arkadaşlar bir arkadaşlık sitesine kaydoldum ve kadınlardan günde bir kaç kez mesaj almaya başladım sizce bunlar fake midir fotolar bir bakın? ben beni beğenip hayatıma girmeye çalışan herkese kapım açıktır ama samimi ve gerçek olması kaydıyla arkadaşlar sizce bu mesajları atanlar fake midir? gerçek mi? ben 19 yaşında eli yüzü düzgün biriyim bana mesaj atanların en genci 25 yaşında
ben buna rağmen hiçbirini kırmamaya kararlıyım ama samimiyetlerine emin olamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sitenin adı kalbimde. com
bir tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir bir bakın?
kullanmamaya bak kardeşim. Biliyorum ben de senin gibi o tarz arkadaşlık sitelerine üye oluyordum 18 20 yaşlarında ama dediğim gibi para tuzağı istersen farklı bir hesap aç dene otomatik mesaj olduğunu göreceksin :)
bak şimdi benim yaşlarımda instadan faceden falan bana yürüyen beni arzulayan yok değil mi şu an görüş yapamlar çok hevesimi kırdı ama yaşı ne olursa olsun beni hiç umursamayanların aksine 36 yaşında olsun bana yavşasın di mi? benim de aradığım bana yürüyen kadın değil mi zaten?
hem 19, 18, 20 lerin peşinde koşup ne yapcam hepsi para peşinde, peşlerinden koşturmak istoyrolar bunlar kimbilir bakarsın üstüne para bile verir hem erkekleri öğrenmiş beni nasıl memnun edeceğini bilen kadınlardır diye düşünüyorum
Yaşın daha cok genc ne işin var böyle sitelerde? Bunlar işe yarayan şeyler değil. Hayır gelmez
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu mesaj atanların ikisi hariç hepsi 30 yaşın üstünde dul ve boşanmış kadınlar genç bir erkek arayışında olmaları bana inandırıcı geliyor açıkçası, öte yandan daha kuvvetle muhtemel sitenin bemi gold üye yapmak için attığı mesajlar olduğunu da düşünmüyor değilim
kardeşim ararken sesim titriyor çok heycanlanıyorum illa bişey oluyor arayamıyorum benim sen arasan alara özdemir adana eskrot sorsan bir fiyatı numarası da 0535 050 35 35
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > bir tanışma sitesine kaydoldum ve kadınlardan mesajlar almaya başladım? sizce bu mesajlar sahte midir bir bakın?
En İyi Cevaplar