Birincisi daha iyi
İkincisi daha iyi
Soran senin kafa iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soruna kurban olayım. 1 Diyorum şef Serçe parmak ile baş parmagın arasına sıkıştırcan. herhangi bir mevzuuda arkadan şakk diye geçirdimi nefes borusuna vay yavrum vay kurtara bilene aşk olsun. 2 dede olurda okadar estetik olmaz. 1 daha uygun tercihim 1 tabiki.
:D sen sor böyle sorular sabaha kadar bıkmadan cevaplarım ben bıkmadan. :D
Onu arabanın döşemesinin altına sıkıştıracaksın ne olur olmaz her zaman bulunmalı bu tür şeyler :D Gelde benim aracın direksiyonun içine bir bak tedarik amaclı 2.3 fişek cigara.bıcak neyım mevcut. uygulamaya yakalanınca oraya saklamakta buldum çareyi
Tabiki yapmalısın boş işler değil bunlar :D memleket nere tekem ?
Angaralıyım ben kirvem. sakarya güzel yerdir ya havasından mı suyundanmıdır ya da banamı denk geldi bilmiyorum kızlarıda pek hoş oranın düşüncen nedir ? :D
Doğrudur o zaman 1 kere geldim merkeze arkadaşı teyzesıne bıraktıydım. millet merinos koyunu gibi bakıyordu herkes ilk defa bmw li görmüşlerdi herhalde ya da cool bişi sandılar beni :D
Vallahi kirvem 4 tekere bakıyolar bana bakmıyolarsa napayım ben o karıyı kızı allah için başını uzak dursun benden sırf hava için takılıyorlar öyleleri Bmw li oglan yaptım falan fılan muhabbeti ankarada olsan cok duyardın bunu kızlardan. :D
Yok gardaşım zamanla bıkıyorsun inanki hani fındık kırmakta bir yere kadar vallahi insan bıkıyor belli bir zamandan sonra. al buyur yaşa istersen anahtar burada. :D
Baba tüm samiyetimle söylüorum bu konuda haklısın. bir ara kendımı iyi bir kaybetmıstım bak biz 2 arkadaş kalıyoruz 3 kişiydik normalde 2 erkek 1kız kız arkadaş yurtdışına okumaya gitti 2 erkek kaldık cocukluk arkadaslarıydık biz. arabayı aldım 2 ay sonra türlü türlü kişiler eve girip cıkıyodu hatırlamıyodum bile :D yeminlen.:D şimdide eli yüzü düzgün iffetine düşkün kız arıyom evlencek:D
Aynen gardaşım o konuda avantajım var. eyvallah eyvalalh baş tacısın bir sıkıntın ıstegın oldumu buralardayım ben başımla beraber hallederiz.
bu profil
bu çakı
şeytan berber
sana hepsi uyar hacı.tamam sensin
2. linktekinin aynısı vardı bende ama hiç memnun olmadığım için beğenen bir arkadaşıma verdim.Bir süre kullandıktan sonra açıp kaparken zorlanmaya başladı. şimdi link bu var. İlla ikisinden biri olacaksa 1 daha iyi.
Alma çok kötü :) Yanılıyorsam düzelt de, Sakarya'daydın sen sanırım. Uzun Çarşı'da bir yerden almıştım. İstersen gidip bak ordada ama böyle fotoğraftaki kadar da güzel durmuyor zaten.
Aynı yerden bahsediyoruz :) 2 yi boşver o zaman 1 daha karizma duruyor :P
Bendekini tavsiye ederim, takılma yok, bir de görüntü muhteşem :)
Yok değil :)
Ben de hep yanımda taşırım, psikopat demeyelim şimdi :D Rica ederim, iyi geceler.
Alma böyle sacma sapan seyler git ona vercegin parayla güzel bir yemek ye
ozaman 1 diyorum ben
Cevap
15Cevap
birincisi daha şık ama ikincisi daha kullanışlı bunlar kilitlimi değilse alma birde çok inceler daha kalın modeller tercih etmelisin bence
birinci çok karizma la kendimi bıçaklattırasım geldi:)))
aynı şeyleri düşünüyoruz :D
seninde bonus olman lazım :Dasdsdsd :D
:)
ölme abla ben saçlarımı öldürdüm :D
:D
yüzünü gören cennetlik hacı...
1. güzel, 2. ye göre...
Hep yanımda zaten, seni tehdit ettiğim çakıydı bak, özlemişsindir. Arada bak da unutma :D
Kıyamam ki <3 Uslu durduğun sürece :D
birincisi cok ciks beni onla bıcaklar mısın :D asdsd
:)
oha resmen yavşadı.
oha resmen telefon numarası istedi.
kimse abılama bulaşamaz !
Oooo hoşgeldin de gelir gelmez ne şiddet bu celal kimi keiscen söyle yakayım.Sana kaç kere balataları yakıcaksın ara ver dedim :D
Maşallah :)
sınav (kpss) yaklaştı :)
sağol :)
oha :D
2.sini al. bu da benimki link adam olun lan asgdsfdf
İkisi de riskli ele tam oturmazsa adama girerken eli keser ve polislerden sıkıntı olur.Güzel rambo bıçağı al derim veya daha iyi modellere bak ama hangisi iyi dersen 1.
Kullanmak icin 1, cakallik icin 2
İlk çakı daha şık duruyor.
2 ,tipi guzel sevdim :)))
Sürmene bıçağı abicim..
2. olanı ile seni pıçaklarım...
kimi öldüreceğine bağlı :D
22222222222222222222222222222
2. iyi
Birincisi daha iyi
B: İkincisi daha iyi
Birincisi iyi.
1 1 1 1 1 1 1