Aşk İlişkileri Sizce dövüşçüler karizmatik ve çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepiniz ekranlarda veya canlı olarak bu tür dövüş sporlarıyla ilgilenenleri görmüşsünüzdür. Sizce bu spor veya sporun getirisi olan fizik kişileri karizmatik veya çekici kılıyor mu? Evet Hayır Eh Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce dövüşçüler karizmatik ve çekici mi? Cevapla Getir Soruları Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Dövüşçüler aşırı karizmatik geliyor. Ama vucuttan dolayı değil aşırı kaslı erkek sevmem zaten ilgilendikleri dalla ilgili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle! Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kastan ziyade gücü seviyorum içim eriyo anlatabiliyormuyum kayınço 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her dövüşçü güçlü olacak diye birşey yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla
Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl iğrençler cahiller ve kabalar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç tanesini tanıdın? Yorumla Vindicta +1 yıl kıck box yaptığımda buzlu suyla yüzlerini yıkayanları görüyordum. Lavaboya bir avuç kan dökülür mü gözlerimle gördüm. Hoş mu insani mi? Yorumla
Kayhannnnn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl karizma da bile Bruce Lee'yi tek geçerim... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyük üstad. Yorumla Kayhannnnn +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
Bayanerol Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Hayir Tbiki -_- 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama? Yorumla
_OlurÖyle Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
En İyi Cevaplar