bir tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir bir bakın?

arkadaşlar bir arkadaşlık sitesine kaydoldum ve kadınlardan günde bir kaç kez mesaj almaya başladım sizce bunlar fake midir fotolar bir bakın?
ben beni beğenip hayatıma girmeye çalışan herkese kapım açıktır ama samimi ve gerçek olması kaydıyla
bi tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım ? sizce bu mesajlar sahte midir  bir  bakın ??

bir  tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir  bir  bakın?

bir  tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir  bir  bakın?

arkadaşlar sizce bu mesajları atanlar fake midir? gerçek mi?
ben 19 yaşında eli yüzü düzgün biriyim bana mesaj atanların en genci 25 yaşında

ben buna rağmen hiçbirini kırmamaya kararlıyım ama samimiyetlerine emin olamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sitenin adı kalbimde. com
bir tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir bir bakın?