Bu çocuk niye bakıyor bana?

sorum şu ki bir çocuk var.ben bunu ilk gördüğümden beri hoşlanmıştım ama uzaktan... aynı ortamdayız ama hiç tanişmadık.bu beni ilk gördüğü zamanlar bakıyodu yani göz göze gelmeye çalışır gibiydi.(bende bana bakana bakamayan bir insanım.hatta hoşlanıyosam ölsem bakamam.cidden yapamıyorum.onun bana baktıgını farketsemde donup bakamıyorum.yada 1 salise bakıp geçip gidiyorum.) bu çocuk bana bayadır bakmıyo gibiydi.hatta ben üzülüyodum bak işte bakmadın bakmadın cocuk artık hıc bakmıyo diyodum içimden.sonra gecen gun bız yine bırbırımızın yanından gectık ben hıc bakmadım oda bakmadı...sonraa :D...benim yanımdan gectıkten sonra arkamdan 3 -5 saniye bakmış :DDDDD...arkadaslarım görmüş uzaktan bakıyolarmıs o sırada tesadufen...şimdi bu cocuk nıye benle goz goze gelmıyo benden cekındıgı gururuna yedıremedıgı ıcınmı...yoksa utandıgındanmı...kii utangac bı tıp oldugu cok bellli...eger benden hoslanıyosa nıye yanıma gelmıyo...yanıma gelmesı ıcın napmam lazım...bu arada bana bir kaç erkek yanı benden hoslanan bı kac erkek uzaktan cok soğuk kendını begenmıs hayatta konusmam gıbı durdugumu soyledı...Kİİ HİİİİİİİİİİİİÇ OYLE DEGILIM GERCEKTEN...bu kucukluğumden beri soylenır bana bakısımdanmı durusumdanmı hernedense ınsanlar ılk basta yanıma gelmeye cekınıyomus...ya bu cocukta ondan gelmiyosa...nası gelcek yanıma...bende hoslanıyorum cok tatlı cok ıyı bırıne benzıyo...boyle utangac falan cocuk gıbı aynı...nolur soruma ciddi cevap verin...
Bu çocuk niye bakıyor bana?