Maç kaybeden futbolcu sevgili nasıl teselli edilir? Telefon açıp nasılsın diye sormaya korkuyorum her seferinde. Siz olsanız sevgilinizin size nasıl davranmasını isterdiniz beyler? Birazcık ipucu verin nolur :)

Maç kaybeden futbolcu sevgili nasıl teselli edilir? Telefon açıp nasılsın diye sormaya korkuyorum her seferinde. Siz olsanız sevgilinizin size nasıl davranmasını isterdiniz beyler? Birazcık ipucu verin nolur :)

Konu futbol olunca erkeklerin içinden adeta bambaşka bir tutkun bir karakter çıkıyor. Maç sonuçta biri kazanırken biri kaybediyor. Futbol tutkunu erkeklerin adeta depresyona sokan maç kaybetme zamanlarında teselli etmek bize kalıyor.
Maç kaybeden sevgiliyi teselli etmek için öncelikle onun duygularını önemsediğini göster. Üzüntüsünü anlayabilmen, empati kurabilmen aranızda yeni bir iletişim dili oluşturmaya da yardımcı olacak. Maç kaybetmeden dolayı yaşadığı üzüntüyü önemsiz görmemelisin. Duygularını anlaman ve üzüntüsünü paylaşmalısın.

Futbolcu sevgili .. : /
Takım arkadaşı yok mu bana ayarlasak Balımm ya :(
''Bi daha ki maça kesin kazanacaksınız totem yaptım '' de..
Takım arkadaşı çook ayarlayalım bir tane :)
takım arkadaşı benim buyur :D
Maç kaybedince aramaktan korkacağın kadar agresif mi oluyor? Tam olarak anlamadım.
Ama okuduklarımdan yaptığım çıkarıma göre, eğer böyle durumlarda telefon açıp bir teselli etmeye dahi korkacak duruma gelmişsen ortada onun açısından pek de normal olmayan bir durum var demektir. Yani sonuçta spor bu, yenilmek işin doğasında var. Sporcular da bunu iyi bilirler, bilmeleri ve olgunlukla karşılamaları gerekir.
Daha önce sana karşı nasıl bir davranışına tanık oldun da aramaktan bu denli çekiniyorsun?
Tabii ikili ilişkilerinizi bilmiyorum, dolayısıyla herhangi bir şekilde "bu böyleyse şu şöyledir" demek gibi bir durumum yok. Sadece yorum.
Soruları random cevaplıyordum, meğer 1 yıldan uzun zaman geçmiş üzerinden. Bu soru neden benim ana sayfama düştü :) Konuyu gereksiz yere hortlatmış oldum :)
Biz Türkler yenilgiyi hiçbir zaman kabullenemediğimiz için bir yenilgiye uğradığımızda aşırı sinirleniyoruz. Ama sonuçta maç bu..
Sevgilin dediğin gibi yapıyorsa; maçtan sonra arama. Aramak zorunda mısın?
O seni arasın o sana bilgi versin...
En iyi futbolcu tesellisi; ''Önümüzdeki maçlara bakacağız'dır.''
teslli etmicen öyle yaşıcan maç konusu felan açmıcan haftalık yaşıcan maç kazndılarsa mutlu kaybettilerse mutsuz yaşıcanız
Öyle oluyo zaten hep :/
alışırsın zamanla teselli edemezsin
Cevap
20Cevap
Senin teselli etmen işe yaramaz ki onun aklı sende olmaz diyeceklerini duymaz da :)
Sen kendi işlerinle meşgul ol, o kendini toparlayınca konuş bence.
kesin gol atabileceği teke tek bir maç yapın...
keyfi yerine gelir.
Gslıysa sorun yok onlar maç kaybedincede seviyorlar :DD
Macta gol yemis olabilirsin eve gelmeni benim kaleye intikam alircasina bissuru gol atmani istiyorum de.
uzaktan olmaz yan yana olamısın başka türlü sakinleşmez
rakip takimin formasini giy onune e.. gil 😉
sana helal olsun ne diyeyim yani. bu kadar gereksiz bir şey için sinirlenen bir adamı bir ömür idare etmeye gözün yiyor demek ki. Sinirliyse snirli. ulan ne hatunlar var ya olaya bak
kesin fenerlidir
maçdan sonra ne sevinirim ne üzülürüm hayat devam ediyor böyle kişilere gıcık kapıyorum.
Fenerli değil :) Ona da hak veriyorum kaç dakika koşturuyo yenilince üzülüyo tabii yani gıcık oluncak bir durum yok aslında :)
ne olursa olsun iş hayatımı(olursa tabi) özel hayatıma karıştırmam, çünkü bir noktadan sonra erkekler işde kavga eder birşey yapamaz eve gelir sinirini kadından alır.
teselliye gelince " seneye yenersiniz" de
ben de futbolcuyum normal takmam o kadar beni ara :P
Ergenmisiniz ablacım? Hayır sanarsın sevgilisi futbolcu milyarları kaybetmiş bide teselli diyo 😟🤦🏻♀️
ağlaaaaaaamaaa ağlaaaaaaaaaamaaaaaaaaa :D
Sana karşı penaltı kullanirsa
1 yıl önceki soru neden karşıma çıkar ki 😂
maç kaybedince değil kupa kaybedince olacak o
Ferdi Kadıoğlu mu sevgilin
Dünyanın sonumu sanki
onunla maç yapıp gol yiyerek teselli eder.
Tahrik etmek tüm gerginliğini alır. Dene ve gör.
Birsey söyleme, sinir gelecek gün geciyor :D
Geçiyor ama nasıl olduğunu sormak istiyorum işte maç biter bitmez :)
Taviri yersin sende o zaman. :)
Sormayınca da neden aramıyosun oluyo işte bu futbolcu kaprisleri öldürüyo :)
Napalim. Kizlarda dizi izlerken arayip sormuyor :D
Korktuğun bir adamla sevgili olmasaydın o zaman
Kendi haline bırak bence :)
üzülme aşkım bidaki maça inşallah
Geçmiş olsun denir
halı saha mı
Tek kale maç yaparak
seks yaparak
Önümüzdeki maçlara bakıcaz
Gel bana gol at ))
Yatakta😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?