Karşı cinsle sağlıklı bir "ilişki" kuramıyorum ama neden?

İyi günler. 21 yaşında 1.85 boyunda 82 kiloyum. Bir çok insanın kazanmak istediği bir fakültede okuyorum. Lise döneminde asosyaldim. Yaşıtım kızlarla 18 yaşıma kadar fazla konuşmadım. Olur da güzel bir kızdan aşırı ilgi görürsem bacaklarım titrerdi. Hiç abim ablam olmadı şu an bir küçük kardeşim var. O da sosyal zeka olarak biraz geride. Ben şu an bir çok konuda fikir beyan edebilen donanımlı bir insanım. Üniversitede ilk senede bir arkadaş grubum vardı. Kızlı erkekli bir gruptu. İlk defa sosyal anlamda kendimi daha değerli hissettim sen o gün gelmeyince seni merak eden birilerinin olması hoştu. Sonra gruptaki bir kızla aram bozuldu ve zamanla diğer 2 kişiyle de. 2 defa gönül işlerinde şansımı denedim. İlki çok fena tepti, ikinci de ise ben zorlayacak cesareti bulamadım boş verdim. Liseden beri günlük konuşmalarda sıkıntı çekmesem de karşı cinsle yakınlığı ilerletemiyorum. Biraz kasıntı birisiyim. Kalabalık grupları sevmiyorum. Ortamlarda fazla bulunmuyorum genellikle kendim gibi temiz aile çocuklarıyla daha iyi anlaşıyorum. Bazıları 2-3 yabancı dizi takip eder ben senede 20-30 tane takip ediyorum. Duygusal bir insanım. Bir şeyleri paylaşma adına bir kız arkadaşın yokluğunu hissediyorum. Ama doğru adımları atamıyorum. 3 yıl sonra mesleğe başlayacağım. Sonrasında karşı cinsin beni ben olduğum için mi iyi bir mesleğim olduğu için seçtiğini nereden bilebilirim.
Tavsiyelere de eleştirilere de açığım. Okuduğunuz için teşekkürler.
Karşı cinsle sağlıklı bir "ilişki" kuramıyorum ama neden?