1.
2.
3.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbirini beğenmdim özellikle sağa sola paçadan sarkan o iplikleri. Şahsen beni rahatsız ederdi sürekli bacağıma çarpması. Renk olarak siyahı daha rahat kombinlersin başka kıyafetlerle.
Önemli olan benim beğenmem zaten, giyen siz değilsiniz. Hangi rengi daha hoş dedim beğendiniz mi diye sormadım.
Belki farklı bir bakış açısının sana faydası olur diye düşünerek hata etmişim. Hem fikrimi belirttim hem de soruna yanıt verdim. Siyah.
Peki teşekkürler.
Rica
En üstteki
Bu arada laf eden 2-3 hanzo gördümde moda hakkında gram fikirleri yok takma, tüm dürüstlüğüm ve samimiyetim ile söylüyorum bunu çok güzeller. Tarzın buysa tarzını çok sevdim 🖤
Çok teşekkürler dostum 😄
Yok ya ben zaten kimseye zevkini sormadım hangisi diye sordum.
Yine de yorumun gülümsetti 😄
🌹
Ben teşekkür ederim, bu çok yeni sayılabilecek bir moda olduğu için bazı mağra ayıları yenilikleri kabullenmiyor, herkes yeniliğie açık değil tabi. Bu gün böyle derler yarın öbür gün yaygınlaşıp gözler alışmaya basladığında bunları atarak kızlar niye böyle giyinmiyorsunuz diye soru açarlar bu abazanlar :D
Her neyse bence harikasın✌️🖤
En alttakini de çok beğendim aslında :D
Teşekkürler, moralim baya bozuldu ya her yazan a bune çocuk işi, iğrenç vs
Sanki ben nasıl diye sormuşum, çok gıcık oldum. 😄
Sağol sen 🌕
E çocuk işiyse nolmuş içindeki çocuğu öldürmemiş olamaz mısın çocuk ruhlu olamaz mısın onlara ne yani bundan bende çocuk tarzı ile giyinirim zaman zaman ve bu beni mutlu eder ne var yani bunda, değişiklikler her zaman iyidir kalıplara takılan bir insan büyük ihtimalle kendi fikri olmayan bir yobazdır zaten, gül geç onlara :D
Rica ederim, sadece mutlu ol diye söylemiyorum bu arada cidden beğendim, bende bu tarz giyinirim genelde (kapri ve ayakkabıdan bahsediyorum tabi üst kısımlardan değil kdjxjxx) ✌️✨🌙
Hani tamam biraz maskülen duruyor ama ben böyle hafif maskülen tarzı yakıştırıyorum kızlara, günümüz modası böyledir, sen modaya uygun giyiniyorsun onlar çağın gerisinde kalmış. Her kıza değil tabi ama sana yakışacağından eminim boyuna da uygun gibi. Şimdi yorumları biraz daha inceledim de hemcinslerinde kudurmuş, kendilerine yakışmadığı için kıskançlıktan b*k atmaya çalışmıyorlarsa bende bir şey bilmiyorum :D
Yok birde yazın genelde öyle giymeyi seviyorum, erkeksi gibi doğru ama hoşuma gittiği sürece insanlardan bana ne sonuçta ben giyiyorum. Beğendim giydim bu kadar insanlara ne oluyorsa herkes bir zevkini belirtiyor.
Bana ne kardeşim senden bana ne diyesim varda işte 😄
Kesinlikle, insanların fikrine göre değil, kendine ne yakıştırıyorsan onu giymelisin. Hatta bunlar beğenmeyince bende sırf merakımdan baktım pp'lerine kendi giyimleri nasıl acaba diye ve inan bana aşırı demode, 2005'ten falan kalma tarzlar, modadan gram anlamıyorlar. Şu an kızlarda maskülen tarz moda hani dışarda falan hiç mi görmüyorlar böyle giyinen onca insanı anlamıyorum ki, dağda yaşıyorlar galiba.
40'lı yaşlara falan geldiklerinde bu moda dahada yayılacak ve böyle giyinen gençleri görüp özenecekler ah keşke zamanında bende böyle giyinseydim diye ama artık çok geç olmuş olacak onlar için, sense modayı hızlı yakalıyorsun :D
🤣🤣
Seni arkasına alan hiç kimse yıkılmaz gibi, gömmekten beter ettin insanları 😄
Teşekkür ediyorum gerçekten moralim yerine geldi 😂
Şey aslında sadece fikrimi söylemiştim cidden modadan anlamıyorlar çok demodeler :D
Rica ederim ne demek 🥳✌️
Yani birçoğu bence de demode ama işte zevk meselesi 😂
🕶
Kesinlikle 😎🤙
Farklı bir tarz kuzum. Ben normalde giyemem ama 3. sü daha mantıklı . ama önemli olan senin ne hissettiğin ve hangisini beğendiğin. Güzel bir kombinle yaparsın 🥰
Teşekkür ederim, pamuk şeker dostum..
1 ve 2 arasında kaldım fakat 2 diyorum, herkes de emin olamamış oranlar hep aynı, seçmede başarılar diliyorum xncjsxjns
Tesekkurler :D
Cevap
18Cevap
Bence sonda ki
Hepsi de vasat küçük erkek çocuklarının kuran kursu kombini
Nasıl olduğunu sormadım zaten.
Tamam illa birini alacaksan 3 diyorum
Bunları beğenmedim knk ip detayı kötü ve aşırı bol bacakları çok ince gösterir
Zevkini sormadım zaten hangisi dedim.
Hiçbiri seçeneği neden yok
Birini almayı planlıyorum çünkü ama hepsini sevmeniz de güzel.
Teşekkürler sağ olun.
Patates çuvalı daha iyi
Git giy o zaman.
Yakışır 👍🏻
🤚🏻
beğenmedim tarzım değil
3 numara iyiymiş
Açık olanda fena değil
Hemen hemen aynı canlı renk olsa daha iyi olur
Siyah olanı diğerlerine göre daha güzel
Kııızzz buneee
Beğenip beğenmemeni sormadım, herkesin kendi zevki hangisi dedim.
Bunlar ne knk iğrenç
Kanka nasıl olduğunu veya beğenip beğenmediğinizi sormadım zaten hangisi dedim, beğenmediğsen seçmezsin bu kadar.
çok çirkin
👍🏻
parmak
Siyah olan
1. Güzel
3 numara diyorum
2 güzel
3 iyi bence
3. güzel
Hiç biri
2. olan bence
4. Olan
ikincisi
Hepsi aynı
Krem siyah güzel
İlk ikisi güzel
2 numara knk
Siyah olann
Siyah
kötü baya hepsi
beğenip beğenmememi sormuşsun hiç cevap verme
Kanka bana ne nasıl buluyorsan bul, ben hangisi diyorum. Yorum yapmak için yapmayın.
Puan kazanıyorum yorum yazınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?