Hayir dan anlamiyorlar resmen ben herhangi bir konuda reddedilsem. 2. yi hayatta deneyemem. Hatta konuya göre o insan bile biter benim için ama erkekler öyle değil ya da biri mesajıma cevap vermesin o yazmadan hayatta yazmam 3 4 kere tekrarlasın bütün muhabbetimi keserim. Olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılYalan konuştuğunuz için olabilir. Mesela görüşmek istemiyorsanız istemiyorum deyin bahane uydurmayın. Eğer birinde hoşlanmadıysanız ve o kişi o niyetle numaranızı istiyorsa vermeyin gibi gibi çok şeyler var. Eğer o bir kisı bitirmek istiyorsa bitsin deyin daha sonradan içten pazarlık yapıp siz hiç bir şey yokken çekip gitmezseniz böyle şeyler olmaz.
110 Yorumla- +1 yıl
Bu konulara dikkat etmeye çalışıyorum hoslanmadiysam numaramı vermek istemiyorum ısrar ediyorlar bana güven vs. Buluşmak istemuyorsam açıkça söylüyorum sebep soruyorlar ee açık açık da hoşlanmıyorum senden napiym be senle buluşup diyemiyorsun kem kum ediyorsun sonucta
- +1 yıl
Sultan sen misin?
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Benzeri bir durumu yaşadım. Durakta bir kız gormustum. Tanışmak istediğimi söyledim ben istemeden numarasını falan verdi. Hatta ev adresini bile verdi. Neyse bu da sürekli buluşmayı bir bahaneyle erteliyordu. Haftaya kesin buluşacaz falan diyordu. Ben bitirelim dememe rağmen saçmalama falan diyorsu sonra ilgi duymadım diye çekip gitti o yüzden bu kadar içerledim soruyu. Numara engelle diyorsun onu bile yapmıyorlar. Sonra yapışkan biz mi oluyoruz?
- +1 yıl
Srn engelle o zaman hem o ayrı durum onlar ilgi aşığı uzaklaşma istiyorlar ben her zaman net olmaya çalışıyorum açıkçası ben de ilgi istiyorum evet ve yeri geldiğinde sevgilime benimle ilgilen dediğimi de bilirim. Yeni konuşmaya başladığım çocuğa ilgilenilmesini sürekli mesaj atılmasını sevdiğimi fazla ilgilenilince de boğuldugumu açık açık söylediğimi de
- +1 yıl
uzlaşma diyorken arkadaş falan kalalım diyorsa o da kavatlıktır yapışkanlıktan daha beter. İyi de bir insan neden dürüst olmak yerine annem bugün çok kötü hasteneye kaldırdık. Ya da şehir dışına çıktım diyip instagrama da il dışında foto atar ki? Belki doğrudur bu kadar yalan bahane olamaz diye insanın kafasında soru işaretleri kalıyor. Ve netleştirmek için bir şeyler yapıyorsa bu yapışkanlık mı peki? Netlik her zaman iyidir ve genelde kızlar pek net değil malesef.
- +1 yıl
Bu yüzden hep net olmaya çalışıyorum işte özellikle bu aralar tam bahane uyduracakken silip açıkça yazdığım bile oluyor
- +1 yıl
öyle daha iyi çünkü annesinin hastalığını bahane edecek kadar alçalıp sonra da ne kadar yapışkansın demek çok abez.
- +1 yıl
Yok bahane etmiyorum hiçbir şeyi artık
- +1 yıl
Sana son bir şey soracam karşındaki sana bitirelim mi dedi mi hiç?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılnet cevap vermen lazım bir erkek gelip teklif ettiğinde. o kişi hakkında neler hisset (me) diğini dobra dobra söylemelisin. yok öyle incitmeyim aman o anlasın ne demek istediğimi deme. 5 yaşındaki çocuğa anlatırmış gibi net yanıt ver. yoksa insan ümitleniyor. la_n aslında bu kız beni reddetmedi de şöyle mi oluyor diye.
032 Yorumla- +1 yıl
Hayır diyorum eskiden kirmayayim diye bahane uydururdum. Şimdi düşünmeyi bıraktım net Hayır diyorum bunu da umursamayip illa sebep mi anlatayım :(
Cevap sahibi+1 yılevet geçerli bir sebep söylemen lazım. tipim değilsin, dış görünüşünü çekici bulmuyorum falan de. bilmiyorum artık siz gerçekte neye göre erkekleri seçiyorsanız o kritere uymadığını söyleyin.
neden olmazsa cevabın anlamı da kalmıyor. yani şöyle açıklayayım, mesela bir erkek olarak bir kızdan hoşlanıyorsam bu durumun nedenleri oluyor. işte örnek vereyim, kız gözlük takıyordur, çok şirin görünüyordur, akıllıdır, sevimlidir, konuşması düzgündür, terbiyelidir, açık saçık veya çok kapalı giyinmiyordur, beyaz tenlidir, siyah saçlı değildir vs. gibi.
ben de mesela reddedildim. biraz geç anladım tabi; çok kıza teklif eden biri olmadığımdan (seçiciyim biraz kabul ediyorum). kız aynı şirketten biri olmaz dedi, başka birşey demedi. düşün düşün ne demek istedi tam beynimi bitirdi, sonra birkaç kıza sordum, dedi ki kibarca reddetmiş. demek o kadar basitti. senden hoşlanmadım dese daha iyiydi. yani ben bir kızdan hoşlanıyorum diye o da benden hoşlanacak diye bir kural yok.- +1 yıl
Ha evet ama böyle detaylari anlayın demekki istemiyor sirket falan bahane
Cevap sahibi+1 yıleyw saol. çok moral oldu bu :D
- +1 yıl
Yaa özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılönemli değil boşver.
hoşlandığım kızı başka erkekle gördüm zaten, o daha çok koydu. ya bir de benden üstün olsa birşey demeyeceğim de tip, para, eğitim hepsinde öndeyim ama olmayınca olmuyor işte. kızlar tam neye göre erkek seçiyor anlayamıyorum. sanırım kızlar kara erkekleri (esmer, kara tek kaş, kara göz) daha çekici buluyor.- +1 yıl
Bilmem arada tutuyor öyle safligimiz
Cevap sahibi+1 yılbirşey soracağım da. şimdi ben erkek olduğumdan mesela hangi kızlar (saç göz ten rengi bakımından) daha güzeldir hangileri daha az tercih edilir direk bilebiliyorum. kızlar da bu nasıl? yani bir kız erkeği beğenirken saç göz ten rengine bakmaz mı? kişiden kişiye değişen birşey mi? erkekten erkeğe pek değişmez çekici kızlar.
- +1 yıl
Tabiki değişen bir şey ama bizde de var genel uzun boy, sakal, erkeksi yüz, abartı olmadan kaslı, fit gözüken vücut bunları istemeyen kaç tek kız olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılsakal mı? baby face olması daha iyi değil mi? ya da mesela yüzü güzel, renkli gözlü (yeşil-mavi), kumral, beyaz tenli bir erkek sakal bırakmasa olmaz mı? :D iyice pazarlığa başladım bende ya :D
- +1 yıl
O biraz zevke bağlı işte bence olur da senin kizca olmuyormus demek
Cevap sahibi+1 yılbir de sadece vücut ve şekil hakkında birşey söylediniz. renk olarak kızlar nasıl düşünür.
önceden söylediğim gibi erkeklerin geneli (en az %70'i diyeyim) beyaz tenli, açık renkli saçlı kız sever. mümkünse de renkli gözlü olmasını. ama elbette içinde bulunduğumuz şartlara göre de değişir. mesela TR'de çok renkli gözlü veya sarışın kız yok dolayısıyla bir kızın beyaz tenli ve kumral olması da onu baya tercih edilir kılar.
esmer kızlar (koyu ten, kara kaş, kara göz) ne zaman çekicidir peki? taş gibi vücudu varsa. ama yine eğer onun vücudunun aynısına sahip beyaz tenli kahverengi saçlı başka bir kız varsa o daha tercih edilesidir. kısaca eğer bir kız renk olarak şanslı değilse, o açığı iyi bir vücuda sahip olarak kapatabilir.
net olması için biraz uzun yazdım. kızların bu konuda tam olarak nasıl düşündüğünü veya düşünmediğini (belki bizim kadar kafaya takmıyorlardır) öğrenmek isterim.- +1 yıl
Evet sizin kadar kafaya takmiyoruz onun için böyle detaylı açıklamayı nasıl yaparım diye düşünüyorum şu var kızlar genelde esmer sever ama eserin ortalama ya da daha üstü tiplisi tek kas göbeklisi degil. Kas severiz işte fizik olarak ve uzun boy renkli göz seven kız da çok aslinda dediğim gibi dış görünüş bizim için daha onemsiz bence cook esmer değilse esmer olabilir beyaz da olabilir. Çok çocuksu ufak tefek olmasın isterim ben kalipli duracak falan
Cevap sahibi+1 yılçok ilginç yaw :D ben küçükken kızlar hep leanardo dicaprio, brad pitt seviyorlardı. demekki büyüyünce yokluktan mı esmer sevmeye başlıyorlar nedir :D
- +1 yıl
Olabilir :D
Cevap sahibi+1 yılkumral, renkli göz, beyaz ten, sakalsız, güzel yüzlü, yapılı bir erkeğin durumu nedir veya kızlar tarafından ne derecede kabul görmelidir sizce?
bu kız tavlama sanatını öğrenmem lazım da :D ama merak etmeyin sadece hoşlandığım kız üzerinde kullanacağım, bu kız da kabul ettiğinde başka kimseye sarkmayacam erkek sözü. bu açıklamadan sonra bana bu konuda içinizi dökün lütfen :D
Cevap sahibi+1 yılboy 1.74 civarı belirtmeyi unuttum. hoşlandığım kızlar benden genelde 10-15 cm kısa oluyor zaten o nedenle bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
- +1 yıl
ÇENE bütün sır bu
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Konuşma ikna kabiliyeti yalan yvşaklik
Cevap sahibi+1 yılAha işte ben onlarda sıfırım yaa. Hele o yavşaklık olayı var ya acayip onur kırıcı olarak görüyorum. Yani tamam hoşlanan taraf genelde biz erkek tarafı oluyoruz ama bizim de bir gururumuz var :) O bazı erkeklerde gördüğüm yalakalık, yapışkanlık nedir yahu? Kızlar bunlara mı tav oluyor?
Cevap sahibi+1 yılYalan zaten hiç söyleyemem çok küçük beyaz - kimseyi incitmeyecek - yalanlar dışında. Zaten kendimi başka biriymiş gibi göstersem o kızın bana değil de o uydurma yeni karaktere aşık olduğunu düşünürüm.
- +1 yıl
Öyle oLuxor zaten de yalanlar kıza iltifatlar böyle bir romantizm falan
Cevap sahibi+1 yılTamam sağol açıklamalar için. Herhalde en sonunda istediğim kıza değil beni isteyen kıza varacam hiç istemediğim şekilde.
- +1 yıl
Onu bulursan da sürer bende o da yok
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok? :)
Böyle soru sormuşsunuz, erkekler yapışmıyor mu size? Birini alırsınız işte.- +1 yıl
Begenip alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİlerde gelen tekliflerin sayısı azalır söyleyeyim. Yaşla ters orantılı biraz.
- +1 yıl
19um
Cevap sahibi+1 yıl27'ye kadar yolun var. Okumuşunu ve saygılı birini bulursun inşallah. Bir de karadenizli erkekler hakkinda dikkatli ol. Asabi ve baskıcı oluyorlar bildiğin. Bir bayan akrabam çok çekti ordan biliyorum.
- +1 yıl
Benim bildiğim Karadenizliler öyle degil hatta dogulular öyle belki de tesadüf
Cevap sahibi+1 yılDoğu karadeniz en kötüsü. Ama diğer bölümleri de benzer. Batı karadenize doğru bir iyileşme var ama Sakarya Kastamonu falan hep berbat.
+1 yılcook büyük konuşuyorsun hanım abla aptal bir aşık oldun mu öyle bir yazarsın ki öyle bir yapışırsın ki. burda erkekler demen genelleme olmuş her erkek öyle değil yani haksızlık yapmayalım ama içinden cımbızla seçmek lazım müzeye koymk lazım gelecek nesle göstermek için
02 Yorumla- +1 yıl
Aptal aşık olsa tamam kabul de herkese böyle olanları kastetmistim
- +1 yıl
genel konuşman yanlış ki ama burda da erkek var şimdi hepsi mi öyle yapıyo
+1 yılYa yoklukta ya da gerçekten sevdiğinden bırakmak istemiyor.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
Israr edersin kimisi yapışkan der etmessin kimisi çok sevmiyor demekki yoksa ısrar ederdi der. Seviyorum dersin yanlış anladın der, söylemezsin bende seviyordum der. bakarsın sürekli bakıyor der bakmazsın niye bakmıyo diye dert olur... Anlayabildik mi ki?
20 Yorumla
+1 yılBiz ilişkilerimize daha çok değer veriyoruz çünkü.. Örneğin ben bisi yazdım , karşımdaki açık olduğu halde yazmiyorsa ve bu yakın olduğum biriyse inadına rahatsız ederim , "aynen bence de " felan yazarım.. Diğer turlu ilişki denen birşey kalmaz..
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam ilişkide olur ya da nadiren olur belki o an önemli bir işi vardır ama kız sana bunu her gün yapsa yazmaya devam eder misin 3 gün olur 4 gün olur en en fazla sonra dersin hadi yoluna
- +1 yıl
Tabiki , bir yerden sonra herkesi sıkar 1 yaparım 2 yaparım ama bunun daha fazlası gelmez..
- +1 yıl
1 2 tamamdır hele de bir ilişki varsa ortada ama kastım bu değil daha ötesi
- +1 yıl
O yüzsüzlüğe giriyor ki bu her iki cinsiyette de olan birşey..
Evet olması gereken o tabi ki. Muhabbeti kesmekle doğru olanı yapmışsın.
Dediğin gibi bir kere refüze olunca anlaması gerek. Erkek biraz ağır olmalı.
Öyle yapışan tipleri ben de sevmem. Kız ya da erkek fark etmez.21 Yorumla- +1 yıl
Refüze 🤕
Neyse yoruma katiliyorum +1
+1 yılAslan avını elinden kaçırdı diye avlanmaya küser mi?
10 Yorumlabizde kızlar için aynı şeyi düşünüyorduk
siz neden yapışıksınız bu kadar16 Yorumla- +1 yıl
Bilmem yapışık olan kız varsa çıksın cevap versin neden yapisiksin?
- +1 yıl
Olmayan kesimin üstüne alinmayacagini düşünmüştüm açıkçası
- +1 yıl
Sonra alindiginizi fark ettim evet pardon
+1 yılUmut vermişindir ondan erkekler bir bakışa bile kanıyorlar farklı anlmlar çıkarıyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Umut verdigimi düşünmüyorum
- +1 yıl
cidden erkekler en ufak hareketten anlam çıkardıkları için çok doğal. Anlamıyorsa da anladığı dilden konuşacaksın.
- +1 yıl
Bilmiyorum o kadar değillerdir ya
- +1 yıl
emin ol okadar
+1 yılBiraz peşinden koşup sevgini karşı tarafa göstermeye çalışmak iyidir.
10 YorumlaUlan gazıda siz veriyosunuz , 1 hayır ile peseden erkekten erkek olmaz diye felan.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda demedim demem
- +1 yıl
Bakın bir ilişki içindeyken belki naz yapilabilir ama daha beni doğru dürüst tanımayan adama ne diye naz yapayım hayırsa Hayır evetse evettir
Aynı sekil bende öyle yapıyorum olmuyorsa zorlamayacaksın arkadaş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunlaşmamış bir meyveyi yersen tadını beğenmez, hepsinin tadı aynı diye düşünürsün.
Sende haklısın.12 Yorumla- +1 yıl
Tek kişiyle karar vermedim. Öyle olmayanlar olduğunu da biliyorum ama genelleme yaptım evet çünkü geneli öyle ilk an gözüme en farklı gelenlerde bile oldu bu :(
Cevap sahibi+1 yılOlsun, canın sağolsun. İnsanız sonuçta yanılabiliyoruz.
+1 yılGenellikle çoğu erkek öyle ama ben beşiktaşıma yapıştım ve bırakmam
00 YorumlaÇalışma yapıyor kendince, hem bir de çok çalışınca olacağına inandırmıştır kendini ;)
10 Yorumla
+1 yılErkekler nodon bokodor yopoşkon. Genelleme yapma goruzukali
00 YorumlaSana gelenler öyle burun kanalı, sümük tipler normaldir
04 Yorumla- +1 yıl
Haha çok güldüm benlik durum değil her kıza böyle
- +1 yıl
Hepinizi değil
+1 yılNe yapalım, naz yapıyorsunuz sanıyoruz 😄😄😂😂😂
227 Yorumla- +1 yıl
En dürüst cevaplardan 😂
- +1 yıl
Ya ben yapmıyorum da, bazen böyle çok güzel kızların yanında kekoları görünce bu yaptıklarının işe yaradığını düşünmeye başladım.
- +1 yıl
Haha kız kabul edeyim de ayrılır kurtulurum diyor herhalde 😂
- +1 yıl
Valla neler gördüm neler 😂 Ayrılır vs. deseler keşke 😂😂
- +1 yıl
Aşkın Gözü kör demek 😂
- +1 yıl
Yav bildiğin keko, iki tane keko. Yol kenarında sigara içiyorum, önümden iki tane bebek gibi kızlarla geçtiler, böyle bakakaldım.
https://i.hizliresim.com/WbXon2.jpg - +1 yıl
Parayla vs. olacak iş değil bu. Giderken kızlardan biri soruyor, sizin eviniz nerede peki diye.
https://i.hizliresim.com/A3OGmp.png - +1 yıl
Belki kızların ruhu kekodur... o değil de ben de gördüm öyle bir çift ve kız çocuğun koluna girmiş daha bir Yamanmış duruyordu biri kumaş pantolon yumurta topuk diğeri göbeği açık kot şort 404 not found
Şimdi taslanicaz - +1 yıl
Belli ki öyle, kızlar da keko. Çok pis gaza geldim, taşlayanı tararım 😄😄😂😂
Ben de alevli şortla gezmezsem ne olayım. Ne olayım 😄? - +1 yıl
O değil de kızlar eskort olabilir bence bunu bir düşün. Alevli sortla gezmeyen güzel kızın yanında keko kalsın 😂😂
- +1 yıl
Yemin ediyorum aklıma gelmedi. Keşke biri çıkıp bunu söyleseydi bana 😄😄😂😂
Bir nebze de olsa rahatladım, tamam sakinim :)
Ama şimdi hiç adil değil ki bu 😄😂😂 Baştan eskort olabilir deseydin ben böyle büyük konuşmazdım 😂😂🙈🙈 - +1 yıl
Haha ben ilk onu düşündüm ya 😂
- +1 yıl
Baştan söylesene 😡
- +1 yıl
Pardon :(
- +1 yıl
Kırmızı alevli mi mavi alevli mi 😞?
- +1 yıl
Kırmızı
- +1 yıl
Ama mavi daha güzel 😥
- +1 yıl
Ben sana pembesini bulucam dur sen
- +1 yıl
Peki onu neyle kombinleyeceğim?
- +1 yıl
Pembe Gömlekle 😂😂
- +1 yıl
Aaa bak şimdi oldu 😄😄 Yalnız yumuşak keko diyecekler bana 😄😂
- +1 yıl
Gömleği bogrune kadar açıp kılların ordan fışkırmasini sağlarsan demezler😂
- +1 yıl
Ya sen ne kadar estetik düşmanısın böyle, millet kör mü olsun, bunu mu istiyorsun 😄😄😂😂?
- +1 yıl
Olsunlar😂😂
- +1 yıl
Çoban da rezilliğinden kahrolsun 😂😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Random nickli kız da kahkahaya boğulsun 😒
Gurur olmayan sulukler yapiyor bunu haklısın.
11 Yorumla- +1 yıl
Cevaplarda da bir sürü tepki gördüm üstüne üstlük en azından kızlar anlıyor beni
+1 yılYapışkan olsaydık çabuk evlenirdik bence siz olayı yanlış anlıyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılÇiçek ve bal mevzusu, farkli degil
10 Yorumla
+1 yılhala var mı öyle s*k kafalı japon yapıştırıcıları
10 Yorumla
+1 yılZemin uygunsa yapisir gardas.
00 Yorumlatalep çok olunca arz yetişmiyor yapcak bişe yok
19 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Kendince laf sokmussun ama alakası yok iste hiç öyle biri değilim ona rağmen böyle. Öyle biri olsam ısrara gerek kalmaz.
- +1 yıl
Çünkü konu benim kendi başıma gelenlerden örnek verdim öyle olunca da üstüme alınmam normal
- +1 yıl
arkadaşın burda dediği, dışarda çok erkek var ama buna karşın az kız var. yani erkeğin biri yapışmazsa diğeri yapışır. çünkü erkekler olarak yokluk çekiyoruz :D
- +1 yıl
@hello_world haha anladım ama ülke nufusunda kız daha fazla o yüzden öyle düşünmemiştim hani ülkede kız kıtligi yok ki
+1 yılAynen öyle benim kafadan
10 Yorumla
+1 yılIstenmedigim yerde gölgemi birakmam yuzsuz degilim
10 YorumlaÇokda cıvıklar bazıları 😛
10 Yorumlakim yapışkan :D yalan , yalan söylüyosun nolamaz
00 Yorumla
+1 yılSana yapışkanı denk gelmiş
00 Yorumlaof sorma ya. s
20 Yorumla
+1 yılSed veya cinsellik gözettiyse birakmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sed?
- +1 yıl
seks
o kişiye göre deişir sen çok önyargılı bakıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz ona azim diyoruz :)
10 Yorumla
+1 yıldoganizda var
02 Yorumla- +1 yıl
Bizim mi ne var? Kızlar allah rızası için şu saçma tripleri bırakın hepimiz çekiyoruz cezasini
- +1 yıl
dogru dion
Devamını Gör(26)
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım