Evli bir erkekle beraberim beni çok sevdiğini söylüyor doğru mu söylüyor?

Bi anda çıktı karşıma peşimi bırakmıyor. hep beraber olmak istiyor. beni istediğini söylüyor. Ondan hoşlanıyorum ama evli olduğunu bilmiyordum. Benden ne istiyosun bırak peşimi deyince seni seviyorum buna yemin edebilirim diyor. Anlamıyorum bişey yaşamadık paylaşmadık telde konuştuk sadece sizce bu normal mi. evliliğinde mutlu değil mi sizce neden ben hala anlamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ya arkadaşlar onunla evlenmek isteyen kim ? yuva yıkan kim ? Benim kimsenin yuvasını yıktığım falan yok. Adam düşünmüyor yuvasını ben neden düşüneyim. Bir kere ben sevgilimden yeni ayrıldım onu unutmak istiyorum. Onu unutmak içinde evli olan bu adamla takılıyorum sadece. bekar birini bulsam onun duygularıyla oynamış olmazmıyım. en azından kaybedecek birşeyi yok bu adamın. ve bu yüzden bu adamı tercih ettm
Güncellemeler
+1 yıl
tavsiyelerinize uydum ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrılmak istediğimi nasıl söylemeliyim sizce.. Durup dururken mi ortaya atıyım yoksa bir yalan mı söyleyeyim. nasıl yapcam nasıl söyleycem kendiside çok sinirli. kötü birşey yapmasından korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ARKDAŞLAR TAVSİYENİZE UYDUM VE AYRILDIM. BANA SAYGI DUYDUĞUNU SÖYLEDİ. VE BİRDE SEN KAÇSAN BEN ZATEN KOVALAMAM Kİ DEDİ . ARKDAŞLAR BU NE DEMEK YANİ BENİ KULLANIYORMUYDU SEVMİYORMUYDU BUNUMU BEKLİYORDU
Evli bir erkekle beraberim beni çok sevdiğini söylüyor doğru mu söylüyor?