Beni her gördüğü yerde bana bakıyor gülümsüyor ben bakıncada gözlerini kaçırıyor ne yapmak istiyor bu çocuk ??

Bizim okulda bir çocuk var bir kaç sefer bana bakarken yakaladım onu tesadüftür diye üstüme alınmadım. daha sonra anladım ki bu tesadüf filan değilmiş çocuk bana harbiden bakıyor.. okulda yanından geçerken süzüyor,arkadaşları ben geçerken gülüyor onu kızdırıyorlar. Her günde okul dışında bir yerde mutlaka karşılaşıyoruz. bugün olduğu gibi yolda yürüyordum bir baktım benim arkamda geliyor baştan beni farketmedi daha sonra gördü yine her zaman olduğu gibi bakmaya devam etti. Sonra 1 saat sonra tekrar karşılaştık cafede arkadaşıyla tavla oynuyorlardı yine beni baştan farketmedi daha sonra farketti. .Cafede oturduğum süre boyunca hep gözleri üzerimdeydi bana bakıyordu bende ona doğru bakınca gözlerini benden kaçırıyor bana doğru bakıp gülümsüyor. Ya bu çocuk ne yapmak istiyor bir türlü anlayamadım benden hoşlanıyor mu yoksa bana öylesine mi bakıyor eğer bana karşı bişeyler varsa niye bana açılmıyor kafam çok karışık ama galiba ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım :SS
Beni her gördüğü yerde bana bakıyor gülümsüyor ben bakıncada gözlerini kaçırıyor ne yapmak istiyor bu çocuk ??