Aşk sadece karşı cinslemi olur ? Eşcinsel aşık olamaz mı ?
Cevabın nedir?
Neden olmasın. Hetereseksüeller karşı cinse, biseksüeller her iki cinse, eşcinseller ise kendi cinsine ilgi duymaktalar.
Aşk mantıksız ve tutkulu bir sevgidir. Hatta belki eşcinseller daha fazla yaşarlar aşkı.
Murathan Mungan gördüğüm en güzel aşk şiirler olan şairlerden biridir.
Hani Yeni Türkünün söylediği bir şarkıya söz olmuş şiiri bilirmisiniz :
" Olmasa mektubun, yazdıkların olmasa kim inanır senle ayrıldığımıza..."
Böyle harika bir aşk böyle bir ayrılık anlatısı. Bunu yazdıranın bir eşcinsel aşk olduğunu bilmek bir çoğumuzu şaşırtır nedense...61 Yorumla- +1 yıl
helal arkadaşım.herkes sen gibi aklıyla düşünse
En İyi Cevaplar
+1 yılçok tuhaf bir soru? zaten eşcinsel kendi cinsine ilgi duyan, ona aşık olan kişiye denmez mi?
eşcinsellerin aşık olamadığını ilk defa senden duyuyorum.
heteroseksüellerde duygular nasılsa eşcinsellerde de kendi cinsine karşı aynıdır.
genel olarak artık aşk kalmadı dersen başka :) heterolar çok mu aşık oluyor sanki :)
böyle bir ayrım olduğunu sanmıyorum.55 Yorumla- +1 yıl
harika ötesi bir yorum:)
- +1 yıl
Teşekkürler, sana da helal olsun tek başına ordu gibisin :) bu arada soru gerçekten tuhaf geldiği için pek düşünmeden cevap verdim. Aslında en güzel aşk şiirlerini yazanların neredeyse hepsinin eşcinsel olduğunu unutmamak gerek :)
- +1 yıl
teşekkür ederim:)herkes sizin gibi anlayışlı ve bilgili değil maalesef.tabiki sadece eşcinsellikte olmaz büyük aşk ama biz daha zor yaşıyoruz bu ülkede.arkadaşlar kolayca sıkılıp bitiriyo bunu dedim sadece.onlar için ilişki sıradan bizde durum çok daha zor
- +1 yıl
Evet bu ülkede ekstra zorluklar var :) zaten farklı olmak zor. Önyargılar en kötüsü. Bir şeyi anlamayabilirsin ama anlamadın diye niye nefret ediyorsun. yorumlardan ne kadar zor olduğu anlaşılıyor zaten :)
- +1 yıl
aynen öyle:)
Aşkın cinsiyeti olmaz. Homofobik dolu burası bakma sen onların acınacak yazılarına. Duygularını dilediğin gibi yaşa karşındaki insanda karşılık veriyosa. Kendileri dışında kimsenin sevmeye hakkı yok bu homofobiklere bakarsan.
Bak gör birazdan damlar biri lut kavmini anlatır burda :D74 Yorumla- +1 yıl
asıl sen kendine acı
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
noldu erkekler iğrenilip hiç sevmeyen kızların varlığı sizi acıttı mı?erkekliğiniz mi yok oldu.yazıkkk.ne çektiniz be:D kara cahil sen kendine acı biz cillop gibi kızları götürüken sen ele mahkumsun ve iğrenç organına ıykkk
+1 yılen güzel ve en zor aşklar encinsel aşklar.bunu herkes biliyo.heteroseksüeller daha kolay ulaşıp daha rahat oldukları için bir şeyleri çabuk tüketiyorlar
1324 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler:)
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
arkadaşım türkiyede böyle bu iş.ben gaylerdn değil bisek ve lezlerden bahsediyorum.geyler daha bir cinselliğe yönelik ama kızlarda aşk ağırlıklı.en cisellik isteyen çapkın lez bile bir kıza kapılıp neler yaşadı gözümün önünde.allah aşkına bana parkta yiyişen ve iki gün sonra sıkılan hetero kız ve erkekleri anlatma çevremde 3 tür grupta fazlasıyla belli ediyo kendini;)
- +1 yıl
napim ben meyvesi olmayacak aşkı
- +1 yıl
şöyle bişey var adı aşk olan bir şeye üreme amacını katmaz gerçekten sevenler.öyleki eşi kısr olduğu halde bırakmayan gerçek aşıklar var.teknoloji ilerliyo.kemik iliğinden kadının sperm denenmiş ve olmuş.ilerde daha da gelişir.zaten amacım çocuk yapma değil aşk.tabiki çocuğum olsun isterim ama sevdigiim kadından.dokunmak bile istemiyceğim ilgimi çekmeyen tiksindiğim bir erkekle çocuk için bile olsa yapamam.doğam böyle değil.
- +1 yıl
bilgi ve deneyim sahibi insanların cevapları karşısında komplekse kapılan ve cevap veremediği için saçma sapan konuşan mavililer çok komiksiniz :D sizin istemenizle ne ben size bakarım ne de eşcinsellik biter.acıyorum siz ve size maruz kalan hetero kadınlara.biraz kendinize güveniniz olsun:D korkmayın biz olmasakta sizin de alıcınız var ahahah
- +1 yıl
siz elinizle avunurken ben hem aşk olarak hem paylaşım olarak hem de cinsellik olarak kadınlarla mutlu olabiliyorum diye kudurup bide yetmezmiş gibi yaşamadığını ve bilmediğiniz halde eşcinsellik hakkında ahkam kesiyosunuz:D siz kimsiniz ki?aklı şeyinde bir kaç hetero erkek müsveddesi.dünya sağlık literatürünü dünyada genel kabul göreni oku sonra konuş.ve erkekliğini klavyeden saldırarak bulmaya çalışma.hadi sktrn gidin:D
- +1 yıl
bunların pipileri varya haşa tanrı görüyolar o.çocukları kendilerini.ve ağzı olan konuşuyo.benim ve sizin cevabınız karşısında hala konuşurlarsa akıllarından ve erkekliklerinden şüphe edicem:D çünkü aşağılık kompleksi ve varlıklarının yok sayılması bir grup tarafından bunların egosunu düşürüyo(olmayan ego) ve cahilce bilmeden yaşamadan insanların hayatına haklarına tecavüz etme hakkını bulabiliyolar klavye erkekliğiyle:D yazık zavallılar
- +1 yıl
bu eksileyenler heteroseksüelliğin parkta yiyişip iki gün sonra ben sıkıldım yeaa diyip çabuk tüketilmediğini ve homoseksüellerin hiç acı ve zorluk çekmediğini düşünen yarım akıllı ezikler:D şöylede bişey var madem aşka değer veriyo heterolar ve dolu dolu yaşıyolar neden etrafta hep kalbi kırılmış kullanılmış birileri ve sadece fiziken birbirini beğenen aşk sanan insanlar var?bana açıklasınlar.ama bizim gibiler aşkın değerini bilir çünkü rahat değiliz ve bunlar gibi cahillerin baskısıylayız
- +1 yıl
off cevap veremeyip baştan beri cevapları yedikçe saçmalıyorsunuz mavililer:D siz yazın sizin at gözlüğünüz ne gerçekleri değiştiricek ne de sizin cahil baskıcı zorba ve tipsiz olduğunuzzu değiştiricek:d demekki akıll ve erkekliğinizden şüpheniz varki bilmediğinbiz ve yaşamadığınız halde bize lezbiyenliği öğrettiğinizi sanıp ezik konuma ve komplekse düşüyosunuzaz delikanlı insan gibi anlayışlı olun ve kendinize güvenin;)götle değil akılla bilimle ve bilgiyle konuşun diğerleri boş ses teneke gibi
- +1 yıl
lan gerizeka sen önce yazamadığın sıçtığın yorumunu anlaşılır yaz.ha onca çocuk dediysen cevabım senin gibiler aşık olsa ne olmasa ne.g*tümden aşağı kasımpaşa:D sanki erkeksizlikten böyleyimhazmedemiycen ama gayette hoş kızım butch değil feminenim ve hatun seviyorum;)sana giren çıkan yok i*ne seni
- +1 yıl
birazda olsa düşünüp anlayışı öğrensinler diyeinsan olmayı unutmuşlar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşkın cinsiyeti yoktur. ben lisede böyle bişey yaşamıştım daha 19 yaşındayım ama şuana kadar o kadar güçlü duygu hiç hissetmedim. o kadar yoğun o kadar acı vericiydi ki.. şuan heteroyum ama başta dediğim gibi aşkın asla sınırları yoktur aşk tabu tanımaz.
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasla kabul etmezdi ve benden uzaklaşırdı çünkü. bu tür bir duygu uzaktan daha güzel. bir de kafam çok karışıktı ona olan duygularım aşktan öte bişeydi o zaman bunun adına aşk demek aklımın ucundan geçmemişti çünkü asla kabullenemiyodum. yeni yeni bu adı verdim o duyguya.
- +1 yıl
Şu an bu boşluğun içindeyim açıklayamıyorum söyleyemiyorum iş yerinde, bazen mesafeli bazen yakın bana ve bir ay sonra askere gidecek bir seneliğine, sonra geri gelir mi iş yerine bilmiyorum, dayanamıyorum sadece onu bu kadar çok seviyorum Hakan 25 yaşında ben 22 🥹😭
Eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi de yok, her canlıda olabiliyor normal bir durum, aşk neden yaşayamasınlar
100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. bu konuda geçenlerde erdem yener çok güzel bir şey söylemişti. ben susayım o konuşsun:
link40 YorumlaTabikide engel hem cinsin birine aşık olma söz konusuysa değil , Yani düşünsene eşcinselsil karşı cinsten birine aşık olmayı bekliyorsun bu ne kadar mantıklı ki ? :D
35 Yorumla- +1 yıl
engelse milyonlarca eşcinsel nasıl evlenip sevişiyo hatta yabancı ülkede çocuk sahibi olup aynı evi paylaşıyo hıyarto:D
- +1 yıl
sen saçma yazmışın tabiki engel demişin.türkçe dersi alda yaz lütfen! laf cambazlığı yapıyım diyip becerememişin:D
- +1 yıl
arkadan ilerleyim nasıl olur taşak kafa:D
+1 yılAşık olmak nasıl duygusal bir hisse, kendini hangi cinse yakın hissetmek de aynı şekilde duygu hissidir... Dolayısıyla eşcinsellerin aşık olamayacağını söylemek mantıksızlıktır...
50 Yorumlahemcinsine asik olmak kendine asik olmaktan farksizdir.kendine asik olman olanaksiz oldugu gibi hemcinsine asik olman da bir tur iluzyondur.fabrika ayarlarin bozuk oldugu icin ve cinsel arzularini tatmin etmen gerektigi icin bu durumu aklamaya calismak gayet insani bir tepki ama cinselligin basli basina tedavisi olmayan bir hastalik oldugu FACT!
not:bu hastalarin sayisi zamanla arttikca ilerde erkek genel evleri vs "evlerin" acilmasi kacinilmaz olucak...hersey boka sariyoy iyice.02 Yorumla- +1 yıl
ee bu dünyanında bir şekilde sonu gelmesi lazım :D birde takıldığım konu bende kendime aşığım ama karşı cinse ilgi duyamıyorum burdan ateistlere sesleniyorum hadi açıklayın :D
- +1 yıl
ya ben kızlara bayılıyorum sen ilüzyon diyosun bilmeden lezbiyen olmadan bir sktr git lan kara cahil seni.
+1 yılYargilamak bana düşmez o kışinin Allah arasinda olan birşey atalarimiz boşuna dememiş her koyun kendi bacagindan asilir diye sen buraya ne kadar yazsanda anlamsiz herkes yaptigi seçimlerin bedelini öder
10 YorumlaOlursun bı farkı yok, kafan başka bir yere çalışmıyorsa. Beyniyle kalbiyle ruhuyla sevisirsin ve aynı can acısı. Bir farkı yok.
40 Yorumlaçok derin bir konu düşünmek bile istemem allah herkesi çift yaratmış aynı cinse aşık olmasın diye
33 Yorumla- +1 yıl
zaten sen değil düşünmek yaşama bile.gereksiz oksijen tüketiyosun.insanları düşünmek her türden sen gibi denyolara kaldıysa ohohhh
- +1 yıl
sen yaşamadan bilmeden bir grubu yaftalıycak kadar aşağılıksan ve düşünmek bile istemem dersen alırsn cevabı.lan düşünme o zaman cevapta yazma angut
valla açık konuşmak gerekirse, eşcinsel ol olma fake resimler ya da fake isimler kullanıyosan, kesinlikle dürüst değilsin.
00 Yorumlaevet olur ben aşığım. o da bana aşık. çekemeyen masturbasyon yapsın.
41 Yorumla- +1 yıl
;)
+1 yılEşcinselliğin aşkla bir ilgisi yoktur, tamamen cinsel eğilimlerle ilgilidir. Aynı zamanda psikolojik bir sorundur, hatta hastalıktır.
16 Yorumla- +1 yıl
Bana göre de sen hastasın, ne yapacağız şimdi. Bari diğer arkadaşların fikrini alalım hangimiz hastayız onlar karar versinler...
- +1 yıl
uğurtankeri hasta sensin;)eşcinselleri değil homofobikleri tedavi ediyor psikologlar;)dünya sağlık örgütünü makaleleri aç ve cahilliğini gider ve bilmediğin yaşamadığın konularda ahkam kesme;)
- +1 yıl
gay olmadığın halde çok biliyomuş gibi cahilce knuşman çok gülünç duruyo.yapma rezil etme kendini.sen allah bilir bizden daha iyi bilirsin lezbiyenliği bize öğretirsin ahahah.ne kadar ağzı olan konuşan çok cahil var
Git gide dünya tersine dönüyor oda olur merak etme avrupa aklına gittikçe insanlar her b... Yer.
21 Yorumla- +1 yıl
lan taşşak kafa ben 10 yaşında kız arkadaşıma vuruldum ne avrupası?sen avrupaya göre aşık olmuysan bende olmuyorum.salak salak konuşma bilmediğin yaşamadığın konularda
+1 yılAşkın cinsiyeti olmaz.
98 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
@kimenebundan b.s.g. lütfen
@spero ben köpeemede aşığım ama aramızda duygusallıktan öte bir ilişkimiz yok :D - +1 yıl
kızımbakgit babanın spermlerine acıdım şuan
spero dediğin şeyin aynı şeyler olmadığının sende farkındasın öncelikle bunun bir seçim oladığını kabul et bizim tercihimiz değil bu. - +1 yıl
onun insanlığıda o kadar hoşgörmek lazım :) bende onu engelleyeyim o zaman canım senden çokmu :D :D
kim nasıl yaşarsa Yaşasın bana saygı göstermek düşer
55 Yorumla- +1 yıl
bravo:)
+1 yılzamanında birileri olmuş böyle başlamış eşcinsellik :)
25 Yorumla- +1 yıl
çok tisindirici mide bulandırıcı bir olay ya hadi kız kıza eyvallah ama ulen erkek erkeğe olur mu be
- +1 yıl
genetik bozukluk sizin kafalarda.spero atıp tutma çocuğunlada genetiği bozuk diye dalga geçerler.bilmeden yaşamadan ahkam kesmeyin.cahiller sizi.
- +1 yıl
herkes senin kadar aydın olamıyor be gülüm hayatta başarılar...
- +1 yıl
herkes benim kadar insan olamıyor ben arkadaş.
+1 yılBuna inanmıyorum açıkçası. Hemcinsine olan hayranlıktan öte gitmez.
26 Yorumla- +1 yıl
hemcinsime deliler gibi aşık oldum ve 22 yaşındayım kıvanç gelse ufacık bile ilgim olamaz çünkü kadın varlığı bile etkilemeye yetiyo kaldıki biz aşkla sevişip evleniyoruz dış ülkelerde.ne hayranlığı allasen:D
- +1 yıl
Daha vaktin var o zaman :) ilerleyen yaslarda gorurum ben seni :)genclik hevesati bunlar gec lutfen
- +1 yıl
sen bir kadına olan doğuştan isteğini değiştirebilirsen yani kırmızı kar yağarda erkeklere dönebilirsen işte o gün bana haber ver:D gençlik hevesi değil.ben doğuştan beri kadın varlığını istiyorum seviyorum.erkeklerden farkım kadın bedeninde oluşum onun dışında ömür boyu erkkeleri sevemiyceğimi ve hep kadın istiyceğimi biliyorum:D
- +1 yıl
:) güldürme beni
- +1 yıl
beyin özürlü şu yazdığın yoruma ben g*tümle bol bol güldüm:D* yaşamadan bana yaşadığımı öğretip birde gülüyo cahillllllllllllllllllllllllll ahahahahahaha
- +1 yıl
Asıl cahil sensin. Sana g*tünle hayırlı işler :D
+1 yıl3 yorumu bunun
dinen yasak
toplumsal olarak ayıp
kişisel olarak ta ahir zamandayız hersey olur00 Yorumla
+1 yılevet karşı cinsle olur bizim açımızdan ama bir eşcinsel bir eş cinsele aşık olabilir ben yanımda kadına dönmüş bir erkek istemem sağlama almam gerekir kendimi mazallah uyurken falan çok kötü
00 Yorumlaniye olmasın ki , o insan değil mi?
70 Yorumlaeş cinsel cinsellik işidir ... aşk 2 cins arasında olur...=)
03 Yorumla- +1 yıl
işte aşk işi olup cinsellik işi olmadığı için penis ve vajina gerekmiyor;) kendini çürütmüşsün dediğinle:D aşk aynı ve faklı cinsler arasında da olur ama en zoru ve tutkulu eş cinsel aşklar çünkü heterolar gibi rahat değiller ve aşkı tüketmiyorlar.biseksüel ve lezbiyen camiası için durum böyle;)geylerde çok farklı olmasa gerek
- +1 yıl
he canım he ben darbe yedim.siz yüceler yücesi kıl toparlağı bir çekiciliği olmayan erkekleri tabi doğuştan tiksinerek isteyemem demi?senin gibi hem tip özürlü hemde insanlık özürlü erkeklerin olmayan egosunu göçertiyorum ovvv yesss:D saçmalama sikerim belanı
+1 yılolurlar tabi ki de eşcinsellerde çok büyük sadakat sorunları oluyo gözlemlediğim kadarıyla
10 Yorumla
+1 yıleşcinsel aşk, meyve vermeyen ağaca benzer odun gibi
324 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorsa o aşk bu evrene ne fayda veriyor bencilce sadece iki kişi arasında yanıyor ve sönüyor.
- +1 yıl
Sen olur da evlenirsen evlatlık alma sakın o çocuğun piskolojisini hiç düşünmüyor musun annesine de baba, babasına da baba veya tam tersi diyecek :) Evlilik kutsal bir şey bence eşcinsel olan insanlar evlenmeden ilişkilerine devam etsinler evlenmeleri bu kutsal kavrama saygısızlık bence.
- +1 yıl
ne laf soktu bee :d psikiyatriste gitmem gerek demk ki çok mantıklıydı
- +1 yıl
sen zeki olup olmadığımı anlayacak seviyede değilsin bu yüzden cevabın geçersiz
- +1 yıl
bu ne diyo ya la evlatlıktan bahsediyoz bebe
- +1 yıl
fransada eşcinsellere kapılarını açmış evlenebilip çocuk sahip olabiliyorlarmış diyordu haberde :D
- +1 yıl
fransızların ben taa
- +1 yıl
:D ne biliyim lan en son ben yazmıştım üstüne geldi
- +1 yıl
tamam kavga etmeyin ben babası olurum annesini seçin siz :P
- +1 yıl
aktif gayler baba pasif gayler anne olurdu herlade ama memesiz anneler :((
- +1 yıl
neyleyim erkeği dokunmaya bile tiksinirken?neyleyim iğrenç meyvesini de sevdiğim kadın varken? yani sözün özü üremek için kıllı iğrenç erkeklerle olucağına kendini öldürür bir lezbiyen:)banane lan çocuktan erkekten sevdiğim hatun olmadıktan sonra.senin o pipin umrumda bile değil.çocuğun heleki hiç.ıykk bir erkekle midem bulandı yine.kadınları değişmem.erkekler bile kadın olsam lezbiyen olurdum derkenkendinizi kandırmayın;)sizi ataerkil toplum fazla şişirmiş.reddedilmek sizde acı yapıyo ama gerçek
- +1 yıl
Bir erkek tarafindan gecmiste tecavuze mi ugradin erkeklere karsi bu nefret ve kinin yasadigin bir olayla iliskisi olmali baban kotu bir adam miydi sizi terk mi etti siddet mi gordun erkeklerin killarina laf ediyorsun da adetli bir kadinla oral sex yapmani oneririm.d
- +1 yıl
ahahahah.sen tercih edilmediğin duygusundan aşağılık kıllı yaratık olduğundan mütevellit saçma bir düşünce sıçmaya devam et öyle avun;))) sen istesende istemesende ben feminen bir lezim ve senin göremiyceğin kadar hatun bu camianın elinden geçmekte;))sana tavsiyem psikolojik sıçıntılarla kendini kandırmada çık biraz hava al.her tecavüze uğrayan taciz edilen kız lez olsaydı bu ülkede kız bulamazdın;)))ayrıca ben uğramadım ama ananla olmak isterim:D ya da senin arkadan verişini görmek isterm;;))
- +1 yıl
he ayrıca adetli kız demişsin de en temiz erkek bedeni bile adetli kız kadar değerli değil biseks ve lez kadınların gözünde;;))sen gaysan bilemem tabi vücudundan pislik kıllar ve meni fışkıran hiç estetik olmayan erkekleri ben iğrenerek istemiyorum doğuştan sen nasıl düşünüyosan bende öyleyim.hadi sen değişiyosan benide değiştir cahil seni.dünya sağlık örgütüne bak ve makale oku.allahım şükürki beni kadınları sever yaratmışsın erkek olucağına adetli kadın olsun benim olsun ohh miss:D
- +1 yıl
Beni tercih eden etmis zaten ne tercih edilememe duygusundan bahsediyorsun asil toplumda istenmeyen tercih edilmeyen senin gibi hastalikli insanlar. Anneler hakkinda konusmussun seviyen belli zaten fakat seviyesiz ic dunyani buraya yansitamazsin istedigin gibi unutma ki baban annene yaklasmasaydi senin gibi mutant bir canli dunyaya gelmezdi sanirim ters iliski sonrasi tohumlandin :)
- +1 yıl
ezik erkek sendromu:D lan oğlum git elinle haşır neşir ol.bu camia sizin kızları götürüyo neyin tribindesin ahahah:D zavallı seni o kadar zavallısın ki seni tercih etmeyeni hastalıklı görücek kadar iğrenç hasta ruhlu bir hayvansın.kıllısın tipsizsin ve emin ol ben ve benim gibiler değil sadece heteroların çoğuda seni istemedi ve istenmiyceksin çoğu tarafından.görende tüm kızları kafalamış sanır ahahahah
- +1 yıl
:) kafa ayık mı senin 12 yaşında gibi davranıyosun camia diyor sanki grup seks tarikatı kurmuş kalafat kafalı kıllıyım evet benden çok bacak kılı olan bıyığı olan kızlar da gördüm senin gibi :) beni tercih etmeyeni değil hem cinsini tercih eden hasta dedim ruhsal bozukluk sahibisin(iz)
eşcinsel yaşama destek!
80 Yorumla
+1 yılHemcinsine asiksan evet engel ama karşı cinse asiksan zaten es cinsel degilsin !
00 Yorumlaask bu kim kime dum duma eme biz yinede karşı cinsi istiyok öyle da ii ne ooo ikiside aynı olurmu hiç
00 Yorumla
+1 yılaranızda bana yazan gay görmeyen nan site sakinleri.
10 Yorumlabayanların eşcinsel aşından ziyade meşki güzel oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılTabiki de olur hem de çok hetero eşcinsel faek etmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de insanın elinde olmayan şeyler...
30 Yorumla Oluuur çok da güzel olur :-)
30 Yorumlaneden engel olsunkı
30 Yorumla
+1 yılNeden olmasın :D Olabilir elbette
40 Yorumla
+1 yılfhlöcdsklkjhxgfzgxhjklçö
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılescinsellik sadece cinsel tutkudur ask 2 karsı cins arasında olur
01 Yorumla- +1 yıl
valla ben hep kızlara aşık oldum ve karşı cinsimle cinsellik düşüncesi bile tiksindiriyo ne aşkı be:D uyan düntyada herkes hetero değil.cahilce konuşma yaşamadan
Gönül bu her yere konar...
30 Yorumlabu arada ; çok da güzel oluyor kardeşim.
30 Yorumlasende zeka oldgndan şüpeliyim:D
110 Yorumla- +1 yıl
zekasının olmadığını düşündüğün birine cevap yazıcak kadar gerizekalısın:D sen lezbiyen misin?hayır.biliyo musun?hayıryaşadın mı?hayır.sana giren çıkan ne?senin gibi amsalak kıllı kroyu istemiyek ve cillop gibi kızları seçicek kadar akıllı;)
- +1 yıl
lan sana kalan ya da seni isteyen mi var taşak kafası:D sizi istesek bu tarışmayı yapmayız.etraf kız dolu evet sen de artık bırak elini kızlara yaz ama heterolara.burda erkeklik taslama.zavallı seni.hadi sktr git ve eşcinsellik hakkında ağzını bile açma bilmeden etmeden senin belanı dikerim yavşka seni
- +1 yıl
amcık kimsen kimsin:D beni mi tehdit ediyosun.götünü diktirirsem gaylere anlarsın kim olduğunu.hadi dittir ahaha
+1 yılkim ne bok yerse yesin arkadaşım!
13 Yorumla- +1 yıl
bok yemek az kalır azz :D ama iyi lan bütün yakışıklı erkekler genelde eşcinsel oluyo diğerlerinin şansı daha yüksek :Ğ
- +1 yıl
spero bok yemek senin gibi cahillerin daha bir kitap makale ve dünya sağlık örgütünü okumadan bok sıçmasıdır.akıl verilirken wc deymişsin.:D
+1 yılolabilir neden olmasın ki
10 Yorumla
+1 yıltabikide olabilir.
30 YorumlaSorup kaçmışsın ama :(
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğu için eşcinsel zaten :)
21 Yorumla- +1 yıl
aynen:D
+1 yılterli terli su içme tamam mı ?
00 Yorumla
+1 yılhiç yaşamışlığım yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılfıtrata aykırı bu
20 Yorumla
+1 yılaşk evrenseldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet karşı cinsle olur.
11 Yorumla- +1 yıl
hadi be öylemiymiş?22 yıldır neden hemcinsime ilgi duyup erkeklerden tiksiniyorum ve hiç ilgimi çekmediler?hiç sorunumda olmadı.tam tersi erkekler ilgilendiler benle.demekki yaşamadan bilmeden konuşmaman gerekmiş.
öf.
10 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği