 yılTamam dediğin gibi akışına bırakacam ben zaten demek istediklerimi dedim birdaha yazmam sormam ne olursa olsun napıyım :(
Soran+1 yılHaha tamam tamam 😄 Açıkcası bende Şen'le sevgilini merak ettim iletişimin devamı olur tanışırsak mutlu olurum :)
En İyi Cevaplar
+1 yılaçık kapı bırakmak çok zoruma gider. sen inanmasan da ben seni tek geçerim bana ait olmanı istiyorum derse tamam. senin mevsun ise tam oltaya düşmelik. sen ciddi düşünüyorsun çocuk pisliğin tekiyim derken vereceksen ver demek istemiş. kusura bakma ama mesajı anlamamışsın
025 Yorumla
Soran+1 yılPeki dediklerimi düşünüp adam akıllı kararlar verip gelmez mi? Yok olup giderim yanı hayatında öyle mi
- +1 yıl
sanmam. seninle ciddi düşünmesi için imkanı olması ve gerçekten seni sahiplenmek istemesi gerekir. belki sendeki fiziki özellik hoşuna gitmiştir belki kilolusun diye beğenmemiştir. hani diğer türlü geliyorsan gel demek istemiş baksana senin yazdığın şu :" sen çok iyisin ben pisliğin tekiyim yapamam diyip uzaklaşmak istiyor bunun için de bişeyler söylüyor ama buna kendısi bile inanmıyor. "
Soran+1 yılBeni kendinden uzak tutmak için bişeyler söylüyor ama buna kendı bile inanmıyor sadece yapamam diyor kendıne güvenmediği için böyle seyler demek zorunda hissediyor kendını ,, ben bunu demek istedim o söylediğin cümlede :) birde bu yönden yorumlasan 🙏🏻☺️
- +1 yıl
ya işte güzel yere damar açmış seni böyle kendine aşık ediyor derim. daha iyimser yorum kurtarmaz. gelişi inan bu.. zarar ettirme bana :( ne dedinse ona göre yorumluyorum. sen istiyorsun ki gerçekten başı felaket yanmış ve seni bu yüzden kendi cefalı hayatına çekmek istememiş gibi şeyler yazmamı istemişsin ama zaten onun yaptığı tavra sen bile inandırıcı değil diyorsun. ben olsam len niye böyle yapayım diye düşününce hıımm demek bak kız yanıp tutuşuyor, şimdi tamam desem hevesi geçecek bu sefer ego yapacak en iyisi şunu biraz kendimden soğutur gibi yapim ki daha çok üzerime düşsün. sen buraya soru açmışsın yanıp tutuşmuşsun meraktan daha başına neler gelecek anlamıyorsun değil mi?
Soran+1 yılNe gelecek kş? Ben ona son cümlelerimi yazdım o konuda iradeliyim yazmam ki ama kafama takıldı sadece dediğim düşündüğüm gibiyse üzülürüm aksi durumda bişey hissetmem. Sadece yaptığımın iyi mi kötü mü olduğunu merak ettim yanında kalmalımıydım yoksa yapmam gereken bumuydu?
- +1 yıl
boşuna yazmışım boşuna. çıkar at sevgili fikrini. adam sana 1 yaklaşıp iki çekiliyor istediği yere çekene kadar. ya hem yüzlerce kez siz erkekler böyle pislik şöyle sapık diye soru açılıyor sonra senin gibi tuzağa düşmüşlar erkeğin niyetini anlamayıp sevgiden dem vuryorsunuz. anlamıyorum ki bazılarınız kuzey bazılarınız güney kutupta mı yaşadınız
Soran+1 yılHerkesin bakış açısı vicdanı düşüncesi yaşanmışlıkları farklı işte..
- +1 yıl
ahh üzgünken bu kadar anlayışlısınız sadece. biraz neşeniz yerine gelse tüm erkekler diye kalaylamaya başlarsınız. taa ki böyle taktik kasan dişli biri çıkana kadar. bence onun kaçışları seni kamçılamış. ben niye taktik kasmıyorum. çünkü kızları zaafından vurup kendime bağlamak sadece geçici bir menfaattir. kendi güzel bir şey görmüş bana bağlanmışsa bırakan gay olsun!
Soran+1 yılSenın hayatındaki ya da gördüğün kızlara göre burada genel yorum yapman , ben bileyim..
- +1 yıl
anlamadım "ben bileyim"?
Soran+1 yılYanlış çevirmiş telefon pardon dikkat etmedim :) ne bileyim garip napıcagımı ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası yazmak istedim
- +1 yıl
ya ben kaç keezz düşündüm bu kızlar niye böyle yapıyor bir adım atıyorsun bin kaçıyor bir kızıyorsun bin adım geliyor. sonunda kahretsin kendi hallerine göre hesap versinler dedim. inanır mısın 8 yıl sevdiğim kız beni de seviyor muş da bir mesaj attım diye beni tersledi sadece dugusal genel geçer içerikli bir sözdü. hani mesaj sözleri seni ne kadar sevdiğimi bilmek istersen filan. ya bana seni evimin etrafında görmek istemiyorum gibi karşılık geldi dedim acaba ne okuduç benim gönderdiğimle cevap alakasız. neyse 2 yıl sonra aradaki kin bitsin diye mesaj attı. yaa daha neleri var neleri. hele ki burayı buldum sebeplerin genelini anladım!! böyle bir imkanla geç karşılaştım neredeyse kafayaı yedirecekti karşılaştığım istisnasız her kız. ve sebepleri öğrenince rahatladım. meğer... neyse zaten tek kelime edecek konu değilmiş. kadınların içinde cinsiyetinden kaynaklı bir eziklik bir kin öfke erkekleri kötü görme aşağılama ne varsa. ya konuyu okuyorum açıklamaya bakıyorum kızın fikrin bakıyorum
- +1 yıl
yuh artık diyorum bazen. bu kadar mı karacahil olunur diyorum. biz bunlara mı aşık olmuşuz yoksa diye kendime kızdım!
Soran+1 yılYani? :))
Soran+1 yılPeki çözdün mü kızları şimdi istediğin gibi kendini yöneterek davranabilir misin yoksa birine bir tutulsan duygularının esiri olur Musun
- +1 yıl
hiç düşündüğünüz gibi yaşamıyorsunuz gördüğünüz gibi bakmıyorsunuz. nerede yanlış insan var ona tüm iyimserliğinizle yaklaşıyorsunuz sade insan için olmadık yakıştırma ve niyet okuma ile yaklaşıyorsunuz. erkeklerin geneli evet sorulardaki gibi cinsellik düşünür tamam ama seven de aynı düşünüyor sevmeyen de. nasıl ayırt edeceğini anlamayıp beynini cozutan kızlar haline gelmiş. adam kendini atsa ölünce beni seviyormuş diyecek o derece saplantılılar. ama diğer taraftan kendinden iten erkeklerin peşinde koşuyor. diyorum ki o fesat takıntınızı buna da uygulayın. sonuçta biz mahallede tüm erkekler bir yerde toplansak ettiğimiz muhabbet kim hangi kızı düdüklemiş. bu kadar basit. ha başkası çıkar der ki ben bu kıza hastayım o da bizle aynı şeyler düşünüyor. ee şimdi o çocuğa Allah sabır versin çünkü kızdan çok çekeceği var. hep kızlar bu duruma pislik gözüyle bakar mı anlamadım. ayrıca öyle düşünüyorlarsa hepimiz o pislikten dünyaya geldik. net.
- +1 yıl
ben asla ama asla kızın davranışlarına gelmem. öyle olsaydım bu yaşıma kadar bekar kalmazdım! hani kendi istedi geldi yarın hadi evlenecez diyim elimden tutup kaldırdı ancak o zaman evlenirim! uğraşamam ya kul hakkı denen birşey var
Soran+1 yılSoruyu ben yazdım ama sen dert yakındın bana :)) su yazdıklarınla kendı soruma cevap olarak bişey bagdastıramadım ki bir . Anladık kızlara kinlisin de ben napıyım ben? 😂 Benım durumuma da yorum yapsan bir
- +1 yıl
ya sensen istediği yönden ışık görmemiş tatlıca sana yol veriyor. ama belki satır arasını okursan diye gizli mesaj atmış. onu da sen anlıcak kadar sivri mantıkla değerlendirmemişsin. ben amacıma yaklaşamadım hoş vakit geçirmek beni kesmez ama sana da kıyamadım gidiyorsan git eğer niyetimi anlardan burdayım diyor. ilk başta cevabı verdim. sen onun kızı mısın ki senin hakkında öyle şey düşünmesin!
- +1 yıl
konuyu istediğin tarafa çekince bende de sana o yönde örnekler verdim ki sen düşün
Soran+1 yılDoğruluğuna inanmak istemiyorum ama haklısın sanırım :(
Soran+1 yılBana da yol almak düşüyor sanırım bu durumda ne acı oysa ne güzel düşüncelerim vardı yazık etti
- +1 yıl
anlamak istemediğinizde tüm aileniz sülaleniz senfoni şeklinde aynı şeyi söylese yine çiğner gidersiniz ama işinize gelmese yine senfoni şeklinde onla evlen deseler de yan çizersiniz. sonunda hükmen yenik kızlar olur bize ne :D biz şerefimizle bekar yaşarız da kendileri evlenmeden dul kalır onlar düşünsün. akıl çalıştırmak için düşük voltaj gerkiyor herkez o yükü kaldıramıyor duygularına ve heveslerine kapılıp savruluyorlar. adam olun azıcık ya :(
- +1 yıl
sana resmen ben pisliğim diyerek niyet belli etmiş. çok ince kesmiş mesajı sen de iyi niyetinden farketmemişsin. eğer seni sevmiş ve kendisi ile birlikte olman onu üzecek olsaydı inan ki onun izini bulamazsın izini. öyle şerefli erkek bul elini ben gider öperim. seni resmen kendisine yakın bir daire içinde koşturup yoruyor, pisliğim diyerek sana güya açık sözlü davranmış. madem öyle bas git sen de ulaşama asla. bu neyin senaryosu. kızdım yahı! ben açıklamasam fakına varmıcaktın. sonra ben her şeyimle seninim diyip kucağına atlıcaksın. bu iş böyle yürüyor görüyoruz ve de okuyoruz. sen azıcık ona pislik (!) yaparak yürüseydin de göreydik acaba yanılıyor muyum ben de merak ettim açıkçası?
Soran+1 yılYani dediğin gibi resmen benım niyetim söyle sende bunu göremedim yolları ayıralım demiş öyle mi
Bence bırakma böyleleri kolay bulunmaz belki seni test ediyordu ya da başka birşey ama oda onu bırakmani istememiştir iyi sanşlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum sürekli kendıne ben pisliğim söyle sen iyisin olmaz yapamam dedi ben bunlara karşı çıkıp uzun uzun yazınca da en son dedi ki ben başkasına saplantılıydım o geri geldi anla beni sesi öyle deyınce de ilk inanmadığımı söyledim ama uzaklaşmak istiyorsan uzaklaş Benin hep burada olacağımı falan dedim ama hiç içim el vermedi ki napıcagmı bilemedim dediği şey gerçekse zaten uğraşmam ama değilse de napıyım nerden bilecem bunu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni cok karamsar mutsuz biri olarak gormus senin yaninda rahat degil
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu neye dayanarak dedin?
Cevap sahibi+1 yılAnlattiklarina
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Açıkçası ben melis isminde bir kız ile senin gibi 3 yıl çok samimi mesajlaşıyorduk ve sonradan konuşmaya ara verdik. Arada tekrar konuşuyorduk ama ben ona çok değer vermeme rağmen pek konuşasım gelmiyordu. Çünkü o zamanlar konuşurken 15 yaşındaydım ve daha espiritüel eğlenceli kişiliğe sahip bir ergendim ama şu an 21 yaşındayım ve karakterim tabiki biraz olgunlaştı maalesef bundan dolayıda son zamanlardada biz 1 yıl ara vermeden önce mesajda espirili konuşma tarzım biraz değişti (azaldı) ve bu yüzden bana hep iyimisin diye sormaya başladı, hani bana soğukmusun (küsmüsün) dediğide oldu. Sonra özel gün kutlama günlerı haricinde 1 yıl samimi konuşmadık. En son tekrardan bana yazdı tekrar beraber samimi güldük takıldık, onu çok seviyorum çok değer veriyorum ama sanki onu hakketmiyorum hissi bendede var. Yani eğer gerçekten seviyorsan onu başta bırakma benim gibiyse sana dönecektir. Yani o bana bu şekilde açılsaydı ve senin gibi konuşsaydı kesinlikle kabul ederdim.
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenmiyor sorumluluktan kaçıyor. Hicbisey olmicak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet mutluluktan kaçıyor bazı şeylerden korkuyor belli yani. Ama dediklerimi hiç mi düşünmez ne bileyim kendını de bazı şeylerin değişmesini istiyordu ne değişti de böyle diyor şimdi?
+1 yılbelirsiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak bir erkek bu durum karşısında ne yapar?
Dönmez
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :(
Soran+1 yılHaklısın cepte bilindim yanı
Soran+1 yılBu erkekler niye böyle ya :(
Soran+1 yılHaklısın valla 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafası karışır
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki en baskın olarak ne yapar sence ne düşünür ne bileyim yazar mı?
İyi olur inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya 🙏🏻
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğe açık kapı bırakmak? Erkeğin düşüncesi ne olur? Beyler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler