yanlis anlasilma olmassin orjinal olsun diye yazdim :-)
DIKKATINIZI CEKERIM bu kadar abartmaya gerek yok türkcem gayet iyi merak etmeyin :-))
"Macho" sözcüğü Maço sözcüğünün İngilizcesidir. Orijinal kullanmayı tercih etmiş sanırım, o nedenle alay etmeyi doğru bulmuyorum.
Maço erkeklere gelecek olursak, maço'dan ne kastettiğini biraz belirtirsen ona göre yanıtlarız. Çünkü epey geniş bir kavram ve herkes kendine göre bir anlam çıkarıyor.
her nerden geliyorsa gelsin "macho" diye yazilir ben öyle biliyorum ..
bazilari böyle benim gibi yaziyiyor bazilari ise okudugu gibi yani "maco" bunda ne var ben cözemedim. haklisin kardesim .. macho derken : sert, kendinden asla taviz vermeyen, kizlara sulanmayan, bi kizin pesinden kosmayan, kendine begenmis, nasil diyoruz kodu mu oturturan :-) vs vs böyle tiplere nasil etkilenir cok merak ediyorum :-))
evinin kadını cocuklarının anası olacak sozumden dısarı cıkmıcak giyme dedigimi giymicek ben bagırdımı susacak bide iki metre arkamdan gelecek.
hanim hanimcik her sözünü dinleyen karsilik vermeyen kizlardan.. :D
maço olanını biliyorumda macho erkeği bilmiyorum ben.
benden bahsedio :D
dogru biliyormusun cicim ;-)
Cevap
7Cevap
ne yanı bura maco erkek mı kaynıyor :) kadın dedıgın sert olmucak ne ole korkutucu
bi tane tuba büyüküstün düşün şimdi en soğuk ve en iticisinden .ha işte ondan etkileniyorlar çok.
macho erkekleri tanımıyorum, nerde bulunurlar? gidip tanışmak lazım, eksik kalmamalıyım.
senin anlican dilden sölim "maco" sekerim ;-)
dilini yirim.
lesbiyen misin ? :-)
evet, kaç benden.
belli :-)
macho ne yahu? karamelli mocha gibi
maco veya macho ayni anlamda ama dogru olan "macho" öyle yaziliyor ama tabi sizin bunu anlamaniz mümkün degil !
cok ben yaygara muhabetti yapiyorum alinma :-)
üzme o tatli canini.
etkilenmez etkiler :)
fark ettim :-)
hanım hanımcık kızlardan
kezban kızlardan hoşlanırlar...
Mis gibi bir kahve sorusu sanmistim oysa.
hareketli olmayan göze batmayan kızlardan
hey nacho!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar