Ben hoşlandığım kıza tam 1 sene sonra faceden ekleyip yakınlık kurmaya çalıştım. Birgün ağzından laf aldım erkek arkadaşın var mı diye oda yok, olmasınıda istemiyorum dedi. Neden dedim erkeklere güvenmiyorum istemiyorum kandırmalarını demişti bende seni gerçekten seven biri illaki vardır demiştim kendimi kastetmiştim. Oda öyle biri olsa bile ben istemiyorum demişti. Sonraki hafta yüzyüze gelme fırsatı vermediği için faceden açıldım. Oda beni tanıdığı için mutlu olduğunu, iyi insan olduğumu, cana yakın ve içten olduğumu, ona hiç saygısızlığım olmadığını ama arkadaş kalacağımızı söylemişti. Ağlamıştım. O üzülmesin diye tamam dedim ama olan bana oldu. Bana hep ışık saçmıştı. Ben üzülmeyim diyemi yalan söyledi gerçektenmi öyle gördü? bağlanmayım diye 3 haftadır yazmadım oda bana yazmadı. Ayın 2si onun doğum günüydü mesaj attım arkasından bana teşekkür ederim iyiki varsın sende yazmış. Bağlanmamak için gülücük atıp kısa kestim. Bu kızın niyeti ne sizce iyiki varsın niye dedi umutlandım? Ertesi gün yani ayın 3üde benim doğum günümdü. En çok ondan mesaj bekledim akşama kadar atmadı. Üzüldüm. Tam akşam mesaj geldi "benden bir gün sonra doğmuşsun demekki seni iyiki tanımışım iyiki varsın hayatında herşey güzel olsun nice yıllara" diye bende okudum dayanamadım duygusala bağladım teşekkür ederim çok Mutlu oldum duygulandım sende iyiki varsın iyiki tanımışım çok iyi insansın hep mutlu ve güçlü ol yazdım. Teşekkür etti konu kapandı. Halbuki hiç mutlu değilim çok acı çekiyorum onun niyeti ne sizce bir insan dururken iyiki varsın dermi birine? Onu Nasıl unutucam önümde kpss var kafamı toplamam lazım? Birde ben çekingen ağırbaşlı biriyim o biraz hoppa biri acaba bu yüzdenmi reddetmiştir beni neyapacağımı bilmiyorum onu kazanmanın yolu yokmudur? Hergün acısını yaşıyorum açılıp doğum gününü kutladıktan sonra 2 aydır mesaj atmadım oda atmıyor çok özlüyorum... Tekrar mı açılmalıyım işe yararmı?
Uzak dur, vazgeç ve unut
Mücadele et onu kazanabilirsin
Arkadaş olarak kal
Tekrar açılmayı dene
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler